Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулось  засідання виконавчого комітету Казанківської  селищної ради

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Сьогодні, 13 листопада, відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів селищний голова О. Асмолов. Під час засідання було розглянуто 14 питань, що стосуються життєдіяльності громади.

14:14 13.11.2018

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

             12 листопада відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань соціального захисту, охорони здоров‘я, освіти, культури, спорту, яке провела її голова О. Коніщук. На засіданні були розглянуті питання, які  виносяться на чергову сесію селищної ради. У зв‘язку з необхідністю приведення Статуту Новоданилівської ЗЗСО у відповідність до чинного законодавства та з метою надання освітніх послуг щодо здобуття базової та повної загальної середньої освіти серед засуджених при Казанківській ВК № 93, обговорено проект рішення «Про  затвердження нової редакції статуту Новоданилівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Казанківської селищної ради Миколаївської області». З  метою визначення механізму проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру члени постійної комісії розглянули проект рішення «Про затвердження положень про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Казанківської селищної ради, в новій редакції», а саме внесено пункт, якого раніше не було, тобто призначати на посади тільки з відповідною освітою.              Депутати  активно обговорювали проект рішення  про затвердження Положення про комунальну установу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Казанківської селищної ради» в новій редакції, детально зупинились на переліку соціальних послуг, умови та порядок їх надання структурними підрозділами терцентру. Також внесено зміни до граничної чисельності та структури. Жваве і емоційне обговорення відбулось при розгляді проектів рішень щодо затвердження Програми розвитку освіти Казанківської селищної ради на 2018-2021 роки, що дасть змогу покращити матеріально-технічне та фінансове забезпечення закладів освіти, а також з метою створення умов для подальшого збагачення та розвитку культури населення обговорили Програму розвитку культури на 2019-2020 роки, конкретно зупинились на фінансуванні окремих заходів програми. Також депутати розглянули запропонований План   стратегічного розвитку Казанківської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.      Після обговорення члени постійної  комісії вирішили рекомендувати раді  розглянути  на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень. В роботі   комісії взяли участь  Казанківський селищний голова О. Асмолов, секретар селищної ради Л. Міненко, заступник селищного голови О. Шевчук, заступник начальника відділу інвестицій, містобудування. Архітектури та житлово-комунального господарства Л. Тимощук, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту І. Вергелес, методист А. Дмитренко.        

13:29 12.11.2018

Відбулись урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва

Відбулись урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва

9 листопада, в залі міського клубу № 1 відбулись урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. Відкрив урочистості  Казанківський селищний голова О. Асмолов, який у своєму виступі подякував працівників відділу культури, клубних працівників, самодіяльних артистів нашої об‘єднаної територіальної громади за таку важливу для суспільства працю, за культурне виховання, за те що звеличують наш край та вселяють надію на краще. Своїх колег також привітала завідувач сектору культури та туризму Наталія Пихтіна, яка зазначила, що культпрацівники – це творчі, емоційні  люди, які допомагають всім розуміти і цінувати прекрасне, сприяють збереженню українських традицій. Побажала міцного здоров‘я, здійснення всіх заповітних мрій, а також творчого ентузіазму, оригінальних ідей та завжди мати гарний настрій.

09:36 12.11.2018

Вітаємо з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва

Вітаємо з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва

Сьогодні, 9 листопада відзначається професійне свято працівників культури та аматорів народного мистецтва. Це одне із  найважливіших професійних свят, адже культпрацівники дарують людям свято, гарний настрій, вчать любити  українську пісню й танок, національні традиції. Ви зберігаєте та примножуєте надбання, які перейшли нам у спадок від предків, передаєте свою майстерність нашим дітям.

08:18 09.11.2018

В Казанківському професійному аграрному ліцеї – «Іван Сила»

В Казанківському професійному аграрному ліцеї – «Іван Сила»

Дирекція Казанківського професійного  аграрного ліцею  звернулась до селищної ради з проханням в рамках реалізації культурного проекту «Кіномандри» продемонструвати у їх навчальному закладі  художній фільм «Іван Сила». Казанківський селищний голова Олексій Асмолов  відразу ж відреагував на цю пропозицію, адже в  ліцеї навчається сільська молодь, яка й надалі буде створювати  матеріальне і духовне майбутнє нашої об‘єднаної громади.

10:23 06.11.2018

Взяли участь у проекті «Енергоефективність у громадах ІІ»

Взяли участь у проекті «Енергоефективність у громадах ІІ»

На базі Дніпропетровського центру розвитку місцевого самоврядування пройшло навчання учасників проекту «Енергоефективність у громадах ІІ». Тема семінару була присвячена розробці плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату. Це є запорукою виконання зобов’язань Угоди Мерів. Учасники проекту наприкінці навчання укладали Угоду.

14:23 05.11.2018

Відбулось   засідання робочої групи  з розробки Стратегічного плану розвитку Казанківської ОТГ на період 2018-2020 років

Відбулось засідання робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Казанківської ОТГ на період 2018-2020 років

30 жовтня 2018 року в залі засідань Казанківської селищної ради відбулися громадські слухання проекту  Стратегічного  плану  розвитку  Казанківської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки за участі експерта з питань регіонального розвитку Миколи Дурмана. Цей проект почав розроблятися ще в лютому поточного року і за весь період було проведено п‘ять засідань робочої групи, яка поетапно розробляла зазначений документ. У засіданні робочої групи також  взяли участь селищний голова О. Асмолов, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів Л. Новицький,   спеціаліст з питань юридичного забезпечення Н. Кривоцюк, спеціаліст відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Г. Татаринцева, заступник начальника відділу інвестицій містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Л. Тимощук, депутати селищної ради,  в.о. старост, працівники ради, представники громадськості.  Всі зауваження та пропозиції громадськості прийняті до уваги та будуть внесені до Стратегічного плану розвитку Казанківської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.

09:32 01.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь