A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулись засідання постійних комісій Казанківської селищної ради

Відбулись засідання постійних комісій Казанківської селищної ради

Продовжується підготовка до чергової 18 сесії Казанківської селищної ради, яка відбудеться 28 січня. Сьогодні пройшли засідання постійних комісій з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку і з питань агропромислового розвитку, підприємства, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, земельних ресурсів, які провели голови комісій Тетяна Ліферова і Олена Лук’яненко.

14:40 24.01.2022

Єдина держава – єдиний народ!

Єдина держава – єдиний народ!

22 січня українці відзначають День Соборності України. Цього дня у 1919 році на Софійській площі в Києві було проголошено Акт злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Особливо зараз, у складні для країни часи, соборність держави, - це не лише її територіальні цілісність, а й відчуття великої родини, запорука подальшого розвитку незалежної України. Кожен повинен усвідомлювати свою відповідальність за наше майбутнє, нехай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної України. Низький уклін всім, хто у скрутні для нашої країни часи постав на захист територіальної цілісності та національних інтересів.

08:21 24.01.2022

В бібліотеці оформлено книжкову виставку "В єднанні сила і міць!"

В бібліотеці оформлено книжкову виставку "В єднанні сила і міць!"

До Дня Соборності України бібліотека разом з сільським будинком культури провели годину єдності "Вона - наш витвір, наша мрія, соборна, вірна Україна". В бібліотеці оформлено книжкову виставку "В єднанні сила і міць!"

08:16 24.01.2022

Відбулась нарада з керівниками закладів освіти Казанківської громади

Відбулась нарада з керівниками закладів освіти Казанківської громади

21 січня, відбулась нарада з керівниками закладів освіти територіальної громади, в якій взяв участь Казанківський селищний голова Олексій Асмолов. На початку наради начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лука доповів про результати діяльності установ та закладів освіти у 2021 році та завдання на 2022 рік. Зокрема, він зазначив, що Казанківська селищна рада надає пріоритетну роль дошкільній освіті, спрямовує зусилля на розширення мережі та надання рівного доступу дітям до якісної освіти. В громаді 13 дитсадків, з них 11 функціонують цілорічно. Постійно проводяться заходи з покращення матеріального стану та модернізації бази закладів, оновлюються меблі, технологічне обладнання на харчоблоках.

08:13 24.01.2022

Відбулись заняття літніх студентів

Відбулись заняття літніх студентів

З нагоди відзначення Дня Соборності України у приміщенні публічної бібліотеки відбулось чергове засідання «Університету третього віку». Бібліотекар Олена Казаріна зробила короткий екскурс подій 22 січня 1919 року, коли на Софіївському майдані в Києві було проголошено Акт Злуки – об’єднання Української народної республіки з Західною народною республікою.

10:35 21.01.2022

Відбулись засідання постійних комісій Казанківської селищної ради

Відбулись засідання постійних комісій Казанківської селищної ради

Сьогодні відбулись засідання постійних комісій з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури і спорту та з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, прав громадян, законності і правопорядку, які провели голови комісій Олена Коніщук і Василь Слободанюк.

15:47 20.01.2022

Висловлюємо щирі співчуття

Висловлюємо щирі співчуття

Колектив Казанківської селищної ради висловлює щирі співчуття головному бухгалтеру Томковій Юлії Федорівні з приводу тяжкої втрати – смерті матері Чухан Лариси Володимирівни та поділяють з родиною гіркоту втрати найріднішої людини.

13:43 20.01.2022

Каску і бронежилет загиблого героя передали до музею

Каску і бронежилет загиблого героя передали до музею

У нашому історико-краєзнавчому музеї постійно діє експозиція, присвячена нашим землякам, які всі ці роки зі зброєю в руках захищали і продовжують захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави в зоні АТО/ООС. Сьогодні відбулась передача до музею особистих речей загиблого в зоні АТО/ООС нашого земляка, уродженця с. Новолазарівка, Кучеренка Віктора Геннадійовича. За дорученням військовослужбовців 17 окремої танкової Криворізької бригади імені Костянтина Пестушка та побратимів загиблого від снайперської кулі ворога, речі до музею передали начальник відділу Баштанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Михайло Шевчук та заступник начальника Віталій Поляков. Саме в цьому спорядженні – бронежилет і каска, 11 січня Віктор отримав смертельне поранення в голову. Експонати вражають своєю правдивістю, показують реальне обличчя сучасної війни.

15:48 19.01.2022

Соціальна допомога незайнятим громадянам

Соціальна допомога незайнятим громадянам

18 січня відбулась робоча зустріч начальника відділу соціального захисту населення Казанківської громади Маріанни Трофімової з заступником директора Казанківської РФ МОЦЗ Іриною Глеба та начальником відділу призначення та виплати державних допомого, пільг субсидій управління соціального захисту населення Баштанської РДА Вітою Перчиць. Цього дня обговорили питання надання соціальної допомоги незайнятим громадянам, які прагнуть знайти підходящу роботу, пройти професійну чи перепідготовку, відчути себе корисним та потрібним у суспільстві. Починаючи з цього року Державна служба зайнятості розширила перелік своїх послуг, тепер з’явилась можливість оформлення допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї . Для того, щоб відвідувачі управління соціального захисту мали можливість детально ознайомитись з цим питанням, Ірина Глеба надала необхідні інформаційні матеріали з покроковою інструкцією.

09:35 19.01.2022

Стартувала перша гра відкритого чемпіонату з волейболу

Стартувала перша гра відкритого чемпіонату з волейболу

16 січня збірна команда Казанківської дитячо-юнацької спортивної школи провела першу гру відкритого чемпіонату Новобузької територіальної громади з волейболу серед чоловіків. Наші волекйболісти грали з командою Новоукраїнки Березнегуватського району.

09:35 19.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь