A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Фінансова допомога мешканцям громади

Фінансова допомога мешканцям громади

Щойно відбулось засідання комісії стосовно надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям нашої громади. Члени комісії розглянули 11 звернень. Здебільшого люди звернулись за фінансової допомогою на лікування. Кожна заява розглядалась індивідуально. Комісія врахувала усі моменти. Так, за результатами розгляду надано грошову допомогу 10 заявникам, одному – відмова, так як не було повного пакета документів, що суперечить Положенню про надання адресної одноразової допомоги.

16:07 16.12.2021

В громаді відбулось обговорення кандидатури старост

В громаді відбулось обговорення кандидатури старост

Протягом двох тижнів проходили громадські обговорення кандидатур на посаду старост у Новоданилівському і Троїцько-Сафонівському старостинських округах, які вніс на обговорення селищний голова Олексій Асмолов. За результатами обговорення було рекомендовано селищному голові винести на затвердження сесії селищної ради кандидатури Кравченко Алли Вікторівни на посаду старости Троїцько-Сафонівського старостинського округу, Середу Сергія Івановича - Новоданилівського старостинського округу. Зазначене питання буде розглядатись на черговій сесії, яка відбудеться 23 грудня.

16:06 16.12.2021

Наша громада офіційно розпочала співпрацю з європейськими партнерами

Наша громада офіційно розпочала співпрацю з європейськими партнерами

Сьогодні, 16 грудня, відбулось урочисте підписання Меморандуму про партнерство з проєктом «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). Цей Меморандум про Cпівпрацю укладено між Німецькою компанією-впровадником проєкту Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Казанківською селищною радою.

14:43 16.12.2021

Інтерв’ю заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольги Купчишиної для  щодо особливостей одноразового (спеціального) добровільного декларування

Інтерв’ю заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольги Купчишиної для щодо особливостей одноразового (спеціального) добровільного декларування

Як відомо, в Україні триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування, яка стартувала 1 вересня 2021 року. Під час цієї кампанії, громадяни мають можливість задекларувати активи, з яких раніше не були сплачені податки, та почати формувати свою податкову історію з «чистого аркуша».

09:09 16.12.2021

ШАНОВНІ ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ! ЗАПРОШУЄМО СКОРИСТАТИСЯ ПРАВОМ  НА ПОДАТКОВУ ЗНИЖКУ!

ШАНОВНІ ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ! ЗАПРОШУЄМО СКОРИСТАТИСЯ ПРАВОМ НА ПОДАТКОВУ ЗНИЖКУ!

Головне управління ДПС у Миколаївській області звертає увагу, що 31 грудня 2021 року спливає термін подачі податкової декларації про доходи, отримані протягом минулого року для отримання податкової знижки.

09:08 16.12.2021

Інтерв’ю заступника начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольги Купчишиної для редакції газети «Про право на отримання податкової знижки»

Інтерв’ю заступника начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольги Купчишиної для редакції газети «Про право на отримання податкової знижки»

Ольго Анатоліївно, під час спілкування з податковими органами завжди акцентується увага на важливості виконання платниками податків обов’язку щодо своєчасної та повної сплати податкових зобов’язань, і необхідності знання своїх прав. Сьогодні хотілось би більше дізнатись про права громадян, зокрема про право на отримання податкової знижки.

09:08 16.12.2021

Підстави для скасування дії довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи

Підстави для скасування дії довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи

Підставою для скасування дії довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи та внесення відомостей про це в Єдину інформаційну базу даних про внутрішньо переміщених осіб є обставини, за яких внутрішньо переміщена особа:

09:37 15.12.2021

Завжди маємо пам’ятати подвиг наших земляків-чорнобильців

Завжди маємо пам’ятати подвиг наших земляків-чорнобильців

З нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС о дев‘ятій годині 14 грудня відбулось покладання квітів до пам‘ятного знаку нашим землякам-чорнобильцям. Це данина подвигу наших земляків, які разом з іншими героями мирного часу ціною свого здоров‘я і навіть життя врятували всіх нас від страшної трагедії, яка, без перебільшення, сколихнула все людство 26 квітня 1986 року, і наслідки якої відчуваються ще й зараз. Ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції, багато з цих людей не дожили до теперішніх днів, задля життя і здоров‘я майбутніх поколінь. Ми в неоплатному боргу, і завжди маємо пам‘ятати подвиг наших земляків-чорнобильців.

13:21 14.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь