A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

У школах – День миру!

У школах – День миру!

Як розповів начальник відділу освіти Олександр Лука, з нагоди Дня миру у закладах освіти Казанківської громади пройшли виховні години. У Казанківській гуманітарній гімназії учні дізнались про значення миру в сучасному світі та на згадку про цей день виготовили символ миру -голуба. У Казанківському гімназії №2 цього дня провели бесіди «Хай буде мир на всій землі», «Мир на землі – радість у родині», «Дружно за мир стояти – війні не бувати», «Діти проти війни», «Чому цей світ такий жорстокий? Навіщо нам ота війна?». Також відбулись конкурс малюнків, вікторини, виставки книжок, а учні 8 класу виготовили стіннівку на тему: «Мир на планеті – щастя всім дітям».

08:09 23.09.2020

Мир - це радість і щастя!

Мир - це радість і щастя!

З нагоди Міжнародного дня миру в усіх сільських клубах нашої об’єднаної громади пройшли тематичні заходи. Діти на асфальті кольоровою крейдою малювали малюнки на тему миру – сонце, небо, квіти. Також власноруч виготовили паперових голубів. Це є нагадуванням того, що мир потрібен усім, а особливо дітям. Цього дня також пройшли години спілкування на тему «Мир – це радість і щастя!». Ось так наші діти виявили свою громадську позицію та побажали усім мирного сонячного неба.

08:19 22.09.2020

Продовжується капітальне відновлення спортшколи

Продовжується капітальне відновлення спортшколи

Капітальний ремонт спортшколи продовжується. Вже виконано чималий обсяг, як внутрішніх так і зовнішніх робіт. У всіх приміщеннях і кабінетах змонтовано сучасну стелю, встановили точкові світильники. У тренажерному і фітнес залі залито рідку підлогу, в подальшому буде постелено лінолеум. Також пофарбовано у яскравий колір фасад утепленої будівлі. Розпочали укладати тротуарну плитку. Ось так з кожним днем все ближче наближаємось до завершення ремонтних робіт. Особливо приємно чути відгуки місцевих мешканців, які відзначають високу якість ремонтних робіт.

16:36 21.09.2020

Шановні жителі Казанківської об’єднаної територіальної громади!

Шановні жителі Казанківської об’єднаної територіальної громади!

Вітаю вас з Міжнародним днем миру! Мир – це саме важливе, що може бути на землі. Мир – це стан спокою і гармонії. Коли люди живуть у мирі, - це саме велике щастя. Всі спокійно працюють, вчаться, займаються своїми справами. Мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні. Це ще один привід подумати про те, якою прекрасною є наша планета.

13:07 21.09.2020

Казанківська селищна рада святкує чергову перемогу!

Казанківська селищна рада святкує чергову перемогу!

Начальник відділу ЦНАП Людмила Тимощук та студентка НПУ ім. М.П.Драгоманова Діана Онищенко перемогли у Всеукраїнському конкурсі від Kyiv Dialogue та вибороли грант на фінансування власного проєкту «Молодіжний квартирник у Центрі надання адміністративних послуг», смт Казанка, Миколаївщина.

08:59 21.09.2020

Нам потрібен мир

Нам потрібен мир

21 вересня - Міжнародний день миру. Цим відео хочемо побажати миру всім нашим землякам. Миру в Україні, в душі. в сім'ї. Миру в нашій рідній Казанці, бо тільки спільно можна забезпечити процвітання і благополуччя нашого селища та його мешканців.

08:58 21.09.2020

У центрі Казанки – «World Cleanup Day»

У центрі Казанки – «World Cleanup Day»

Сьогодні, 19 вересня, сонячного і теплого осіннього дня, наші земляки-казанківці долучились до міжнародної соціально-екологічної акції Всесвітній день прибирання, яка англійською звучить як «World Cleanup Day». Небайдужі громадяни, а це учасники АТО, співробітники музею, волонтери, представники громадськості активно взялись наводити належний порядок біля двоповерхової адмінбудівлі, де раніше знаходилось управління сільського господарства. Учасники акції облагороджували ялинкову алею, обрізали гілки, вивозили сміття, ремонтували поріг на центральному вході. Варто підкреслити, що необхідні для ремонту матеріали були надані селищною радою. Окрім того, одна з кімнат у цьому приміщенні, за підтримки селищного голови Олексія Асмолова, була виділена для громадської приймальні районної організації ветеранів АТО/ООС, де також завершуються ремонтні роботи.

12:54 19.09.2020

Сучасний простір для читання в с. Лагодівка

Сучасний простір для читання в с. Лагодівка

На території с. Лагодівка функціонують пункт здоров‘я, сільський клуб, поштове відділення, три магазини, а також бібліотека-філія, яка зараз знаходиться в адмінбудівлі колишньої сільської ради, де нещодавно закінчено ремонтні роботи. Як говорить бібліотекар філії Любов Василівна Урус, тепер працювати в новому приміщенні одне задоволення. Для читачів створено сучасний простір для читання, а головне – взимку буде тепло і затишно. Для бібліотеки виділено дві кімнати, де зберігаються майже 7000 книг. Тож зараз працювати зручно і комфортно не тільки працівникам, а й відвідувачам. Гарна будівля, прилегла територія теж красиво обладнана: зручний пандус для людей з особливими потребами, красивий ганок, впорядковані квітники.

15:17 18.09.2020

Професія, що забезпечує комфорт нашого життя

Професія, що забезпечує комфорт нашого життя

Нам інколи здається, що якщо навколо порядок і краса – то так і має бути, але насправді за чистотою вулиць, прибраних скверів та дитячих ігрових майданчиків, освітлення вулиць стоїть щоденна праця багатьох людей. Це працівники комунального підприємства «ДоброБуд». Щоденний графік напружений, робота кипить, адже кожна ланка життєзабезпечення населення нашої громади має працювати безперебійно, роботи виконуються якісно й у визначений термін! Зараз комунальники відповідно до графіку займаються вивезенням сміття, прибирають вулицю Центральна, а у населених пунктах громади теж тривають роботи. В Троїцько-Сафоновому продовжують проводити необхідні роботи по благоустрою та наведенню належного санітарного стану, у Великоолександрівці обкошують траву на кладовищі, облаштовують колодязі. У Миколаївці облаштовують територію приміщення, де буде знаходитись сільський будинок культури, вже встановили новий паркан, облаштовують літню сцену, вже зварили залізний каркас, який в подальшому буде накритий профелем, а також викладуть тротуарною плиткою. Ось так день за днем проходять робочі дні добробудців.

11:11 18.09.2020

Єднаймося заради добрих справ

Єднаймося заради добрих справ

19 вересня Україна черговий раз долучається до соціально-екологічної акції Всесвітній день прибирання. Спільна праця заради благоустрою своєї громади давно увійшла в традицію казанківців. У цьому випуску краєзнавчого проєкту ми коротко висвітлили історію проведення суботників та екологічних акцій на території нашого району.

09:43 18.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь