Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Триває процес передачі комунального майна до громади

Триває процес передачі комунального майна до громади

Зараз триває процес передачі майна з районного рівня у комунальну власність громади. Це зумовлено змінами у адміністративно- територіальному устрої країни, децентралізацією та перерозподілом владних повноважень. Тож зараз після ліквідації Казанківського району, відповідно до рішення новоствореної Баштанської районної ради, виконавчий комітет селищної ради проводить організаційні роботи та відповідні заходи по підготовці актів приймання- передачі об’єктів спільної комунальної власності сіл, селищ колишнього Казанківського району у власність територіальної громади.

08:34 06.01.2021

Триває реформа децентралізації

Триває реформа децентралізації

У нашій державі активно здійснюється реформа децентралізації. Не стоїть осторонь цього важливого процесу і наша громада. Наразі держава передала територіальній громаді нові повноваження і функції, в тому числі стосовно фінансів, соціального захисту, прав дітей. Забезпечують виконання переданих державою нових функцій і повноважень відділ соціального захисту населення, фінансовий відділ та служба у справах дітей виконавчого комітету Казанківської селищної ради.

14:00 05.01.2021

Шановні жителі громади, дорогі земляки!

Шановні жителі громади, дорогі земляки!

Щиро вітаю вас зі світлими і радісними святами – з Новим 2021 роком і Різдвом Христовим! Ці зимові свята для кожного з нас мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найактуальніших питань, що стосуються розвитку нашої громади. Озирнувшись назад, можна з упевненістю сказати, що 2020 рік прожитий недарма, він збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав можливість створити всі умови для подальшого розвитку. Тому я щиро вдячний усім, хто брав активну участь у розбудові нашої територіальної громади, хто допомагав творити нову історію нашої степової Казанківщини задля кращого сьогодення та майбутнього. Нехай Новий рік стане наступним важливим етапом в реалізації тих перетворень, які ми здійснюємо сьогодні і головне пам’ятати, - що наша сила в єдності, у взаєморозумінні та підтримці. Тож нехай Новий рік прийде до вас лише з радістю, принесе мир і спокій, добрі надії та впевненість у майбутнє. Міцного здоров’я вам та вашим близьким. Щасливих та веселих свят! З Новим роком, дорогі земляки!

09:00 31.12.2020

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Сьогодні, 30 грудня, о 10 годині, відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради. Члени виконкому розглянули 11 питань порядку денного, що стосуються життєдіяльності нашої громади. Зокрема, затвердили Порядок погодження режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, сфер послуг, розваг та відпочинку на території Казанківської селищної ради, уповноважили старост, як посадових осіб органу місцевого самоврядування, проводити реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, а також ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників.

11:54 30.12.2020

Вуличне освітлення – безпека жителів громади

Вуличне освітлення – безпека жителів громади

До комунального підприємства «ДоброБуд» майже щодня звертаються жителі щодо необхідності заміни електричних лампочок вуличного освітлення, які вийшли з ладу. Інформація фіксується, складається графік, і електрики виїжджають на лінії електропередач для заміни зіпсованих лампочок. Це робиться і для того, щоб у новорічні свята вулиці були освітлені належним чином. Тож у ці дні відновлено освітлення на вулицях Миру, Перемоги, Сергія Алхімова, Василя Стуса, Горіхова, Паркова.

09:27 30.12.2020

У селах Дмитрівка і Сергіївка привітали дітлахів з новорічними святами

У селах Дмитрівка і Сергіївка привітали дітлахів з новорічними святами

Як добре, коли є такі люди, які завжди готові допомогти та посприяти гарній справі. Староста с. Дмитрівка Віктор Лемешенко повідомив, що за підтримки депутата селищної ради Гарніка Мкртчана та місцевих підприємців Сергія Сільченка, Миколи Вчорашнього, Олександра Давиденка, Володимира Петренка і Ганни Орлової сьогодні здійснено надзвичайно приємну місію, маляти з Дмитрівки і Сергіївки отримали новорічні солодкі подарунки. Віктор Лемешенко разом з директором дитсадка Валентиною Міловою відвідали за місцем проживання діточок та вручили їм гостинці, а також побажали усім родинам добра, злагоди та міцного здоров’я.

15:21 29.12.2020

Дякуємо підприємцям за допомогу!..

Дякуємо підприємцям за допомогу!..

Новопризначений староста села Дмитрівка Віктор Лемешенко з перших днів роботи активно займається вирішенням питань благоустрою території. Він звернувся до місцевих підприємців Олександра Давиденко та Миколи Вчорашнього за допомогою. І ті відразу ж відгукнулись – надали необхідну техніку для ліквідації стихійного сміттєзвалища, яке знаходиться поблизу села Сергіївка. Тож велика подяка цим небайдужим людям за допомогу і підтримку.

14:50 28.12.2020

У дитсадках громади для малят відбулись справжні новорічні свята

У дитсадках громади для малят відбулись справжні новорічні свята

Новий рік! Як же нетерпляче очікують дітки на це чарівне свято, адже це час сюрпризів, подарунків, веселощів. У всіх дошкільних закладах освіти нашої громади відбулись новорічні свята. Гарно прикрашені сріблястими сніжинками, різнокольоровими кульками красуні-ялинки сяяли у кожному дитсадку, тож святковий настрій відчувався на кожному кроці і радощам дітей не було меж. Діточок вітав Святий Миколай, Снігуронька. казкові герої із відомих українських казок. Малята водили хороводи, співали пісень, розгадували загадки, декламували вірші, приймали участь в іграх. Та найголовніше, - дошкільнята отримали довгоочікувані новорічні подарунки.

14:47 28.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь