A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Громада на захисті прав дітей

Громада на захисті прав дітей

Сьогодні, 26 січня, відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини. Було розглянуто шість питань порядку денного. Провела засідання начальник служби у справах дітей Валентина Риженко, взяли участь фахівці соціального захисту населення, старости, відповідні підрозділи виконкому та соціальні установи.

16:14 26.01.2022

На позитивній хвилі

На позитивній хвилі

Усміхнені, веселі, життєрадісні та енергійні! Саме на такій позитивній хвилі проходять заняття Університету третього віку з факультету «Лікувальна гімнастика». «Студенти» факультету дуже завзяті, діяльні й активні, вони завжди крокують в ногу з часом, а саме головне - вони обожнюють спорт, який так зміцнює організм. На заняттях виконували вправи з м’ячем, а також займались танцювальною аеробікою.

11:14 26.01.2022

Розпочато виконання регулярних авіарейсів за маршрутом Миколаїв - Київ

Розпочато виконання регулярних авіарейсів за маршрутом Миколаїв - Київ

Шановні мешканці громади! Миколаївська облдержадміністрація доводить до жителів області, що з 24 січня 2022 року розпочалось виконання регулярних авіарейсів з Комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт» за маршрутом Миколаїв – Київ (Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни).

10:35 26.01.2022

Патронат над дитиною – швидка і вчасна допомога дитині та її родині в громаді

Патронат над дитиною – швидка і вчасна допомога дитині та її родині в громаді

25 січня, з метою проведення активної роботи щодо створення патронатних сімей, Центром надання соціальних послуг на території Центру зайнятості була проведена інформаційна кампанія з питань патронату.

09:39 26.01.2022

Про податки і збори у 2022 році

Про податки і збори у 2022 році

Шановні мешканці громади – платники податків! Останнім часом у наших громадян виникає багато питань стосовно сплати податків та зборів, інших обов’язкових платежів у 2022 році. Всі питання, які стосуються застосування ставок податків і зборів, в тому числі земельного податку, розміщено на офіційному сайті Казанківської селищної ради в розділі «Документи», «Рішення селищної ради», «Рішення селищної ради 2021 рік» №284/10 від 30 червня 2021 року "Про встановлення місцевих податків і зборів на території Казанківської селищної ради". Тож всі бажаючі можуть ознайомитись з необхідними документами на нашому сайті за посиланням https://kazanka-gromada.gov.ua/.

15:32 25.01.2022

Степова Казанківщина щедра на таланти

Степова Казанківщина щедра на таланти

І знову ми найкращі! Новий творчий рік у громаді розпочато з приємних новин. Миколаївським обласним центром народної творчості та культурно-освітньої роботи проведено обласний дистанційний огляд «Різдвяне диво», в якому взяли участь аматорські вокальні, хорові, фольклорні, інструментальні, театральні колективи, окремі виконавці та майстри декоративно-прикладного мистецтва. Всього було 128 учасників із 41 територіальної громади Миколаївщини.

13:29 25.01.2022

УВАГА! Штормове попередження!

УВАГА! Штормове попередження!

За даними Миколаївського обласного центру з гідрометеорології, сьогодні, 24 січня, у найближчі 1 – 2 години по Миколаївській області очікується посилення північного вітру до 15 -20 м/сек., хуртовина зі збереженням до кінця дня та вранці 25 січня 2022.

14:40 24.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь