A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дієва допомога місцевого мешканця…

Дієва допомога місцевого мешканця…

Староста Новофедорівського старостинського округу Зоя Галко поінформувала, що днями проведена відповідна робота по впорядкуванню місцевого сміттєзвалища, яке знаходиться біля села. Взагалі, Зоя Володимирівна розповідає, що новофедорівці працьовиті, щирі і привітні люди, які люблять свою малу батьківщину, не стоять осторонь проблем громади, завжди пропонують свою допомогу. І ось днями до неї звернувся місцевий житель, одноосібник, Василь Паскарь, який запропонував свою допомогу по впорядкуванню сміттєзвалища. Він нещодавно придбав відвал (лопату) і особисто, на своєму тракторі провів необхідний комплекс робіт, а допомагав йому робітник з благоустрою Юрій Гнатюк. Як зазначала Зоя Володимирівна, - Василь Паскарь людина ініціативна, з активною життєвою позицією, завжди допомагає місцевій школі і дитсадочку, адже сам є батьком чотирьох дітей.

14:06 26.11.2021

І місце в обласному заочному конкурсі на кращий відеофільм

І місце в обласному заочному конкурсі на кращий відеофільм

24 листопада відбувся обласний он-лайн семінар керівників гуртків художньо-технічного профілю (кіно -, відео -, фотолюбителів) закладів позашкільної освіти, тема якого «Духовно – моральне виховання учнівської молоді в умовах позашкільної освіти». Захід провів Миколаївський обласний центр науково – технічної творчості учнівської молоді. Учасником семінару була керівник гуртка « Історичне краєзнавство» Будинку дитячої та юнацької творчості Валентина Георгіївна Матвєєвич. Вона презентувала відеофільм «Сучасна молодь на захисті держави».

10:48 26.11.2021

Розпочато процедуру громадського обговорення кандидатур на посаду старости Новоданилівського і Троїцько-Сафонівського старостинських округів

Розпочато процедуру громадського обговорення кандидатур на посаду старости Новоданилівського і Троїцько-Сафонівського старостинських округів

Сьогодні, 25 листопада, відбулось перше засідання організаційних комітетів з організації громадського обговорення кандидатури старост Новоданилівського і Троїцько-Сафонівського старостинських округів. Обрано секретаря оргкомітету. Члени комісії затвердили план заходів з підготовки та проведення громадських слухань. На виконання вимог Положення про громадські обговорення кандидатури старости Казанківської селищної ради затверджено форму підписного листа на підтримку кандидатури.

16:54 25.11.2021

Відкрито виставку, присвячену пам’яті жертв голодомору

Відкрито виставку, присвячену пам’яті жертв голодомору

Сьогодні у приміщенні Казанківської селищної ради своєрідна атмосфера, - відкрито виставку «Чорна весна тридцять третього року», яка розповідає про жахливі часи голодомору. Увазі глядачів представлені історичні документи, свідчення очевидців, виставка сурогатної страви часів голодомору. В оформленні виставки також використані інсталяції, які підсилюють емоційний вплив та сприйняття людською свідомістю тих трагічних подій.

16:16 25.11.2021

Відбулась 16 сесія Казанківської селищної ради

Відбулась 16 сесія Казанківської селищної ради

25 листопада Казанківський селищний голова відкрив 16 сесію 8 скликання. В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули 39 питань, з них 29 земельних. З 26 депутатів у пленарному засіданні взяли участь 21. На сесії були присутні заступники селищного голови, старости відповідних старостинських округів, працівники апарату селищної ради. Після затвердження порядку денного сесії, депутати перейшли до розгляду питань.

15:30 25.11.2021

Пекучий біль мого народу

Пекучий біль мого народу

Шановні жителі та гості селища. Запрошуємо Вас на церемонію вшанування пам’яті жертв голодомору «Пекучий біль мого народу», яка відбудеться 26 листопада о 15.00 в центрі смт Казанка біля пам’ятного знаку жертвам голодомору.

15:29 25.11.2021

Книжкові виставки присвячені до Дня пам’яті жертв голодомору

Книжкові виставки присвячені до Дня пам’яті жертв голодомору

27 листопада відзначається День пам'яті жертв голодоморів. Голодомор 1932- 1933 років в Україні - одна з найтрагічніших сторінок нашої історії про яку десятиліттями замовчували. До цієї скорботної дати в бібліотеках-філіях нашої громади оформлено книжково-ілюстративні виставки, години пам’яті, інформаційні години та фото-виставки.

15:26 25.11.2021

Відбулась нарада щодо запровадження одноразового добровільного декларування

Відбулась нарада щодо запровадження одноразового добровільного декларування

Сьогодні у приміщенні селищної ради відбулась нарада щодо запровадження одноразового добровільного декларування, в якій взяли участь старости відповідних старостинських округів, керівники структурних підрозділів. Перед присутніми виступила начальник Казанківської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Тетяна Кривцова.

16:15 24.11.2021

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів селищний голова Олексій Асмолов. Під час засідання було розглянуто ряд важливих питань, що стосуються життєдіяльності громади.

15:20 24.11.2021

Ще одна окраса нашого селища

Ще одна окраса нашого селища

Біля приміщення Центру надання адміністративних послуг росли багатометрові ялинки, однак з часом вони почали всихати. Тож на їх місці працівники установи висадили три колоновидні туї та 30 кущів троянд. Тепер це місце біля ЦНАПу стане ще однією окрасою нашого селища.

08:58 24.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь