A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Високими відзнаками нагороджені найкращі вчителі громади

Дата: 02.10.2020 13:38
Кількість переглядів: 403

Як повідомив начальник відділу освіти, молоді та спорту виконкому Казанківської селищної ради Олександр Лука, наші вчителі заслуговують на велику повагу, пошану і любов, саме завдяки самовідданій, подвижницькій справі та високому професіоналізму розвивається наш освітній заклад, і це заслуга кожного, заслуга всього колективу, усієї учительської родини. Бути вчителем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця і сьогодні селищна рада робить багато, щоб освітні послуги були якісними, а умови навчання для дітей були зручними. А також повідомив, що високими відзнаками були нагороджені кращі педагогічні працівники нашої громади.

Вручено Подяку Міністерства освіти і науки України за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді – Нені-Луці Юлії Володимирівні, вчителю початкових класів Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1.

Нагороджено Почесною грамотою Миколаївської обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, інноваційний підхід у навчанні та вихованні підростаючого покоління, сумлінну працю, високий професіоналізм – Михайлову Ольгу Іванівну, директора Миколаївського ЗЗСО І-ІІ ст.

Вручено Подяку Миколаївської обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, інноваційний підхід у навчанні та вихованні підростаючого покоління, сумлінну працю, високий професіоналізм – Ковальчук Олені Дмитрівні, вчителю історії Казанківської гуманітарної гімназії.

Нагороджено Грамотою департаменту освіти і науки облдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти - Аленіну Ольгу Анатоліївну, директора Троїцько-Сафонівського ліцею.

Нагороджено Грамотою департаменту освіти і науки облдержадміністрації за високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток освіти в Казанківській громаді та з нагоди Дня працівників освіти головних спеціалістів відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної Вергелес Ірину Петрівну та Бондар Світлану Станіславівну.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь