A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дбаємо і про маленькі села

Дбаємо і про маленькі села

Дбаємо і про маленькі села нашої територіальної громади, де проживає невелика кількість людей. У найвіддаленішому селі Андріївка Великоолександрівського старостинського округу всього дві вулиці і проживає там 7 чоловік. Як повідомила староста Олена Лейбович минулого тижня у населеному пункті проведено ремонтні роботи з освітлення вулиць. Електрики Олександр Канін і Володимир Маркевич замінили на опорах електропередач зіпсованих лампочки. Тепер місцевим мешканцям у нічний та вечірній час буде зручно і комфортно.

12:38 31.01.2022

Знову дистанційне навчання

Знову дистанційне навчання

Стан захворюваності на COVID-19 в області протягом періоду з 22 по 27 січня 2022 року зріс з 152 до 616 осіб. В Казанківській громаді за місяць січень зафіксовано 38 випадків захворюваності, в т. ч. 1 летальний випадок.

08:09 31.01.2022

Відбулась 18 сесія Казанківської селищної ради

Відбулась 18 сесія Казанківської селищної ради

28 січня Казанківський селищний голова Олексій Асмолов відкрив 18 сесію 8 скликання. В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули 43 питання, з них 35 - земельних. На сесії були присутні заступники селищного голови, старости округів, працівники апарату селищної ради.

15:50 28.01.2022

Підписано меморандум між нацполіцією та Казанківською громадою – «Поліцейський офіцер громади»

Підписано меморандум між нацполіцією та Казанківською громадою – «Поліцейський офіцер громади»

У рамках проекту «Поліцейський офіцер громади» між ГУНП у Миколаївській області та Казанківською територіальною громадою 27 січня селищний голова Олексій Асмолов підписав меморандум про співпрацю та партнерство. Основна мета меморандуму – спільна робота на засадах партнерства, спрямована на підвищення охорони прав і свобод людини та протидії злочинності на території громади. Такий меморандум підписали голови шести територіальних громад регіону.

09:21 28.01.2022

Відбулось засідання виконавчого комітету

Відбулось засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 27 січня, відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, на якому було розглянуто двадцять важливих питання, що стосуються життєдіяльності громади.

16:56 27.01.2022

УВАГА!

УВАГА!

Казанківська громада пропонує молоді взяти участь у Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі на протипожежну та техногенну тематику «МИ за безпечне майбутнє». Конкурс проводиться серед дітей різного віку з метою формування у них громадського світогляду і громадської позиції у забезпеченні пожежної та техногенної безпеки в державі, виховання культури безпеки життєдіяльності у молоді. Завдання такого конкурсу , - це залучення дітей різного віку до вивчення та популяризації правил пожежної й техногенної безпеки, формування у них навичок обережного поводження з вогнем, виховання почуття відповідальності за збереження від вогню та інших надзвичайних ситуацій навколишнього середовища.   

16:53 27.01.2022

Голокост нам треба пам’ятати, адже пам'ять – то є наша совість…

Голокост нам треба пам’ятати, адже пам'ять – то є наша совість…

27 січня у всьому світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Сьогодні для учнів 11-го класу Казанківського ЗЗСО №1 працівники Центру культури та дозвілля підготували і провели інформаційну годину «Чужого горя не буває». Такий захід є вкрай важливий і повчальний, який поглиблює знання з історії України.

16:50 27.01.2022

Відбувся І етап обласного конкурсу читців – декламаторів «Поетична пристань»

Відбувся І етап обласного конкурсу читців – декламаторів «Поетична пристань»

З метою пошуку та підтримки талановитої, обдарованої молоді, патріотичного виховання учнів засобами української літературної творчості, 26 січня Будинком дитячої та юнацької творчості проведено І етап обласного конкурсу читців – декламаторів «Поетична пристань». У конкурсі взяли участь 8 колективів закладів загальної середньої освіти Казанківської громади ( 19 учнів), а саме колективи з Казанківського ЗЗСО І –ІІІ ступенів № 1, Новоданилівської школи, Казанківської гімназії № 2, Казанківської гімназії № 4, Веселобалківської гімназії, Михайлівської гімназії, Казанківської гуманітарної гімназії, Троїцько – Сафонівського ліцею.

16:49 27.01.2022

Шановні земляки!

Шановні земляки!

Сьогодні, 27 січня, скорботна дата – міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Ця трагічна подія привела до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількісті представників інших національностей. Голокост завжди слугуватиме всім людям пересторогою про небезпеку, яку приховує у собі ненависть, расизм та упередження. Цього дня ми схиляємо голови перед тими, чиє життя забрали страшні події тих часів та згадуємо українців, які всіма способами намагалися їм допомогти, і нерідко платили за це своїм власним життям. Ця жахлива трагедія є свідченням того, що в колективній пам’яті народу подібні скорботні події не мають жодних часових проміжків і будь-яких термінів. Приєднуємося до загальної печалі й співчуваємо болю та втраті, ім’я якої Голокост.

09:36 27.01.2022

Голокост на Казанківщині. За матеріалами директора музею Наталії Маслової

Голокост на Казанківщині. За матеріалами директора музею Наталії Маслової

Роки війни стали тяжким випробуванням для Миколаєва і Миколаївської області, в період окупації якої було знищено близько 200 тис. лише одних євреїв! Щоб осягнути цю цифру, досить уявити кількість населення більше 10 районів, таких, як колишній Казанківський. Така жахлива цифра, такий неймовірний розмах вбивств пояснюється тим, що нацисти знищували тут не тільки місцевих, а й пригнаних бессарабських, одеських, херсонських євреїв.

09:36 27.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь