Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулось засідання постійної  комісії Казанківської селищної ради

Відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради

10 грудня, відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, яке провів голова комісії С. Дяченко.

13:11 11.12.2018

В Казанківській громаді відбулись заходи до  Міжнародного дня інвалідів

В Казанківській громаді відбулись заходи до Міжнародного дня інвалідів

3 грудня за рішенням Генеральної асамблеї ООН у країнах світу відзначається Міжнародний день інвалідів. Відзначають цей день і у нашій громаді. У залі Казанківського районного Будинку культури   за сприяння селищного глови О. Асмолова відбулась зустріч з людьми з обмеженими фізичними можливостями.  У фойє закладу культури розмістили цікаву виставку майстрів народної творчості  - талановитих людей з обмеженими фізичними можливостями. Основна мета цього заходу – привернути увагу керівників, широкої громадськості до проблем тих, хто став інвалідом від народження, в дитинстві чи під час дорослого життя й трудової діяльності.    З учасниками заходу зустрілись Казанківський селищний голова О. Асмолов, заступник голови райдержадміністрації В. Притуленко, голова районної ради В. Коніщук, голова районної організації інвалідів та волонтерів В. Поліщук, голова районної організації ветеранів М. Ризук, керівники установ, організацій, що мають соціальне спрямування у своїй діяльності.

16:35 03.12.2018

Завдяки депутату розпочато ремонт колишньої школи

Завдяки депутату розпочато ремонт колишньої школи

           В центрі селі Дмитрівка знаходиться двоповерхова будівля колишньої школи. Зараз там розміщено бібліотеку, кабінет фахівця з соціальної роботи та сезонний дитячий садочок «Сонечко».

11:31 03.12.2018

Проводиться реконструкція приміщення майбутнього центру надання адміністративних послуг

Проводиться реконструкція приміщення майбутнього центру надання адміністративних послуг

Як уже повідомлялось на нашому сайті в рамках проведення децентралізації та з метою реальної підтримки місцевих громад, держава виділила Казанківській громаді кошти для реалізації інфраструктурних проектів. У зв‘язку з цим прийнято рішення облаштувати в селищі Казанка для всіх мешканців нашої об‘єднаної територіальної громади Центр надання адміністративних послуг. Як помітили, напевне,  жителі та гості Казанки, по вулиці Миру почалась реконструкція двоповерхової будівлі колишньої аптеки. Саме тут буде працювати вказаний центр. На даний момент проводяться  роботи по утепленню стін та готують поверхню цоколя фундаменту, яку теж передбачається утеплити. Вже демонтовано стару плитку та для довговічності і надійності споруди проводять армування цоколя прутом і сіткою та заливають бетоном. Зовнішнє утеплення дозволяє значно знизити рівень тепловтрати будівлі, а також збільшує термін служби цоколя, який схильний до впливу атмосферних явищ, що руйнують його. Також демонтували дах і розпочали обрешетування та настилання нової сучасної покрівлі.

08:46 03.12.2018

Взяли участь у проекті «Енергоефективність у громадах ІІ»

Взяли участь у проекті «Енергоефективність у громадах ІІ»

26-27 листопада у м Вінниці у рамках реалізації проекту «Енергоефективність у громадах ІІ»  відбувся другий семінар для представників об‘єднаних  територіальних громад. Від Казанківської громади участь у проекті взяли  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л. Новицький і спеціаліст відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Г. Татаринцева.   

15:37 30.11.2018

Заключний акорд «Кіномандрів»

Заключний акорд «Кіномандрів»

От і завершилась реалізація нашого проекту "Кіномандри". Вчора, 29 листопада,  було підписано остаточні документи з Українським культурним фондом. Всього відбулось десять показів у восьми населених пунктах об‘єднаної громади, а саме в селах Миколаївка, Михайлівка, Дмитро-Білівка, Новоданилівка, Троїцько-Сафонове, Великоолександрівка, Дмитрівка, Лагодівка та два покази в смт Казанка. З 20 жовтня по 5 листопада були проведені покази українського фільму «Іван Сила» на великому мобільному екрані. Під час показу стрічки для відвідувачів було організовано частування поп-корном, солодкою ватою, солодкими напоями, запашною кавою, гарячим чаєм з кондитерськими виробами. Загалом у цьому проекті взяли участь біля 1300 жителів нашої об‘єднаної територіальної громади.

15:06 30.11.2018

В Казанківській громаді проведено навчальний тренінг «Перший на місці події»

В Казанківській громаді проведено навчальний тренінг «Перший на місці події»

В нашій громаді 27 і 28 листопада відбувся навчально-тренувальний тренінг «Перший на місці події», організований  Казанківською селищною радою за підтримки  проекту «Доброврольці-вогнеборці». Мета цього навчання - отримати навички надання домедичної допомоги та дії у разі надзвичайної  ситуації, а також як передати ці знання іншим,  підвищити культуру безпеки серед населення, об‘єднати громаду навколо ідеї швидкого реагування на можливі небезпеки власними силами, не чекаючи сторонньої допомоги.

13:42 30.11.2018

До відома мешканців  смт Казанка

До відома мешканців смт Казанка

За повідомленням ПАТ «Миколаївобленерго», у зв’язку з проведенням  ремонтних  робіт на електролініях селища, не буде подаватися електроенергія:

13:40 28.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь