A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів

1 листопада нараду з керівниками структурних підрозділів Казанківський селищний голова Олексій Асмолов розпочав з найбільш актуального на сьогоднішній день питання – забезпечення газом бюджетних установ громади. Як і минулого тижня кожен керівник структурного підрозділу інформував про стан виконання низки необхідних заходів для забезпечення безперебійного газопостачання в осінньо-зимовий період та проходження на належному рівні опалювального сезону.

11:01 02.11.2021

Вихованці «Теремка» займались озелененням території дитсадка

Наш сучасний садочок «Теремок» не перестає нас дивувати своїми креативними витівками. З метою забезпечення належного стану закладу, покращення навколишнього середовища впродовж місяця було проведено акцію «За чисте довкілля». До цієї доброї справи долучились усі учасники освітнього процесу та батьки вихованців. Було висаджено саджанці "Гібіскус кущовий", проведено комплекс заходів, спрямованих на виховання екологічної свідомості дітей, а саме: тематичні заняття, екологічні конкурси, акції та інше.

11:51 01.11.2021

Розвезли по домівках овочі

Минулої п’ятниці працівниками Центру надання соціальних послуг за підтримки ФГ«ВЛАДАМ» та Товариства Червоного Хреста була надана натуральна допомога (морква, цибуля) людям, які опинилися в складних життєвих обставинах, а також малозабезпеченим верствам населення, і були розвезенні по їх домівках. Люди висловлювали щиру вдячність за постійну підтримку та допомогу.

11:49 01.11.2021

Дбаємо про те, щоб кожен житель громади відчував себе захищено

Сьогодні начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова разом з директором Центру надання соціальних послуг Оленою Коніщук ознайомились з ходом виконання робіт у відділенні «Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознаками статі». Це буде центр для людей, яким більше нема на кого розраховувати, кому потрібне місце, куди можна звернутись за допомогою, а також отримати психологічну допомогу від кваліфікованого спеціаліста. І це є одним з головних проектів громади – надання якісних послуг і безпечний прихисток для постраждалих людей.

13:30 29.10.2021

Не будьте легковажними, подбайте про своє здоров’я!

Шановні мешканці Казанківської громади! Вкотре закликаємо вас не нехтувати засобами профілактики коронавірусу, дотримуватись звичайних заходів обережності, це допоможе знизити ризики інфікування коронавірусом. Ситуація залишається напруженою. Звертаємось до кожного жителя громади, хто ще не вакцинувався чи вагається, зробіть це якнайшвидше. Вакцинація не виключає того, що ви можете захворіти, але вона захищає від важких ускладнень і смерті. Не будьте легковажними, подбайте про своє здоров’я і здоров’я своїх рідних, адже це найдорожче, що у нас є!

16:46 27.10.2021

На території Казанківської громади утворено десять старостинських округів

Сьогодні, 27 жовтня, Казанківський селищний голова Олексій Асмолов відкрив 14 сесію 8 скликання. В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули 51 питання, з них 32 земельних. З 26 депутатів у пленарному засіданні взяли участь 19. На сесії були присутні заступники селищного голови, старости відповідних територій, працівники апарату селищної ради, керівники закладів охорони здоров’я. Після затвердження порядку денного сесії, депутати перейшли до розгляду питань.

16:44 27.10.2021

І знову гарний результат!

19-20 жовтня команда учнів Новоданилівської школи (представник Чупіра О. В.) брали участь в IV етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчому заході серед учнів "Cool games" - ІІ дивізіон (2008-2010 р.н), які пройшли на базі Баштанського закладу освіти. Команда школярів посіла почесне 2 місце.

12:02 26.10.2021

Відбулось засідання комісії ТЕБ і НС

Сьогодні відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке провів Казанківський селищний голова Олексій Асмолов. Члени комісії обговорили три питання, а саме:

16:55 25.10.2021

Щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів

Сьогодні на нараді з керівниками структурних підрозділів, яку провів Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, обговорили роботу за минулий тиждень та поставили завдання на поточний тиждень. Нараду селищний голова розпочав з найбільш актуального на сьогоднішній день питань – забезпечення газом бюджетних установ громади. Кожен керівник структурного підрозділу інформував про стан виконання низки необхідних заходів для забезпечення безперебійного газопостачання в осінньо-зимовий період та проходження на належному рівні опалювального сезону.

16:55 25.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь