A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Африканська чума свиней: що потрібно знати, щоб захистити господарство?

      Африканська чума свиней (далі-АЧС) вже упродовж десяти років шкодить галузі свинарства України і сьогодні немає жодної області, де б не виникало це захворювання. Так з початку 2024 року на території  Казанківської ОТГ виявлено захворювання АЧС серед диких свиней.

15:49 18.03.2024

Наслідки окупації Криму: порушення прав людини, руйнування культурної спадщини та знищення півострова

рф принесла в Крим політично вмотивовані переслідування, насильницькі зникнення, вбивства, позбавлення свободи слова та віросповідання, мілітаризацію дитинства, загрозу руйнування української культурної спадщини, екологічну небезпеку.

13:36 18.03.2024

ШАНОВНІ ПАНІ ТА ПАНОВЕ

13.03.2024 відбулось засідання робочої групи з розроблення Програми комплексного відновлення Казанківської громади, на якому було представлено поточний стан справ і можливості, які ми отримали в результаті включення до переліку громад відновлення (ознайомитись з 76 слайдами доповідача можна за посиланням на презентацію у новині на сайті громади про результати засідання 13.03.2024).

09:06 18.03.2024

Відбулося засідання Комісії з упорядкування (найменування та перейменування) назв об’єктів топоніміки та інших об’єктів права власності на території Казанківської селищної територіальної громади.

15 березня 2024 року відбулося засідання Комісії з упорядкування (найменування та перейменування) назв об’єктів топоніміки та інших об’єктів права власності на території Казанківської селищної територіальної громади. На засіданні були розглянуті питання про перейменування назв вулиць Казанківської громади відповідно до Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в України і деколонізації топонімії».

10:44 17.03.2024

ВІДКРИТТЯ КЛАСУ БЕЗПЕКИ

14 березня, за рекомендацією Міністерства освіти і науки України, за підтримки Казанківської селищної ради, Відділ освіти, молоді та спорту Казанківської селищної ради, громадської організації ММГО "Істок"та Plan International у Казанківській гімназії №1 відбулось відкриття «Класу безпеки». "Клас безпеки" спрямований на посилення профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти, формування в учнів здоров’язбережувальних компетентностей, отримання знань щодо правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, розуміння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування вмінь надання домедичної допомоги. Україна сьогодні переживає складні часи - війну, тому основне завдання нашої країни - це збереження головної цінності - її громадян, їхнього здоров’я та життя. Кожен має знати правила безпечної поведінки та дотримуватися їх.

13:15 15.03.2024

Відбулось засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради

При виконавчому комітеті селищної ради продовжує функціонувати опікунська рада. Цілеспрямовано проводиться робота із сім’ями, в яких діти перебувають у складних життєвих обставинах, де батьки ухиляються від виконання своїх обов’язків та розглядаються питання погодження кандидатур опікунів.

11:42 15.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь