A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

На вулиці Гагаріна буде «софіївська» вода

На вулиці Гагаріна буде «софіївська» вода

Казанківський селищний голова О. Асмолов питання водозабезпечення визначає як пріоритетне у роботі селищної ради та її виконавчого комітету, особисто опікується питанням  продовження будівництва водопровідних мереж, які  дадуть змогу багатьом мешканцям селища користуватись водою з Софіївського водогону. В зв‘язку з цим днями відбулась зустріч з мешканцями вулиці Гагаріна в смт Казанка. На сходку зібрались 23 мешканці, з якими вели розмову селищний голова О. Асмолов, заступник селищного голови Л. Новицький, орендар водопроводу А. Семенов. Було вирішено вже в найближчий час розпочати роботи по будівництву водопровідної мережі, яка забезпечить «софіївською» водою оселі мешканців вулиці Гагаріна. Селищна рада виділяє кошти  для придбання необхідної труби, бетонного кільця та з‘єднувальних муфт. Очолити ініціативну групу по організації будівництва водопроводу місцеві жителі доручили мешканцю вулиці Гагаріна М. Асмолову.

10:35 02.05.2018

У селі Троїцько-Сафонове завершився творчий конкурс на краще художнє оформлення автобусної зупинки

У селі Троїцько-Сафонове завершився творчий конкурс на краще художнє оформлення автобусної зупинки

  Як було інформовано раніше в  рамках акції «Екологічній марафон» серед учнів Троїцько-Сафонівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів було оголошено творчий конкурс на  краще художнє оформлення  автобусної зупинки неподалік від пам‘ятного знаку визволителям села Троїцько-Сафонове. Тема конкурсу - «Вільна Україна». В.о. старости В. Смоль повідомив, що  цей конкурс дійшов до логічного завершення. Навіть сама природа допомагала юним художникам втілювати в життя цей творчий задум. Старшокласники  Вікторія Потинг, Тетяна Григоренко,  Дар‘я Страдіна, Тетяна Лобяк, Варвара Соболєва розмалювали автобусну зупинку, зобразивши квіти та елементи українського національного орнаменту.  Варто зазначити,  що учитель образотворчого мистецтва Л. Докучаєва працювала над створенням сюжетного малюнка, а робітник з обслуговування О. Стєшина здійснила ескіз зображення  на стінах автобусної зупинки.

15:53 27.04.2018

У с. Троїцько-Сафоновому  вшанували пам`ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

У с. Троїцько-Сафоновому вшанували пам`ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2018 року в Троїцько-Сафонівському будинку культури відбулись заходи   з нагоди 32 ої річниці аварії на Чорнобильській АЕС.  У пам‘ятному заході взяли участь працівники бюджетних установ, школярі та жителі села. Перед присутніми виступив в.о. старости В. Смоль, який  зазначив, що 32 роки минуло з того дня, як стався вибух на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС. Це найбільша техногенна катастрофа за всю історію людства, десятки тисяч людей заплатили за порятунок світу найдорожчим – своїм здоров‘ям. Побажав усім міцного здоров’я, витримки, наснаги та мирного неба над головою.  Учасник  ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС О. Білий поділився своїми спогадами про ті страшні події. З кожним роком стає менше людей, які знають, що таке Чорнобильська катастрофа. Тож звернувся до учасників заходу ніколи не забувати ті жахливі часи, тих, кому ми зобов’язані своїм здоров’ям і життям.  Юні учасники заходу розповідали вірші на цю тему, а потім всі разом переглянули документальний фільм про Чорнобильську трагедія.

15:52 27.04.2018

Турбота про надбання у селі Троїцько-Сафонове

Турбота про надбання у селі Троїцько-Сафонове

  Як повідомив в.о. старости В. Смоль роботи з благоустрою населеного пункту продовжуються і надалі. Чистоту і порядок навели біля Пам‘ятного хреста  на честь заснування села Троїцько-Сафонове у 1820 році в день Святої Трійці, біля пам‘ятного знаку на честь початку Березнегувато-Снігурівської операції (6-18 березня 1944 року), адже це перший населений пункт, який було звільнено від фашистських окупантів в роки другої світової війни в ході Березнегувато-Снігурівської операції.   

15:50 27.04.2018

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов взяв участь  у мітингу з нагоди 32-ї  роковини з дня аварії на  Чорнобильській атомній електростанції

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов взяв участь у мітингу з нагоди 32-ї роковини з дня аварії на Чорнобильській атомній електростанції

Тридцять два роки тому сталась  страшна чорнобильська аварія. Чим далі у часі відходить ця трагедія, тим вище всі ми оцінюємо подвиг тих героїв, які ціною свого здоров‘я,  а то і власного життя ліквідовували наслідки аварії на ЧАЕС.

16:01 26.04.2018

Провелись роботи з благоустрою в с Великоолександрівка

Провелись роботи з благоустрою в с Великоолександрівка

  Естафету добрих справ по наведенню порядку прийняли мешканці села Великоолександрівка. В.о. старости О. Лейбович звернулась до   односельців і запропонувала взяти участь в екомарафоні — навести належний санітарний стан  на власних, прилеглих та закріплених територіях.  На звернення відгукнулись депутат селищної ради О. Бродецька,  працівники колишньої сільської ради, дитячого садочка, ФАПу, будинку культури, бібліотеки, а також громадяни, які залучені до виконання громадських робіт.  Спільними зусиллями  прибрали території навколо пам‘ятника загиблим у роки війни в с. Великоолександрівка – пофарбували плити та відремонтували сходинки, а також впорядкували Братську могилу в с. Андріївка.  Навели лад на дитячому майданчику,  біля в‘їзного знаку на межі села, побілили адмінбудівлю колишньої сільської ради. Облаштували свою територію і працівники дошкільного закладу, а саме причепурили квітники, висадили 20 ялиночок, пофарбували паркан, лавочки,  гойдалки. Не залишились осторонь і жителі села, влаштовували благоустрій біля своїх садиб. Отже всі учасники акції залишились задоволені результатами своєї роботи, адже потрудились на славу, добросовісно облагородили територію, де тепер чисто і затишно.   

15:59 26.04.2018

В с Дмитро-Білівка проведена робота по організації землеустрою та декларуванню податку від земельних паїв

В с Дмитро-Білівка проведена робота по організації землеустрою та декларуванню податку від земельних паїв

Як повідомив в.о. старости  І. Ушканенко згідно із заявами громадян землевпорядник Т. Міхальова  проводить роботи по організації землеустрою в межах відповідних населених пунктів, а саме – погодження меж присадибних ділянок та визначення можливостей надання їх в оренду.

16:30 25.04.2018

Провелись роботи з благоустрою в с Михайлівка

Провелись роботи з благоустрою в с Михайлівка

Провелись роботи з благоустрою в с Михайлівка.  Цими днями працівники  бюджетних установ, небайдужі мешканці села взяли участь  у наведенні   належного санітарного стану на своїх територіях. На чолі з в.о. старости  Т. Саєм  прибрали територію на в‘їзді до села, навели порядок біля автобусної зупинки, що знаходить на трасі державного значення Н-11, побілили дерева, бордюри вздовж центральних доріг. Продовжується упорядкування кладовища, зокрема вирубка порослі, вивезення сміття. Активну участь у наведенні порядку на кладовищі взяли мешканці села Хоцевич Валентина, Везнюк Григорій, Остапенко Василь, Цимбалюк Ірина, Бойченко Анастасія, а також працівники бюджетних установ. 

11:57 25.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь