A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Михайлівці велике прибирання

У Михайлівці велике прибирання

Працівники місцевої бюджетної сфери с. Михайлівка наводять належний санітарний стан в центрі села, біля адмінприміщення. Вже покосили траву, позамітали, повигрібали сміття, почистили бордюри, окультурили дерева. Далі планують прибрати біля меморіального комплексу загиблим воїнам односельчанам та упорядкувати територію сільського будинку культури.

14:33 25.09.2020

Відбувся Інтернет-міст із Закарпаттям

Відбувся Інтернет-міст із Закарпаттям

23 вересня Публічна бібліотека Казанківської селищної ради взяла участь в Інтернет-мості "Шлях по зорях поета Закарпаття та Миколаївщини", що відбувся в рамках обласного проєкту "Шануймо поета: Дмитро Кремінь у пам'яті миколаївців". Інтернет-міст з'єднав в одному заході учасників із Закарпатської обласної бібліотеки для дітей і юнацтва, Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва та нашої бібліотеки. Незважаючи на відстань, що нас розділяла, захід вийшов надзвичайно теплим і цікавим для всіх його учасників. Від Закарпаття в ньому брали участь Іван Дмитрович Кремінь, брат поета, Наталія Йосипівна Ребрик, проректор Закарпатської академії мистецтв, Михайло Васильович Сирохман, український художник, мистецтвознавець. Своїми спогадами про Дмитра Креміня поділились Віра Іванівна Марущак, голова Миколаївської обласної організації Національної спілки письменників України, Юрій Миколайович Демченко, колишній редактор молодіжної газети "Ленінське плем'я", головний редактор газети "Центральний ринок", Тетяна Дмитрівна Свірська, поетеса, членкиня Національної спілки письменників України. Казанку на цій зустрічі представляли учні і колеги Дмитра Дмитровича Тетяна Іванівна Маслова, Людмила Миколаївна Ткаченко, Юрій Юрійович Хіль, а також директор районного народного історичного музею Наталія Дмитрівна Маслова.

14:29 24.09.2020

Казанка: вчора і сьогодні

Казанка: вчора і сьогодні

Запрошуємо до перегляду третього випуску віртуальної фотовиставки, присвяченого 220-й річниці нашого селища.

13:39 24.09.2020

ФОТОФАКТ: Дорожній «монстр» у центрі Казанки

ФОТОФАКТ: Дорожній «монстр» у центрі Казанки

До ремонту проїжджої частини вулиці Центральної залучено надзвичайно потужну спеціальну дорожню техніку. Ось і вчора казанківці, які після закінчення робочого дня поспішали додому, мимоволі зупинялись на перехресті вулиць Миру і Центральна і з неприховуючим захватом спостерігали за роботою так би мовити справжнього дорожнього «монстра» - це дорожня фреза, вага якого майже 36 тонн. Застосовують його для зняття старого асфальту і підготовку площ до виконання нових дорожніх робіт, фінал яких, це укладання з дотриманням технологій асфальтно-бетонної суміші.

10:43 24.09.2020

Матеріальна допомога жителям громади

Матеріальна допомога жителям громади

Останнім часом до селищної ради за допомогою звертається багато людей. От і сьогодні на засіданні комісії щодо надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Казанківської громади було розглянуто 18 заяв. Врахувавши всі обставини, зазначені в поданих документах за рішенням комісії, допомогу отримають жителі громади, які потребують дорогого лікування, в тому числі й онкологічних захворювань, яких, на жаль, є досить багато.

08:15 24.09.2020

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Казанківської селищної ради відновлює прийом заяв на  проведення комплексних оцінок психолого-педагогічного розвитку дітей від 2 до 18 років в зручний для Вас час щоденно з понеділка по п'ятницю від 8:00 до 17:00.

15:00 23.09.2020

В смт Казанка розпочато ремонт дороги вулиці Центральної

В смт Казанка розпочато ремонт дороги вулиці Центральної

Завдяки наполегливості Казанківського селищного голови Олексія Асмолова вдалось вирішити питання виділення державних коштів на ремонт проїжджої частини вулиці Центральної. Це важливо ще й тому, що ця вулиця веде до районної лікарні, і нею користується велика кількість мешканців нашої громади. І сьогодні вже розпочато капітальний ремонт дорожнього покриття, всього буде заасфальтовано 2450 кв.м. Згідно проведеного тендеру роботи виконує ТОВ «Софія-граніт». Навіть вдалось зафіксувати перші метри підготовчих робіт для подальшого прокладання асфальтного покриття.

13:10 23.09.2020

«Соціальне таксі» - турбота про мешканців нашої об‘єднаної територіальної громади з особливими потребами

«Соціальне таксі» - турбота про мешканців нашої об‘єднаної територіальної громади з особливими потребами

Як розповіла в.о. директора територіального центру Олена Шевельова, водій Сергій Асмолов з великою любов’ю і старанням ставиться до своєї нелегкої роботи. Регулярно спецавтомобіль для людей з особливими потребами здійснює рейси не тільки по території громади, а й інші населені пункти Миколаївської області. З початку року вже здійснено 28 виїздів, а це до лікарняних закладів Миколаєва, Нового Бугу, де люди з особливими потребами проходять необхідний курс лікування, реабілітації та оздоровлення. Кожного дня водій Сергій Асмолов ретельно готує автомобіль, перевіряє технічний стан, готовність підйомного механізму, спеціальні кріплення для перевезення людей на візках. А нещодавно здійснили поїздку до м. Первомайськ з метою придбання житлової квартири у приватну власність для дитини позбавленої батьківського піклування. Ось і вчора, Сергій Асмолов на спецавтомобілі доставив жителя с. Троїцько-Сафонове, який має проблеми з опорно-руховим апаратом, до прекрасного очаківського санаторію «Борисфен», допомогли влаштуватись йому, познайомились з медичним персоналом та побажали доброго відпочинку. А через 30 днів, після завершення курсу лікування і оздоровлення, цим же автомобілем мешканця нашої громади привезуть додому.

09:50 23.09.2020

Вшанували пам’ять партизанів - героїв

Вшанували пам’ять партизанів - героїв

22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Це - свято людей мужніх, сильних духом, які не шкодували свого життя для перемоги над нацизмом. Голова Казанківської районної організації ветеранів М. Ризук, голова первинної організації ветеранів с. Лагодівка Н. Грибова, голова первинної організації ветеранів с Троїцько-Сафонове В. Вишневецька, в.о. старости с. Лагодівка С. Плєска, учні місцевої школи у цей день поклали живі квіти до пам’ятника командира партизанського загону у роки війни Г. Седнєва. Це знак пошани і поваги до тих людей, які в тилу ворога, з мужністю і героїзмом, не шкодуючи свого життя, виборювали незалежність нашої Батьківщини від фашистських загарбників.

08:10 23.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь