A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулась  6 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання

Відбулась 6 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання

10 липня 2018 року відбулась чергова 6 сесія   Казанківської селищної ради 7 скликання. Відкрив сесію Казанківський селищний голова О. Асмолов.  В ході підготовки матеріалів до сесії відбулись засідання профільних депутатських комісій, де детально були вивчені питання порядку денного.

09:15 11.07.2018

У м. Херсоні відбудеться VІІІ Міжнародна агропромислова виставка та форум з підтримки фермерства «АГРОПОРТ Південь Херсон – 2018»

У м. Херсоні відбудеться VІІІ Міжнародна агропромислова виставка та форум з підтримки фермерства «АГРОПОРТ Південь Херсон – 2018»

26-28 липня 2018 року у м. Херсон на території Міжнародного аеропорту «Херсон» відбудеться VІІІ Міжнародна агропромислова виставка та форум з підтримки фермерства «АГРОПОРТ Південь Херсон – 2018». Захід зорієнтований на розвиток територій та підвищення інформативності серед виробників аграрного сектору.

15:24 09.07.2018

У селі Великоолександрівка відзначили свято Івана Купала

У селі Великоолександрівка відзначили свято Івана Купала

6 червня на території сіл Великоолександрівка, Андріївка, Романівка, селища Добровільське відбулось свято Івана Купала. Театралізоване дійство "У пошуках диво - квітки" підготували та провели   директор будинку культури  Богдан Діджик, художній керівник Вікторія Яцен,  дует "Надвечір‘я" в складі Віри Панченко  та Галини Мірошниченко.   До цього свята молодь села заздалегідь старанно готувалась: зробили опудало, зібрали хмиз для вогнища, приготували деревце, а потім водили таночки та співали ритуальні купальські пісні.

15:21 09.07.2018

Тут надаватимуть адміністративні послуги європейського рівня

Тут надаватимуть адміністративні послуги європейського рівня

В рамках проведення децентралізації та з метою реальної підтримки місцевих громад, держава виділила Казанківській об‘єднаній територіальній громаді більше п‘яти мільйонів гривень для реалізації інфраструктурних проектів. Згідно  Плану соціально-економічного розвитку нашої громади на 2018-2020 роки, затвердженого відповідним рішенням селищної ради, державні кошти розподілено наступним чином: на реконструкцію нежитлової будівлі колишньої аптеки для розміщення Центру надання адміністративних послуг – більше 2,5 мільйона гривень; для співфінансування реконструкції Михайлівської загальноосвітньої школи – 1 мільйон гривень, а також для співфінансування реконструкції лікувального корпусу №2 центральної районної лікарні  - 2 мільйона гривень. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад» для отримання коштів Казанківською селищною радою було підготовлено та подано до Мінрегіону відповідний пакет документів. Тож варто ще раз звернути увагу і підкреслити, що на реалізацію вищевказаних проектів будуть використані кошти, виділені нашій громаді з державного бюджету України.

09:36 09.07.2018

Яблуку  було ніде впасти…

Яблуку було ніде впасти…

Як і у минулі роки, увечері з 6 на 7 липня,  Казанківська селищна рада організувала і провела для громади і гостей селища прекрасне свято Івана Купала. Святкове дійство відзначили з великим розмахом. У парку «Левада» зібрались сотні людей, як говориться в українському народному прислів‘ї, навіть яблуку було ніде впасти… Для всіх  присутніх відбулась яскрава святкова програма, пов‘язана з давніми традиціями купальської ночі. В цей вечір люди збираються біля річки, розпалюють багаття, і коли на небі зійде перша зірочка, веселяться, щоб прогнати все зле, набратися сил для збирання врожаю, бо, вважалося, що вода і вогонь очищають, оздоровлюють людину. Також цілющих властивостей набирають у цю ніч всі лікарські рослини, розцвітає таємнича квітка папороті. Отже цього вечора у парку «Левада»    святкова концертна  програма  була  яскравою в прямому сенсі слова: весела музика, пісні, танці, частування українським кулішем. 

09:34 09.07.2018

Відбулись засідання постійних комісій Казанківської селищної ради

Відбулись засідання постійних комісій Казанківської селищної ради

5 липня 2018 року відбулись  засідання всіх чотирьох постійних комісій Казанківської селищної ради, які очолюють В. Дорошенко, С. Дяченко, О. Коніщук, В. Кривцова. На засіданнях були розглянуті питання, які виносяться на чергову сесію селищної ради  щодо  внесення змін до бюджету, змін до рішення стосовно структури та штатної чисельності апарату  ради та її виконавчого органу в новій редакції,  проекти рішень, які стосуються питань благоустрою, соціального житла, створення місцевої пожежної охорони, а також низку майнових та земельних питань.    

09:55 06.07.2018

Закінчилось навчання у «Школі прес-секретарів» ОТГ

Закінчилось навчання у «Школі прес-секретарів» ОТГ

У ході реформи децентралізації в Україні, та створення ОТГ досить актуальним є питання налагодження ефективної комунікації між владою та громадами. Населення має бути максимально інформованим щодо основних досягнень органів влади та головних викликів, із якими доводиться працювати посадовцям. Тож на Миколаївщині було започатковано унікальний пілотний проект облдержадміністрації та Чорноморського національного університета імені Петра Могили зі створення інформаційної платформи для об’єднаних територіальних громад, яка допоможе громадам у вирішенні нагальних комунікаційних питань. Це ще один успішний приклад втілення реформи децентралізації на шляху будівництва спроможних громад та сучасної європейської української держави, що може стати прикладом для наслідування іншими областями України. Про це заявив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко під час презентації обласного медіа-проекту «Громада News». Адже робота прес-секретаря – це велика місія налагодження довіри та підтримки між владою та громадянами.

14:42 05.07.2018

Відбулось чергове засідання робочої групи  з розробки Стратегічного плану розвитку Казанківської ОТГ на період 2018-2020 років

Відбулось чергове засідання робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Казанківської ОТГ на період 2018-2020 років

3 липня відбулась   робоча зустріч  Миколи Дурмана, радника з питань регіонального розвитку Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону,  з робочою групою з розробки стратегічного плану розвитку Казанківської ОТГ на період 2018-2020 років. У засіданні робочої групи також  взяли участь селищний голова О. Асмолов, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів Л. Новицький,   керуючий справами (секретар) виконкому О. Маляр, спеціаліст з питань юридичного забезпечення Н. Кривоцюк, спеціаліст відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Г. Татаринцева, заступник начальника відділу інвестицій містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Л. Тимощук, депутати селищної ради,  в.о. старост, працівники ради, представники громадськості.

15:39 03.07.2018

Організація роботи первинної медичної допомоги в ОТГ на Львівщині стала прикладом для громад з інших областей України

Організація роботи первинної медичної допомоги в ОТГ на Львівщині стала прикладом для громад з інших областей України

За сприянням Львівського центру розвитку місцевого самоврядування 24 – 25 червня 2018 року  проведено навчальний візит на тему «Організація надання послуг первинної медичної допомоги», в якому взяли участь представники об‘єднаних громад трьох областей - Хмельницької, Волинської та Миколаївської.  Казанківську об‘єднану територіальну громаду на цьому важливому заході представляла  заступник селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна Олена Шевчук.

09:34 03.07.2018

Відбулась робоча зустріч з директорами загальноосвітніх шкіл та дошкільних навчальних закладів Казанківської ОТГ

Відбулась робоча зустріч з директорами загальноосвітніх шкіл та дошкільних навчальних закладів Казанківської ОТГ

27 червня 2018 року  у приміщенні Казанківської селищної ради відбулась робоча зустріч з директорами загальноосвітніх шкіл та дошкільних навчальних закладів, які увійшли до складу об‘єднаної територіальної громади. В ході зустрічі обговорили   питання організації передачі закладів освіти із цілісними майновими комплексами, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Казанківського району Миколаївської області у комунальну власність Казанківської селищної ради, та подальшого розвитку освіти в об‘єднаній громаді. На зібранні також було обговорено ряд актуальних питань, зокрема щодо роботи навчальних закладів в умовах Нової української школи, розвиток освітньої галузі відповідно до потреб мешканців громади та відповідно до сучасних вимог суспільства. Також йшла мова про підготовку до нового навчального року, щоб наші діти з 1 вересня розпочали навчання в Новій українській школі.   

13:09 27.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь