A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Допомогли у скрутній ситуації

Допомогли у скрутній ситуації

На подвір’ї пенсіонерки Віри Іванівни Вишневецької, яка зараз очолює первинну ветеранську організацію, а раніше три скликання поспіль люди обирали її Троїцько-Сафонівським сільським головою, вже багато років ростуть два величезні ясені. І все б добре, але згодом дерева почали нести загрозу оселі, адже буквально нависали над покрівлею будинку. Куди тільки не зверталась раніше Віра Іванівна, але допомоги ні від кого в районі не отримала. Після об’єднання в громаду остання надія була на Казанківського селищного голову Олексія Асмолова. І не даремно. Після того, як В.І. Вишневецька звернулась до селищної ради, таку необхідну допомогу їй відразу ж було надано. До села Троїцько-Сафонове направили бригаду робітників комунального підприємства «ДоброБуд». Робітники за допомогою бензопил почали розпилювати аварійно небезпечні дерева. Варто зазначити, що старі ясені, так би мовити, довго не здавались, тож більше чотирьох годин довелось попрацювати комунгоспівцям. Окремої подяки заслуговують і працівники Володимирівської дільниці Казанківської філії ПАТ «Миколаївобленерго», які відключили на цей час електроенергію, щоб створити безпечні умови праці для робітників «ДоброБуду». Енергетики і надалі не залишались осторонь, а активно допомагали розпилювати величезні дерева.

08:05 07.09.2020

Увага: пішохідний перехід!

Увага: пішохідний перехід!

Розпочався новий навчальний рік, діти пішли до школи та до дитячого садочка. Тож для більш зручного і безпечного переходу дорослих та дітей біля загальноосвітніх шкіл селища № 1, 2, 4 та біля дитячого садка «Теремок», де спостерігається активний і інтенсивний рух автотранспорту, нанесено розмітку «пішохідний перехід». Варто звернути увагу водіїв, що згідно з правилами дорожнього руху, в цих місцях вони мають пропускати пішоходів. А також біля цих навчальних закладів встановлено відповідні знаки, які попереджають водіїв про можливу появу дітей. В подальшому пішохідні переходи будуть позначені і в інших визначених місцях.

08:03 07.09.2020

Новини з Новоданилівки

Новини з Новоданилівки

Як повідомила в.о. старости селища Новоданилівка Валентина Нестеренко днями облагородили місцеве кладовище. Робітники селищної ради встановили новий паркан, а керівник приватного підприємства Денис Тарасов надав необхідну техніку – бульдозер, що дало змогу розчистити і привести в належний стан дорогу неподалік кладовища.

14:11 03.09.2020

Привітали з професійним святом нотаріусів

Привітали з професійним святом нотаріусів

Сьогодні в державі відзначається професійне свято - День нотаріату. Це - основа економічної та соціальної політики держави, нотаріат покликаний підтримувати юридичний мир і запобігати правовим конфліктам. У такій важливі справі роль представників цього фаху не переоцінити. Нотаріус був, є і залишатиметься природним захисником прав людини, оскільки надає незалежну й неупереджену правову допомогу на засадах рівності, законності і справедливості.

11:50 02.09.2020

Пам’ять про перемогу над нацизмом у Другій світовій війні – священний обов’язок держави та громадян України

Пам’ять про перемогу над нацизмом у Другій світовій війні – священний обов’язок держави та громадян України

Друга світова війна, - це глобальний збройний конфлікт, що тривав від 1 вересня 1939 до 2 вересня 1945 року. У війні взяло участь понад 60 країн світу, безпосередню участь у бойових діях брали понад 100 мільйонів осіб. Ця війна завдала Україні масштабних втрат. Шанобливе ставлення до пам’яті про перемогу над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років, про ветеранів війни, учасників визвольного руху та жертв нацизму є священним обов’язком держави та громадян України.

10:50 02.09.2020

Перший ювілей «Самобранки»

Перший ювілей «Самобранки»

Сьогодні магазин продовольчих товарів «Самобранка» відзначає свій 10-й ювілейний день народження. Цей магазин добре знають як місцеві жителі, так і гості нашого селища, адже тут завжди великий асортимент товарів, до того ж працюють фахові, доброзичливі, уважні до відвідувачів продавці. У нашій громаді це позитивний приклад ведення бізнесу саме для потреб людей. Тож в цей святковий день приватний підприємець Ольга Фурзенко приймала щирі і сердечні вітання від вдячних відвідувачів, друзів, знайомих.

14:32 01.09.2020

День знань у Казанківському професійному аграрному ліцеї

День знань у Казанківському професійному аграрному ліцеї

Сьогодні 149 першокурсників переступили поріг Казанківського професійного агарного ліцею. Цей особливий святковий день відкриє для них нові шляхи, мрії та надії. Велика дружня родина учбового закладу оплесками радо зустріла нове поповнення, де на них чекають світлі просторі кабінети, лабораторії, майстерні, спортзал, бібліотека. Згадали і про випускників ліцею, які працюють майже у всіх куточках нашої країни та за її межами, а це трактористи, водії, кухарі, кондитери, муляри, обліковці, багато з них займає керівні посади і всі вони гордість закладу.

11:08 01.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь