A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

У селі Дмитро-Білівка відбулось урочисте відкриття дитячого садка «Сонечко»

У селі Дмитро-Білівка відбулось урочисте відкриття дитячого садка «Сонечко»

Як поінформувала в.о. старости Ірина Ушканеко, 23 липня  жителі села Дмитро-Білівка чекали з особливим нетерпінням. Адже в цей день святково прикрашений дитячий садочок «Сонечко» гостинно відкрив свої двері для 11 найменших жителів села.  Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.

09:26 30.07.2018

Серед пріоритетів відділу освіти – підготовка шкіл і дитячих садків до нового навчального року

Серед пріоритетів відділу освіти – підготовка шкіл і дитячих садків до нового навчального року

Працівники  новоствореного відділу освіти, молоді та спорту виконкому Казанківської селищної ради, який очолює Олександр Лука, активно і наполегливо працюють над тим, щоб загальноосвітні школи та дошкільні навчальні заклади належним чином були підготовлені до нового навчального року та роботи у осінньо-зимовий період, в тому числі стосовно організації підвезення учнів до шкіл у населених пунктах нашої територіальної громади. Окрім того, в зв‘язку з передачею навчальних закладів до об‘єднаної громади, спільно з директорами готуються нові статути закладів освіти Казанківської селищної ради для державної реєстрації.

10:05 27.07.2018

УВАГА! Корисна інформація

УВАГА! Корисна інформація

Шановні мешканці Казанківської об‘єднаної територіальної громади! Доводимо до вашого відома, що 07 червня 2017 року стартував загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» (далі - «ЯМП!»), ключовою метою якого є інформування громадян про їхні права та механізми їх захисту, адже поширення знань та освітня місія сприяє залученню громадян до правової активності та правосвідомої поведінки.

15:05 26.07.2018

Працюють на благо мешканців громади

Працюють на благо мешканців громади

Як поінформувала інспектор – помічник старости села Великоолександрівка Олена Бродецька, минулий тиждень видався дуже насиченим, адже  вся робота була спрямована на те, щоб поліпшувати життя   мешканців, зміцнити їх добробут та благополуччя.  Робітники з благоустрою  Микола Галіца, Микола Кравчина, Павло Пісоченко, яким було визначено об‘єм роботи  по упорядкуванню території сільського кладовища,  покосили траву, встановлюють огорожу для сміттєзвалища.

08:40 25.07.2018

Робоча нарада у відділі освіти, молоді та спорту

Робоча нарада у відділі освіти, молоді та спорту

        Особливістю Нової української  школи є  організація освітнього середовища, що сприятиме вільному розвитку творчої особистості дитини.         З   метою організації запровадження такого освітнього середовища у навчальних закладах об‘єднаної територіальної громади начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради Олександр Лука провів робочу нараду в якій взяли участь методист Галина Шкуріна, економіст Ірина Жорова, бухгалтер Тетяна Рязанова. На нараді обговорили організаційні питання запровадження Концепції Нової української школи у закладах загальної середньої освіти. Також було приділено увагу щодо підготовки шкіл та дитячих садків до нового навчального року.

08:20 24.07.2018

Відбулась нарада з культпрацівниками

Відбулась нарада з культпрацівниками

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов провів нараду, в якій взяли участь завідуюча сектором культури та туризму Наталія Пихтіна, а також завідуючі сільських клубів та директора сільських будинків культури, художні керівники, які увійшли до складу об‘єднаної територіальної громади. На нараді йшла мова про організацію роботи закладів культури, а також щодо підготовки та участі в урочистих заходах з нагоди 95-річчя утворення Казанківського району та дня Конституції України.

14:03 20.07.2018

В с Дмитрівка проведено роботи по освітленню вулиць

В с Дмитрівка проведено роботи по освітленню вулиць

Після об‘єднання у Казанківську територіальну громаду, в селі Дмитрівка розпочались реальні і відчутні зміни на краще. За дорученням селищного голови О. Асмолова в рамках реалізації програми   освітлення населених пунктів у Дмитрівці в ці дні по вулиці Святкова усунули неполадки в електромережі, встановили новий фотоелемент та 5 точок освітлення, є тепер світло і на вулиці Набережна  у Нововасилівці.

09:32 19.07.2018

У селі Дмитрівка своїми силами проведено ремонт адмінбудівлі

У селі Дмитрівка своїми силами проведено ремонт адмінбудівлі

В адмінбудівлі колишньої Дмитрівської сільської ради ремонт не проводився більше 10 років. Тож після об‘єднання у громаду в.о. старости Л. Баланенко вирішила кардинально змінити ситуацію на краще. Працівники бюджетної сфери села, а це працівники колишньої сільської ради, директор будинку культури, працівники фельдшерського пункту, працівник з благоустрою поштукатурили стелю та пофарбували водоемульсійною фарбою, оббили залізом плиту, яка опалюється твердим паливом, поклеїли шпалери, пошили та повісили нові тюлеві фіранки на вікна. В приміщенні стало затишно і гарно як для працівників, так і для мешканців села Дмитрівка, які відвідують адмінбудівлю для вирішення своїх нагальних питань. 

09:31 19.07.2018

Проводиться ямковий ремонт проїжджої частини вулиці Миру в смт Казанка

Проводиться ямковий ремонт проїжджої частини вулиці Миру в смт Казанка

Стан проїжджої частини вулиць селища – одне з найбільш гострих питань, яке хвилює людей.  Від стану дорожньої інфраструктури залежить і безпека кожного з нас, і розвиток громади. Ями на вулицях райцентру, які в дні негоди наповнюються водою й стають справжньою перешкодою для руху транспорту й пішоходів, викликають справедливе нарікання казанківців.   Щоб виправити ситуацію на краще, як зазначив селищний голова Олексій Асмолов, у смт Казанка від вулиці Васляєва по вулиці Миру і до залізничної станції Казанка в ці дні проводиться ямковий ремонт.  Це відрізок дороги О -151-202 (Казанка-зал.ст. Казанка) протяжністю більше 10 кілометрів, на якій на даний час  виконуються ремонтні роботи  площею  3тисячі метрів квадратних. Ремонтні роботи у оптимальні терміни із необхідною якістю виконує Софіївський гранітний кар‘єр. Кошти для цього виділено з обласного бюджету. Варто зазначити, що вирішенню цього важливого питання посприяв особисто голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко, за що йому щиро вдячні всі мешканці нашої об‘єднаної територіальної громади. Це реальний приклад позитивних змін в ході реформи децентралізації, яку започаткував і тримає на особистому контролі Президент України Петро  Порошенко.  Люди добре розуміють, що всі ми разом робимо спільну справу на благо України та нашої територіальної  селищної громади. Роботи по благоустрою населених пунктів проводитимуться і надалі, щоб створювати комфортні умови для проживання наших співгромадян.

09:17 18.07.2018

У селі Дмитро-Білівка відремонтовано ФАП і бібліотека

У селі Дмитро-Білівка відремонтовано ФАП і бібліотека

Як поінформувала в.о. старости села Дмитро-Білівка Ірина Ушканенко,    завдяки децентралізації та об‘єднанню у громаду у їхньому селі відбуваються позитивні зміни. Проведено ремонтні роботи на фельдшерському пункті, будівля якого до цього не ремонтувалась багато років. У сільському медичному закладі поштукатурено та побілено стіни, віконні відкоси, пофарбовано підлогу, вікна, двері. Також проведено косметичний ремонт в бібліотеці, яка, за словами бібліотекаря Тетяни Хімій, має 6 тисяч примірників книжкового фонду, і яку відвідує багато мешканців села різного віку. Отже тепер кожен житель Дмитро-Білівки буде відчувати комфорт при відвідуванні фельдшерського пункту та бібліотеки.

09:15 18.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь