A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Пройшов І етап обласного (заочного) фольклорного фестивалю- конкурсу мистецтв «Різдвяні канікули»

Пройшов І етап обласного (заочного) фольклорного фестивалю- конкурсу мистецтв «Різдвяні канікули»

В грудні минулого року Будинком дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради проведено І етап обласного ( заочного) фольклорного фестивалю – конкурсу мистецтв «Різдвяні канікули», з метою залучення дітей та молоді області до змістовного дозвілля, відродження та утвердження духовних цінностей українського народу, вивчення та розуміння кращих зразків традиційного народного та сучасного українського мистецтва, виявлення та заохочення нових талантів та обдарувань.

08:56 06.01.2022

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Шановні жителі громади, дорогі земляки! Щиро вітаю вас зі світлими і радісними святами – з Новим 2022 роком і Різдвом Христовим! Ці зимові свята для кожного з нас мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найактуальніших питань, що стосуються розвитку нашої громади. Озирнувшись назад, можна з упевненістю сказати, що 2021 рік прожитий недарма, він збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав можливість створити всі умови для подальшого розвитку. Тому я щиро вдячний усім, хто брав активну участь у розбудові нашої громади, хто допомагав творити нову історію нашої степової Казанківщини задля кращого сьогодення та майбутнього. Нехай Новий рік стане наступним важливим етапом в реалізації тих перетворень, які ми здійснюємо сьогодні і головне пам’ятати, - що наша сила в єдності, у взаєморозумінні та підтримці. Тож нехай Новий рік прийде до вас лише з радістю, принесе мир і спокій, добрі надії та впевненість у майбутнє. Міцного здоров’я вам та вашим близьким. Щасливих та веселих свят! З Новим роком, дорогі земляки!

08:51 06.01.2022

Наші юні борці взяли участь у Відкритому обласному турнірі з греко-римської боротьби «Святого Миколая»

Наші юні борці взяли участь у Відкритому обласному турнірі з греко-римської боротьби «Святого Миколая»

Як ми вже повідомляли восени цього року у нашій ДЮСШ почались заняття з греко-римської боротьби. Їх проводить тренер майстер спорту України з греко-римської боротьби Сергій Дзюба. І ось нещодавно, а саме з 17 по 19 грудня, наші юні борці взяли участь у Відкритому обласному турнірі з греко-римської боротьби «Святого Миколая», який проходив у Миколаєві за підтримки Федерації греко-римської боротьби України. Це перший спортивний досвід вихованців нашої спортшколи, тож сподіваємось, що надалі вони виборюватимуть і призові, і перші місця на борцівських змаганнях різного рівня. У турнірі від Казанківської ДЮСШ взяли участь Гліб Кічула, Денис Томков, Костянтин Кучинський і Давид Уваров.

13:16 21.12.2021

Придбано сценічні костюми для Новофедорівського сільського будинку культури

Придбано сценічні костюми для Новофедорівського сільського будинку культури

Як розповіла староста Новофедорівського старостинського округу Зоя Галко, - село у них гарне, історія якого бере свій початок у ХІХ столітті. А ще тут живуть прекрасні люди – щирі, чуйні, добрі, дбають про свою малу батьківщину. Ось і цього разу не обійшлося без підтримки місцевого жителя, депутата Баштанської районної ради, директора ТОВ «Батьківщина» Анатолія Сидоренка. Він відгукнувся на прохання, і виділив п’ять тисяч гривень, на які придбали п’ять українських сценічних жіночих костюмів для Новофедорівського сільського будинку культури, а це дійсно значима підтримка творчої молоді на селі та примноження культурного потенціалу в нашій громаді.

08:00 21.12.2021

Відбулись засідання постійних комісій селищної ради

Відбулись засідання постійних комісій селищної ради

Сьогодні, 20 грудня, відбулись засідання постійних комісій селищної ради з питань соціального захисту, охорони здоров‘я, освіти, культури, спорту та з питань агропромислового розвитку, підприємства, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, земельних ресурсів, які провели голови комісій Олена Коніщук і Олена Лук’яненко.

17:00 20.12.2021

Епідемічна ситуація у Казанківській громаді

Епідемічна ситуація у Казанківській громаді

Станом на 20 грудня всього по Казанківській громаді з початку пандемії зареєстровано 1924 випадки. Протягом тижня з 13 по 19 грудня зареєстровано 30 нових випадків захворювання.

14:28 20.12.2021

Прийомна сім’я – надійна опора і підтримка

Прийомна сім’я – надійна опора і підтримка

Одне з головних завдань держави – забезпечити належні умови для виховання в сімейному оточенні дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. На території Казанківської громади функціонує п’ять прийомних сімей, в яких виховується та проживає дев’ять дітей, позбавлених батьківського піклування, а також два дитячих будинки сімейного типу, в яких виховується та проживає десять дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Варто зазначити, що в усіх родинах для діточок створені належні умови, прийомні батьки дбають про здоров’я дітей, їх фізичний, духовний та моральний розвиток, забезпечують здобуття дітьми освіти, готують їх до самостійного життя. Приємно повідомити, що у дитячий будинок сімейного типу Дашковських влаштовано на виховання та проживання двох малолітніх дітей – хлопчика та дівчинку. Бажаємо прийомній родині сімейного щастя, душевності, тепла, турботи і уваги, і нехай почуття єднання гріє вас в будь-яку погоду, в будь-яку пору року. Бережіть один одного!

14:27 20.12.2021

Відбулось засідання виконавчого комітету

Відбулось засідання виконавчого комітету

16 грудня відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, на якому було розглянуто тринадцять важливих питання, що стосується життєдіяльності громади.

09:13 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь