A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 17.12.2021 09:13
Кількість переглядів: 3117

16 грудня відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, на якому було розглянуто тринадцять важливих питання, що стосується життєдіяльності громади.

З метою забезпечення реалізації прав громадян на здобуття дошкільної освіти громадою забезпечено регулярне безоплатне підвезення двох дітей дошкільного віку до Новоданилівського дитсадка «Білочка» і додому, зокрема з сіл Балкове і Дмитрівка.

Далі Олексій Асмолов зазначив, що деякі дитсадки громади відвідує мало дітей, а це необхідна ланка в розвитку кожної дитини. Тож дано доручення старостам вивчити це питання, з’ясувати причини та проводити з батьками роз’яснювальну роботу щодо необхідності одержання дітьми дошкільної освіти.

Виконавчий комітет ухвалив рішення про встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води в населених пунктах селищної ради. Рішення вступає в силу з 1 січня 2022 року.

Погодили місце розташування тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності по вулиці Васляєва. Надали дозвіл на встановлення дитячого ігрового майданчику в селі Троїцько-Сафонове.

Далі члени виконкому розглянули заяви громадян та присвоїли поштові адреси на господарські будівлі.

Щодо забезпечення реалізації прав, свобод та законних інтересів дітей, члени виконкому надали неповнолітній дитині статус дитини-сироти у зв’язку зі смертю батьків. Потім начальник служби у справах дітей Валентина Риженко звернулась до старост з пропозицією більше уваги приділяти кризовим родинам, які перебувають на відповідному обліку, систематично відвідувати такі родини, повідомляти службу і відповідні органи про всі факти порушення прав дітей з метою оперативного реагування та вжиття необхідних заходів.

З рішеннями виконавчого комітету можна ознайомитись на офіційному сайті Казанківської селищної ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь