A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулись засідання постійних комісій селищної ради

Дата: 20.12.2021 17:00
Кількість переглядів: 2890

Сьогодні, 20 грудня, відбулись засідання постійних комісій селищної ради з питань соціального захисту, охорони здоров‘я, освіти, культури, спорту та з питань агропромислового розвитку, підприємства, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, земельних ресурсів, які провели голови комісій Олена Коніщук і Олена Лук’яненко.

Основне питання порядку денного комісій – проект бюджету Казанківської селищної територіальної громади на 2022 рік, по якому інформувала заступник селищного голови Олена Шевчук. Депутати після детального обговорення вирішили винести на розгляд та підтримати на сесії селищної ради запропонований проект бюджету на 2022 рік.

На засіданнях вищевказаних постійних комісій було попередньо розглянуто кандидатури для затвердження на посади старости Новоданилівського старостинського округу Сергія Середи та Троїцько-Сафонівського - Алли Кравченко. Варто зазначити, що процедура відбору кандидатур проводилась у відповідності з вимогами діючого законодавства, місцеві мешканці старостинських округів у своїй більшості підтримують вказані кандидатури на посади старост, тож це питання варто винести для затвердження на сесії селищної ради.

Як наголосив секретар селищної ради Сергій Дяченко, під час опитування мешканців громади стосовно кандидатур старост, окрім іншого, люди висловлювали серйозні претензії щодо організації роботи підрозділів сімейної медицини, тож на наведення порядку у цьому важливому питанні буде приділено найсерйознішу увагу з тим, щоб виправити ситуацію на краще у стислі терміни. Доручено керівнику закладу сімейної медицини Віталію Соколову забезпечити виїзд у села відповідних фахівців, тим більше, що для цих цілей за фінансової участі селищної ради було придбано новий спеціальний автомобіль.

Також члени відповідної комісії розглянули проекти рішень наступної сесії стосовно земельних питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь