Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дорогі наші жінки!

Дорогі наші жінки!

       Від імені депутатів Казанківської селищної ради, виконавчого комітету, від себе особисто вітаю всіх жінок  з Міжнародним жіночим днем 8 Березня.

10:17 07.03.2019

Прийняли Всеукраїнську естафету пам‘яті «Слава визволителям України»

Прийняли Всеукраїнську естафету пам‘яті «Слава визволителям України»

Друга світова війна залишила глибокий слід в пам’яті людства. Вона смерчем прокотилася по Україні, і ми, її нащадки, ніколи не забудемо ці жахливі події. 7 березня 1944 року в Казанку прийшов довгожданий день, день визволення від фашистського ярма. У цій страшній війні загинув кожен п‘ятий українець. Ми глибоко шануємо і з великим почуттям поваги ставимось до їх подвигу. У пам'ять про подвиги визволителів України організація ветеранів України щорічно організовує Всеукраїнську Естафету «Слава визволителям України». 6 лютого Миколаївська область прийняла Естафету від представників Дніпропетровської області. Цією Естафетою ми бережемо пам‘ять про священну війну, самовіддану працю й незабутній подвиг партизанів, підпільників, працівників тилу. Естафету Миколаївщині передали Чалов Альберт Олексійович, заступник голови Дніпропетровської організації ветеранів України, Дорошев Сергій Володимирович – заступник Дніпропетровської організації ветеранів України і Дабіжа Микола Кирилович – голова ветеранської організації міста Кривого Рогу. Гостей з Дніпропетровщини зустрічали Борецький Тимофій Іванович – заступник голови Миколаївської обласної організації ветеранів України, Пилипчук Олексій Олексійович - член президії Миколаївської обласної ради ветеранів України, Кнішук Катерина Олександрівна - спеціаліст відділу по роботі з інвалідами та ветеранами Миколаївської обласної державної адміністрації, Новицький Леонід Валентинович – заступник голови Казанківської селищної ради, Ризук Марія Григорівна - голова Казанківської районної організації ветеранів. Учасники Естафети поклали квіти до пам‘ятників загиблим воїнам. Потім у залі районного будинку культури продовжились урочистості та відбувся концерт учасників художньої самодіяльності. Надалі степова Казанківщина передасть Естафету пам‘яті сусідньому Новобузькому району.

09:30 07.03.2019

Вихованці дитячої музичної школи підготували концерт до 8 Березня

Вихованці дитячої музичної школи підготували концерт до 8 Березня

5 березня в дитячій музичній школі відбувся святковий концерт присвячений жіночому дню – 8 Березня. Запрошення отримали і керівники Казанківської селищної ради. В залі було дуже гамірно, велелюдно. Батьки та гості з нетерпінням чекали на початок концерту, щоб долучитися до високого мистецтва. Заступник селищного голови О. Шевчук та начальник відділу освіти, молоді та спорту О. Лука привітали всіх жінок зі святом весни, побажали гарного весняного настрою, міцного здоров‘я, благополуччя, тепла та миру. На концерті були представлені музичні номери та пісні у виконанні вихованців та викладачів музичної школи. Зворушлива, доброзичлива, святкова атмосфера панувала у переповненому залі. Глядачі, затамувавши подих, переглядали концерт та бурхливими оплесками дякували юним музикантам та їх наставникам за чудовий музичний вечір. На завершення концерту О. Шевчук та О. Лука подякували творчому колективу за організацію концертної програми та всім учасникам вручили солодкі подарунки.

13:46 06.03.2019

Про ефективний енергетичний менеджмент

Про ефективний енергетичний менеджмент

5 березня 30 об’єднаних громад – учасниць ініціативи «Розумний енергетичний менеджмент в ОТГ», в тому числі і наша Казанківська громада, отримали комплекти обладнання енергоменеджерів. Кожен комплект складається з фахових інструментів для вимірювання технічних параметрів енергоефективності та є необхідним для роботи енергоменеджера. Ініціатива «Розумний енергетичний менеджмент в ОТГ» впроваджується за дорученням Програми «U-LEAD з Європою» проектом GIZ «Енергоефективність у громадах ІІ» з вересня 2018 року та триватиме до кінця 2019 року. Пілотні громади вже пройшли низку тренінгів та практичних заходів з муніципального енергоменеджменту і розпочали його впровадження на місцях, що, як очікується, забезпечить економію енергоспоживання на рівні мінімум 5% сукупних витрат на енергетичні ресурси. Враховуючи загальні витрати на енергоресурси у 2018 році, 30 пілотних ОТГ зможуть заощадити більше 15 млн грн на рік у майбутньому. Поширення знань з енергоменеджменту, кращих практик та інших інформаційних матеріалів здійснюється через мережу Центрів розвитку місцевого самоврядування в усіх 24 областях України, а також через онлайн-платформу “Місто EM” . В цьому важливому заході, який проходив в м. Києві, взяв участь Казанківський селищний голова Олексій Асмолов.

09:57 06.03.2019

До уваги випускників закладів освіти  2019 та попередніх років!

До уваги випускників закладів освіти 2019 та попередніх років!

       Департамент освіти і науки  Миколаївської обласної державної адміністрації  оголосив конкурс  на укладення угод між департаментом освіти і науки  Миколаївської облдержадміністрації і особами, які бажають вступити до закладу вищої педагогічної освіти, про відпрацювання не менше трьох років у сільській місцевості або селищі міського типу.

16:21 05.03.2019

Підсумкове засідання Ради регіонального розвитку Миколаївської області

Підсумкове засідання Ради регіонального розвитку Миколаївської області

Сьогодні, 4 березня, у Миколаєві в обласному палаці культури пройшло підсумкове засідання Ради регіонального розвитку Миколаївської області. На засідання прибув Президент України Петро Порошенко і міністр інфраструктури Володимир Омелян. У залі також були присутні голови райдержадміністрацій та районних рад, чиновники різних рівнів, депутати, керівники державних підприємств, установ, організацій, представники духовенства.  У засіданні Ради регіонального розвитку Миколаївської області взяв участь Казанківський селищний голова Олексій Асмолов.

16:24 04.03.2019

Відбулись змагання з волейболу серед жінок

Відбулись змагання з волейболу серед жінок

2 березня в Казанківській дитячо-юнацькій спортивній школі відбулися змагання з волейболу серед жінок . Змагання були приурочені до 75-ї річниці визволення Казанківщини від німецько-фашистських загарбників та дня 8 Березня. Загалом у змаганнях взяли участь 4 команди, а саме Геркулес-ДЮСШ 1, Дюшес-ДЮСШ-2, Орлятко-ДЮСШ-3 та Володимирівська ОТГ. Ігри проходили напружено і цікаво, дівчата мали змогу продемонструвати високу командну гру. В урочистому відкритті змагань взяли участь директор Казанківської ДЮСШ Л. Дема, начальник відділу освіти, молоді та спорту О. Лука, депутат селищної ради С. Дяченко.  На початку змагань селищний голова О. Асмолов привітав учасниць змагань та побажав перемоги в змаганнях. За результатами змагань місця розподіленні таким чином : 1-місце посіла команда Казанківської ДЮСШ-1-Геркулес, 2-місце - ДЮСШ-2 Дюшес, 3-місце Володимирівська ОТГ і останнє місце зайняли наймолодші учасниці ДЮСШ-3 Орлятко. По закінченню змагань всі команди отримали свої нагороди, навіть і ті, хто зайняв четверте місце.

16:22 04.03.2019

Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко хоче, щоб правоохоронці зайнялись вчителями, які збирають гроші «на клас»

Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко хоче, щоб правоохоронці зайнялись вчителями, які збирають гроші «на клас»

Сьогодни, коли держава спрямовує ресурси на підвищення заробітних плат працівникам різних сфер, перераховує пенсії, випадки корупції у цих сферах є ганебними та неприпустимими. Вони потребують негайної оцінки та покарання в рамках чинного законодавства. Про це заявив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко на спільній нараді з керівництвом правоохоронних органів та силових структур Миколаївщини у п’ятницю, 1 березня. Олексій Савченко наголосив, що за 5 років - у період війни, у державі, завдяки принциповій позиції Президента України Петро Порошенко, відбулися надзвичайно важливі та своєчасні зміни у різноманітних сферах, в тому числі освіті та медицині, реалізовуються реформи, зростають заробітні плати та пенсії. Однак, навіть при цьому болісним залишається питання окремих корупційних випадків. «Я хотів би, щоб ви детально дослідили корупцію у перерахованих напрямках, дали оцінку деяким вчителям, які до цього часу ще збирають гроші, називаючи це «гроші на клас». Я не розумію нащо вони це роблять, адже гроші є і на підняття заробітної платні, і на утримання закладів. Я вважаю, що ви на сьогоднішній день маєте всі підстави надавати оцінку таким випадкам. Я хотів, щоб ви зрозуміли, що Миколаївщина на сьогоднішній день згуртована, спроможна рухатися і вона реагує на всі реформи, які запроваджені», - сказав голова ОДА. Окремо Олексій Савченко додав, що на сьогодні, коли область разом з усією Україною знаходиться у передвиборчому процесі важливо дотримуватися усіх норм закону, адже разом з популістичними гаслами лунає пряма загроза втрати держави. Про це повідомила прес-служба Миколаївської облдержадміністрації.

09:08 04.03.2019

Не залишаємо без уваги людей, які потребують матеріальної допомоги

Не залишаємо без уваги людей, які потребують матеріальної допомоги

Сьогодні відбулось засідання комісії про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Казанківської громади. Така допомога є однією з форм надання соціальних послуг мешканцям селищної ради, які опинились у складних життєвих обставинах та не в змозі самостійно їх подолати. Комісія розглянула 9 заяв та ретельно вивчила подані документи, персонально визначили розмір грошової матеріальної допомоги. Це є свідченням того, що Казанківська об‘єднана громада не залишає без уваги та піклується про людей, які в скрутних ситуаціях конче потребують фінансову допомогу.

15:25 01.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь