A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА!

УВАГА!

Сьогодні, 1 грудня о 05.37 від Миколаївського обласного гідрометеорологічного центру отримано штормове попередження: «Найближчі 1–2 години по місту та області очікується посилення південно-західного вітру 15 – 20 м/сек., Збережеться до кінця доби 1 рівень небезпеки – жовтий.

09:33 01.12.2021

Спільна праця селищної ради та місцевих аграріїв дає свої конкретні результати

Спільна праця селищної ради та місцевих аграріїв дає свої конкретні результати

Як поінформувала староста Миколаївського старостинського округу Світлана Беспалько у селі облагородили місцеве кладовище. З селищного бюджету виділено майже 90 000 гривень для облаштування території, а саме придбання матеріалів для встановлення огорожі по периметру кладовища. Староста висловлює подяку місцевим жителям – депутату Казанківської селищної ради Ігорю Сідорову, депутату Баштанської районної ради Володимиру Сатановському, голові ФГ Олегу Сатановському за дієву підтримку і допомогу. Така спільна праця селищної ради та місцевих аграріїв дає свої конкретні результати.

14:41 30.11.2021

Говоримо насильству –ні!

Говоримо насильству –ні!

«16 днів проти насильства» - під таким гаслом проводиться Всеукраїнська акція, мета якої привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорсткого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Служба у справах дітей Казанківської громади приєдналась до цієї акції. У зв’язку з цим у нашій громаді в закладах освіти проводяться інформаційно-просвітницькі заходи щодо запобігання насильству, психологічні тренінги, тренінгові заняття «Захист дітей від насильства та жорсткої поведінки», «Шлях протидії торгівлі людьми».

14:40 30.11.2021

Відбулась робоча зустріч з керівниками установ

Відбулась робоча зустріч з керівниками установ

29 листопада на робочій зустрічі з керівниками установ, підприємств та організацій, що функціонують на території нашої громади, селищний голова Олексій Асмолов обговорив нагальні питання взаємодії.

14:38 30.11.2021

У громаді триває санітарна обрізка дерев

У громаді триває санітарна обрізка дерев

Згідно законодавству, усі підприємства, установи, організації, власники, орендарі зобов’язані утримувати в належному стані об’єкти благоустрою, їх елементи. Це стосується і зелених насаджень. Тож працівники комунального підприємства «ДоброБуд» на даний час здійснюють санітарну обрізку дерев, видалення сухостою по центральній вулиці Миру. Такі заходи необхідні для запобігання небезпеки для життя і здоров'я людей, особливо під час небезпечних погодних катаклізмів, а також для продовження життєдіяльності самих зелених насаджень.

10:29 29.11.2021

Майстер-клас «Новорічна іграшка-підвіска»

Майстер-клас «Новорічна іграшка-підвіска»

Як повідомила директор будинку дитячої та юнацької творчості Лариса Перова 26 листопада відбувся обласний он-лайн семінар – практикум керівників гуртків початково - технічного профілю закладів позашкільної освіти на тему «Розвиток творчих здібностей вихованців у процесі проектної діяльності в умовах впровадження STEM - освіти », який проводив Миколаївський обласний центр науково – технічної творчості учнівської молоді.

09:13 29.11.2021

Щоб це ніколи більше не повторилось

Щоб це ніколи більше не повторилось

Біля пам‘ятного знаку жертвам голодомору на Казанківщині відбувся жалобний захід в пам‘ять про жертв геноциду. Голодомор 1932-1933 років — одна з найтрагічніших подій за всю історію українського народу, без болю не згадати муки і переживання, ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, які залишили життя земне у пекельних муках. Вшанувати пам‘ять мільйонів українців прийшли Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, керівники структурних підрозділів, державних установ, а також представники трудових колективів. Присутні вшанували пам‘ять жертв голодомору хвилиною мовчання, запалили свічки та поклали їх до пам‘ятного знаку. Протоієрей отець Сергій провів поминальний молебен в пам‘ять жертв голодомору.

07:59 29.11.2021

1 рівень небезпеки – жовтий!

1 рівень небезпеки – жовтий!

Сьогодні, 26 листопада, від Миколаївського обласного гідрометеорологічного центру отримано штормове попередження: «Найближчі 1–2 години 26 листопада по місту та області очікується посилення південного вітру 15 – 20 м/сек., збережеться до кінця доби 26.11.2021 та впродовж доби

15:47 26.11.2021

Казанківці відвідали виставку, присвячену пам’яті жертв голодомору

Казанківці відвідали виставку, присвячену пам’яті жертв голодомору

Сьогодні другий день на першому поверсі приміщення Казанківської селищної ради експонувалась виставка пам’яті жертв голодоморів, присвячену пам’яті всіх наших земляків, які стали жертвами Голодомору, які пережили його, всім ненародженим за загубленим в темряві людської пам’яті. Наші дідусі, бабусі, батьки з гірким сумом, зі сльозами на очах згадують ті жахливі часи. Мабуть немає такої родини, яка не втратила рідних в часи голодомору. Директор історико-краєзнавчого музею Наталія Маслова і зберігач фондів Оксана Левченко ознайомили відвідувачів з документами, копіями, фотоілюстраціями, розповідали про спогади очевидців з фондів музею. Неабиякий інтерес викликала виставка «Сурогатні страви часів голодомору», на якій були представлені зразки їжі того трагічного часу. Відвідувачі надовго зупинялись біля цих вражаючих їх душу і серце експонатів. Навіть не можливо собі уявити страву – дерть з лускою соняшника, тирса з дертю, коржик з початку кукурудзи. Виставку відвідали місцеві жителі і просто перехожі, які у справах звертались до органу місцевого самоврядування, депутати селищної ради, працівники організацій, а також працівники селищної ради.

14:08 26.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь