A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Турбота про старше покоління

Турбота про старше покоління

Казанківська селищна рада постійно опікується громадянами похилого віку. І вже стало доброю традицією щороку до дня ветерана відвідувати стареньких, вітати їх, бажати міцного здоров’я, спокою, довгих років життя та вручати продуктові набори, що є непоганою підтримкою у наш скрутний і не простий час. Кошти на придбання продуктових наборів для мало захищених верств населення передбачено в комплексній програмі соціального захисту населення «Турбота». Працівники селищної ради, територіального центру разом з головою районної організації ветеранів М. Ризук, а по селах громади в.о. старости, вручать 354 продуктових наборів людям віком понад 80 років. Старенькі щиро вдячні за увагу і турботу, що їх не забувають, пам’ятають і приділяють їм належну увагу. Адже вони всім своїм багаторічним трудовим життям заслужили цю увагу і підтримку.

13:55 05.10.2020

У Троїцько-Сафонівському ліцеї відремонтували систему водопостачання

У Троїцько-Сафонівському ліцеї відремонтували систему водопостачання

Як повідомив начальник відділу освіти Олександр Лука, до нього звернулась керівник Троїцько-Сафонівського ліцею Ольга Аленіна з проблемою, а саме у навчальному закладі вийшла з ладу система водопостачання. Тож зволікати не можна було, адже це заклад де знаходяться діти. Оперативно було замінено 56 метрів водопровідних труб, встановлено новий насос для подачі води, лічильник, а також фільтр для очистки води. Роботи виконано швидко і якісно. Тепер заклад освіти може функціонувати у належному режимі.

13:29 05.10.2020

Залучаємо молодь до активного громадського життя

Залучаємо молодь до активного громадського життя

3 жовтня у приміщенні Центру надання адміністративних послуг стартував проєкт "Музичний квартирник в ЦНАП", який реалізується за рахунок гранту українсько-німецької платформи Київський Діалог, що вибороли Діана Онищенко та Людмила Тимощук. Проєкт націлений на залучення молоді до активного громадського життя, також в рамках проєкту будуть проведені навчальні та розважальні заходи з нашими молодіжними активістами. В онлайн режимі всіх привітала керівниця Миколаївського осередку Київського Діалогу Дарія Фрич-Алчіна. Людмила Тимощук розповіла про проекти та гранти, які реалізуються в громаді, а також провела невеличку екскурсію, а саме ознайомила з роботою центру, оглянули приміщення, де працюють спеціалісти. Наш запрошений гість Максим Пархоменко, молодіжний лідер та один із засновників молодіжного простору "Всі.Свої" в м.Сміла Черкаської області, поділився з нами про секрети створення молодіжного простору та про те, як втілити свої ідеї у реальність.

09:20 05.10.2020

Робочий візит керівників міжрегіонального управління юстиції

Робочий візит керівників міжрегіонального управління юстиції

1 жовтня до Центру надання адміністративних послуг Казанківської селищної ради з робочим візитом завітали начальник Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції Тимофій Дудін та його перший заступник Роман Возняк.

08:10 05.10.2020

У село Троїцько-Сафонове зайшла потужна дорожня техніка

У село Троїцько-Сафонове зайшла потужна дорожня техніка

Щоб не втрачати погожі осінні дні, дорожники вирішили працювати навіть вночі. Тож сьогодні увечері, 3 жовтня, близько о 19 годині, дорожня техніка ТОВ «Софія-граніт», яка до цього працювала на вулиці Центральна у смт Казанка, зайшла до села Троїцько-Сафонове. У нічний час при світлі прожекторів та фар у ці хвилини, коли ви читаєте цей текст, дорожники фрезою знімають верхній шар старого асфальтного покриття по провулку, який веде від вулиці Центральна до будівлі місцевої школи.

08:08 05.10.2020

Високими відзнаками нагороджені найкращі вчителі громади

Високими відзнаками нагороджені найкращі вчителі громади

Як повідомив начальник відділу освіти, молоді та спорту виконкому Казанківської селищної ради Олександр Лука, наші вчителі заслуговують на велику повагу, пошану і любов, саме завдяки самовідданій, подвижницькій справі та високому професіоналізму розвивається наш освітній заклад, і це заслуга кожного, заслуга всього колективу, усієї учительської родини. Бути вчителем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця і сьогодні селищна рада робить багато, щоб освітні послуги були якісними, а умови навчання для дітей були зручними. А також повідомив, що високими відзнаками були нагороджені кращі педагогічні працівники нашої громади.

13:38 02.10.2020

Шановні освітяни Казанківської об'єднаної територіальної громади!

Шановні освітяни Казанківської об'єднаної територіальної громади!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Всесвітнім днем працівників освіти. Це одна з найбільш складних та важливих професій, яка поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість.

10:25 02.10.2020

Обговорили питання щодо посилення уваги до потреб старшого покоління

Обговорили питання щодо посилення уваги до потреб старшого покоління

Сьогодні, 1 жовтня, у приміщенні Казанківської райдержадміністрації відбулось засідання круглого столу щодо відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку. У засіданні взяв участь селищний голова Олексій Асмолов. На нараді обговорили питання щодо посилення уваги до потреб старшого покоління, також розглянули проблемні питання та намітили плани на майбутнє. Вирішили продовжити щорічну добру традицію, і коли дозволять умови обмеженого карантину, організовувати поїздку пенсіонерів по визначних місцях нашої країни. Казанківський селищний голова Олексій Асмолов зазначив, що всі люди похилого віку кому за 80, одержать продуктові набори за рахунок коштів селищного бюджету.

13:10 01.10.2020

Вітаємо найповажнішу частину нашої громади!

Вітаємо найповажнішу частину нашої громади!

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана. Вітаємо найповажнішу частину нашої громади, це наш людський обов‘язок бути турботливими і милосердними. Старше покоління, це люди, без яких неможливо було б наше власне існування. Це стовпи життєвого досвіду і мудрості, на яких тримається кожна сім‘я, хранителі вогнища кожного будинку. Головне завдання селищної ради - підтримувати людей поважного віку, створювати такі умови, щоб ці люди відчували підтримку та турботу, щоб вони завжди відчували себе корисними і потрібними.

09:10 01.10.2020

Інформація

Інформація

З настанням холодної погоди значно зростає небезпека виникнення пожеж у житлових будинках. Основними причинами пожежі можуть бути несправність або перегрівання печей, залишені без нагляду електроприлади, використання саморобних електронагрівальних приладів. В холодну пору року пожежі від пічного опалення досягають 80% від загальної кількості.

09:09 01.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь