A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Розпочато підготовку до чергової сесії Казанківської селищної ради

Дата: 20.12.2021 14:23
Кількість переглядів: 3087

У ці дні проводилась підготовка до чергової сесії Казанківської селищної ради. Апаратом селищної ради підготовлено необхідні матеріали порядку денного сесії, яка відбудеться 23 грудня.

17 грудня відбулись засідання постійних комісій селищної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, прав громадян, законності і правопорядку та з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, які провели голови комісій Василь Слободанюк і Тетяна Ліферова, Депутати розглянули проекти рішень, провели попереднє їх обговорення та ухвалили відповідні рекомендації комісій.

Одне з головних питань – проект бюджету Казанківської селишної територіальної громади на 2022 рік, по якому на засіданнях комісій інформувала заступник селищного голови Олена Шевчук. Доповідач детально зупинилась на основних показниках дохідної та видаткової частинах бюджету на наступний рік, професійно та компетентно відповіла на численні запитання членів постійних комісій. Депутати вирішили винести на розгляд та підтримати на сесії селищної ради запропонований проект бюджету на 2022 рік.

Також на засіданнях постійних комісій було попередньо розглянуто кандидатури для затвердження на посади старости Новоданилівського старостинського округу Сергія Середи та Троїцько-Сафонівського - Алли Кравченко. Як підкреслив Олексій Асмолов, процедура відбору кандидатур проводилась у відповідності з вимогами діючого законодавства, місцеві мешканці старостинських округів у своїй більшості підтримують вказані кандидатури на посади старост, тож це питання варто винести для затвердження на сесії селищної ради.

Окрім того, на засіданні розглянули питання стосовно затвердження переліку адмінпослуг, які надаються ЦНАП, надання згоди на списання майна комунальної власності територіальної громади.

В роботі комісій взяв участь секретар селищної ради Сергій Дяченко.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь