A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Розпочинається колдоговірна кампанія

Розпочинається колдоговірна кампанія

Головний спеціаліст відділу правового забезпечення та кадрової роботи Тетяна Рибак повідомляє, що розпочалась щорічна колдоговірна кампанія. Тому звертаємося до керівників та голів профспілкових організацій підприємств, установ та організацій, які використовують найману працю, із рекомендацією підвести підсумки виконання зобов’язань по колективних договорах 2021 року, а також активізувати роботу по укладанню нових або подовженню дії раніше укладених колективних договорів на 2022 рік.

15:19 18.01.2022

Сьогодні відбулось перше у 2022 році засідання комісії щодо надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Казанківської громади

Сьогодні відбулось перше у 2022 році засідання комісії щодо надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Казанківської громади

Всього було розглянуто 9 заяв. Ретельно розглянувши та обговоривши подані документи, члени комісії врахували всі обставини зазначені в довідках, виданих закладами охорони здоров‘я, акти обстежень матеріально побутових умов проживання заявників та персонально визначили розмір одноразової фінансової допомоги. Двом громадянам було відмовлено у зв’язку з тим, що суперечить положенню про надання одноразової матеріальної допомоги, а саме перевищення сукупного доходу заявників.

15:39 17.01.2022

Порядок одержання допуску (посвідчення) на право роботи пов’язаної із пестицидами і агрохімікатами

Порядок одержання допуску (посвідчення) на право роботи пов’язаної із пестицидами і агрохімікатами

Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області нагадує особам, діяльність, яких пов’язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами, а також працівникам підприємств, установ та організацій, фізичним особам-підприємцям, що організовують виконання таких робіт, про необхідність одержання допуску (посвідчення) та посвідчення на право роботи із зазначеними препаратами).

15:31 17.01.2022

Проведення захисних заходів проти мишоподібних гризунів на сільськогосподарських культурах

Проведення захисних заходів проти мишоподібних гризунів на сільськогосподарських культурах

Одним із резервів збільшення виробництва зерна є ліквідація втрат врожаю від шкідників, хвороб та бур'янів. До числа найбільш небезпечних шкідників належать також і мишоподібні гризуни. Вони наносять велику шкоду сільськогосподарським культурам, починаючи від посіву і до збору врожаю. Особливо сильно пошкоджують озимі зернові культури в період їх сходів та дозрівання.

15:29 17.01.2022

У Новоданилівці новеньке дитяче міні-містечко!

У Новоданилівці новеньке дитяче міні-містечко!

Як поінформував староста Новоданилівського старостинського округу Сергій Середа в селищі вже встановили новий дитячий ігровий майданчик. Така приємна подія сталась завдяки народному депутату України Ігорю Негулевському, який допомагає і підтримує нашу громаду. Така дієва допомога має велике значення для соціально-економічного розвитку і подальшої розбудови Казанківщини. Тепер майже увесь вільний час малеча проводитиме на майданчику, особливо у літній період.

15:28 17.01.2022

Загинув, захищаючи Україну

Загинув, захищаючи Україну

Сьогодні у с. Новолазарівка прощались зі своїм героєм – Віктором Геннадійовичем Кучеренком, який загинув в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) в результаті вогнепального поранення несумісного з життям. 11 січня о 19.40 ворожа куля снайпера обірвала його життя. В храмі Святого Благовірного Князя Володимира відбулась панахида. В останню путь загиблого героя проводжали рідні та близькі, бойові побратими, односельчани, керівництво Казанківської громади, представники Миколаївської обласної ради і райдержадміністрації. На траурному мітингу виступили представники військової частини, де проходив службу В.Г. Кучеренко, шахти, де він колись працював, місцевої організації АТО/ООС. Вишукувались курсанти Одеської військової академії, майоріли Державні Прапори України, лунав Державний гімн. Загиблого героя проводжали в останній путь з військовими почестями.

20:25 14.01.2022

Вшанували пам'ять героя-земляка Андрія Горбаня

Вшанували пам'ять героя-земляка Андрія Горбаня

16 січня - День пам’яті «кіборгів», які тримали оборону Донецького аеропорту. Тож сьогодні Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, секретар селищної ради Сергій Дяченко, староста Світлана Беспалько, учасники АТО, волонтери побували у Миколаївській школі, де навчався Андрій Горбань, - десантник 79-ї Миколаївської окремої аеромобільної бригади, який отримав смертельні поранення під час виконання бойового завдання в зоні проведення АТО на Сході України. В Андрія Горбаня поцілила куля снайпера під час встановлення над славнозвісним терміналом Донецького аеропорту Державного Прапора України. На школі встановлено меморіальну дошку на честь земляка-героя «Герої не вмирають, допоки пам’ять про них жива. Горбань Андрій Вікторович. 24.01.1993 – 30.11.2014. За тих дітей, що бігають до школи, за матерів, змарнілих у труді, за рідні наші верби товгополі, за наші дні прекрасні й молоді… Випускник Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів 2010 року загинув при обороні Донецького аеропорту під час антитерористичної операції».

11:41 14.01.2022

Казанківська селищна рада повідомляє

Казанківська селищна рада повідомляє

Казанківська селищна рада повідомляє, що 14 січня о 12 годині, в селі Новолазарівка в храмі Святого Благовірного Князя Володимира, відбудеться відспівування Віктора Геннадійовича Кучеренка, який загинув в зоні проведення Операції об'єднаних сил (ООС) в результаті вогнепального поранення несумісного з життям.

11:44 13.01.2022

Висловлюємо щирі співчуття

Висловлюємо щирі співчуття

Казанківська селищна рада, виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним і близьким старшого солдата 17-ої окремої танкової Криворізької бригади, уродженця с. Новолазарівка Казанківської громади Кучеренка Віктора Геннадійовича, який трагічно загинув в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС). Подвиг про загиблого героя назавжди залишиться в пам’яті земляків.

16:33 12.01.2022

І порядок навели, і людям допомогли…

І порядок навели, і людям допомогли…

Староста Троїцько-Сафонівського старостинського округу Алла Кравченко поінформувала, що рік розпочався з вирішення нагальних питань. З початку року розчищали вулиці від снігу, а тепер зайнялись вирубуванням чагарників, сухостою на території парку в центрі села, у провулках, на території кладовища, біля обеліску на честь учасників Березнегувато-Снігурівської операції. Ці роботи виконував працівник з благоустрою Іван Лазаренко. Зрубаний сухостій завезли безкоштовно багатодітній родині, учаснику АТО та сім’ї, що опинилась в скрутних життєвих обставинах для опалення їх приміщень у ці зимові морозні дні.

11:13 12.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь