A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Низький уклін Вам і тричі «Слава», українські захисники!

Низький уклін Вам і тричі «Слава», українські захисники!

Сьогодні, 6 грудня, до Дня збройних сил України відбулось урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО Казанківщини. У заході взяли участь Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, учасники антитерористичної операції на сході України, військовослужбовці, громадські активісти, мешканці селища.

14:50 06.12.2021

Найпочесніший і найсвятіший фах – захищати рідну Україну!

Найпочесніший і найсвятіший фах – захищати рідну Україну!

Сьогодні, 6 грудня, загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців – День збройних сил України. Впродовж історії українці зі зброєю в руках боронили рідну землю від ворожих зазіхань, саме це є нерозривним зв’язком усіх поколінь захисників України. Лише сильна і боєздатна армія є головним чинником безпеки. Щодня тисячі військових оберігають наш спокій, мирне небо, затишок вдома. Це мужні та хоробрі, справжні патріоти, наші чоловіки, брати, кохані й жінки, які бережуть Батьківщину. Зараз, в такий неспокійний час найпочесніший і найсвятіший фах – захищати рідну землю, свої родини від ворогів.

08:39 06.12.2021

Відкрито фото-виставку до 30-річчя Збройних Сил України

Відкрито фото-виставку до 30-річчя Збройних Сил України

Починаючи з 2015 року історико-краєзнавчий музей разом з публічною бібліотекою накопичує та зберігає світлини з військового життя наших земляків, учасників АТО та ООС. Ці світлини неодноразово використовували при оформленні патріотичних фотоколажів «Наші в АТО», «Життя на нулі», «На війні, як на війні». Цьогоріч така виставка організована в приміщенні Казанківської селищної ради. До уваги відвідувачів нові світлини з життя наших земляків, сучасних вартових української землі та нашого спокою, які протягом 2014-2020 років перебували (а деякі перебувають і зараз) на військовій службі в Збройних Силах України. Світлини вражають своєю відвертістю та доброзичливістю, дають змогу нам з мирної Казанки подумки перенестися туди, де також і нашими земляками вирішується доля України, наша подальша доля. Життя на війні продовжується, в ньому є місце для подвигу, героїзму та жертовності, військовій дружбі та романтиці, солдатському гумору та сумом за домівкою. Пропонуємо вашій увазі деякі з них.

08:32 06.12.2021

Разом – ми сила!

Разом – ми сила!

До 30-ї річниці Дня збройних сил України в закладах освіти проведена благодійна акція «Ви – мужність, честь і гідність нашої держави». Вчителі, діти, батьки власноруч виготовили вітальні листівки, малюнки, обереги та сувеніри, які в подальшому будуть передані нашим захисникам.

08:41 03.12.2021

УВАГА!

УВАГА!

Шановні жителі Казанківської громади! Просимо вас долучитися до опитування щодо роботи Центру надання адміністративних послуг. Це буде анонімне опитування, яке проводиться з метою аналізу роботи закладу та удосконалення доступу до адміністративних послуг.

15:50 02.12.2021

Спільний проект підтримки нашої громади

Спільний проект підтримки нашої громади

Наша Казанківська громада стала партнером проекту «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України». 1 грудня відбулась перша зустріч-знайомство. Координатор проекту у Миколаївській області Тетяна Гвоздь презентувала платформу можливостей та перспектив партнерства. Мета такого проекту допомогти покращити роботу громади, тож обговорили ключові досягнення, виклики і плани у сферах охорони здоров’я, соціального захисту та адміністративних послуг, щоб зрозуміти, які потреби у цих галузях, що необхідно для кожної сфери.

15:47 02.12.2021

Відновлюємо освітлення у Веселобалківському старостинському окрузі

Відновлюємо освітлення у Веселобалківському старостинському окрузі

Відповідно до графіка електрики Олександр Канін і Володимир Маркевич зараз працюють у Веселобалківському стростинському окрузі. Вчора у залізничному селищі Казанка на п’яти вулицях провели ремонтні роботи на лініях електропередач; замінили зіпсовані лампочки, а також встановили нові вуличні ліхтарі. Сьогодні працюють в с. Весела Балка. На семи вулицях населеного пункту теж проводять відповідні роботи.

15:45 02.12.2021

Напередодні Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями

Напередодні Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями

Напередодні Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова, голова громадської організації “Спілка осіб з інвалідністю Казанківщини” Інна Буліч відвідали активістів, творчих людей цієї організації, котрі гідно представляють нашу громаду на обласному рівні, де беруть участь у культурних і спортивних заходах, отримують призові місця. Побажали й надалі бути активними та цілеспрямованими, вручили їм продуктові набори. За ініціативи голови громадської організації "Спілка осіб з інвалідністю Казанківщини" Інни Буліч та фінансової підтримки Казанківської селищної ради придбані вітамінні препарати і передані лікарні в кабінет «Довіра» для потреб людей з інвалідністю.

09:21 02.12.2021

Турбота про мешканців нашої громади з особливими потребами

Турбота про мешканців нашої громади з особливими потребами

Казанківська селищна рада завжди дбає і допомагає людям з обмеженими фізичними можливостями. Прагнучи допомогти такій категорії населення громада отримала спеціальний транспортний засіб для перевезення людей, у яких є проблеми з опорно-руховим апаратом, створено службу з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, яка організовує і відповідає за цей важливий напрямок соціальної роботи. Враховуючи всі особливі потреби інвалідів, дбаємо про створення необхідних умов для повноцінної участі в житті громади. Соціальні працівники, особливо зараз, в складних умовах карантину продовжують працювати, відвідують одиноких громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, які перебувають вдома, забезпечують їх продуктами харчування, медикаментами, готують їжу, прибирають, допомагають оплачувати рахунки. А кваліфіковані перукарі Центру надання соціальних послуг надають безкоштовні перукарські послуги вдома та своїм мистецтвом дарують гарний настрій і позитивні емоції.

09:11 02.12.2021

До уваги жителів вулиці Набережна

До уваги жителів вулиці Набережна

Казанківська селищна рада повідомляє, що відповідно до графіку санітарної очистки вулиць та територій в населеному пункті смт Казанка тепер додатково кожного 18 числа місяця по вулиці Набережна від № 172 до №192, а також 27 числа від № 136 по №170 буде організовано безкоштовний вивіз твердих побутових відходів від населення.

10:00 01.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь