A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Привітали з новосіллям працівників відділу культури та туризму

Привітали з новосіллям працівників відділу культури та туризму

Працівники відділу культури змінили своє місце розташування і перейшли до нового приміщення. Переїзд – справа дуже клопітна, але радісна, а нагорода за труди – новосілля. І сьогодні, 11 вересня, відсвяткували символічні входини. Варто нагадати, що приміщення колишньої санстанції, де вони працювали раніше, знаходиться в аварійному стані, в таких умовах вкрай небезпечно працювати. Тому керівництвом селищної ради було прийнято рішення перемістити відділ культури на другий поверх Центру надання адміністративних послуг. Тепер у освітян та працівників ЦНАПу з’явились нові гарні сусіди.

13:24 11.09.2020

Нова українська школа – це класно і креативно!

Нова українська школа – це класно і креативно!

Як зазначив начальник відділу освіти виконкому селищної ради Олександр Лука: «Школа — це великий ресурс для громади, тому вона має бути відкритою, щоб батьки могли долучатися до співпраці, а учень має відчувати себе повноцінним членом громади. Ми робимо все для того, щоб наші навчальні заклади допомагали дітям у придбанні навичок, необхідних у сучасному мінливому світі, створюємо їм безпечне середовище, а це є одним із основних принципів Нової української школи. Цього нового навчального року першокласників нашої Казанківської громади зустріли достойно, тож діти навчатимуться відповідно до концепції НУШ. Головне завдання відділу освіти, молоді та спорту - створити школу, у якій буде приємно навчатись».

09:13 11.09.2020

Назавжди в пам’яті народній

Назавжди в пам’яті народній

Робітники комунального підприємства «ДоброБуд» прибрали територію біля пам’ятника на честь загиблим воїнам-односельцям в роки Другої Світової війни, який знаходиться на території 4 - 5 сотень. А саме покосили траву, прибрали сміття, сухостій. В нашій громаді завжди пам’ятають і вшановують героїв-визволителів, які поклали своє життя за свободу і незалежність нашої Батьківщини. Це наше історичне надбання, історична пам’ять поколінь, яку потрібно зберігати як справжній символ мужності і героїзму нашого народу.

09:27 10.09.2020

У Казанці встановили нову автобусну зупинку

У Казанці встановили нову автобусну зупинку

Для того, щоб жителі і гості селища мали змогу більш безпечно, зручно і комфортно користуватися громадським транспортом, селищна рада оновлює та встановлює автобусні зупинки. Минулого місяця по центральній вулиці нашого селища робітники КП «ДоброБуд» оновили три зупинки. А зараз по вулиці Миру вже встановили нову каркасну автобусну зупинку, яку виготовили комунальники для потреб громади. Раніше на цьому місці стояв пошкоджений павільйон, який не виконував своїх основних функцій та підлягав реконструкції, тому було прийнято рішення встановити нову сучасну зупинку громадського транспорту. Як бачите вийшло гарно, конструкція добре вписалась в інтер’єр населеного пункту. А головне – це зручність, затишок та безпека для жителів нашої громади.

08:52 10.09.2020

Відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Казанківської громади на 2021-2027 роки

Відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Казанківської громади на 2021-2027 роки

9 вересня відбулось друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Казанківської селищної територіальної громади на 2021 – 2027 роки. На засіданні було презентовано Результати анкетування мешканців Казанківської селищної територіальної громади, визначено основні проблеми, які існують в громаді та перспективи розвитку на майбутнє. Обговорено методику та особливості формування бачення майбутнього, SWOT-аналізу, стратегічних цілей, операційних цілей та завдання.

16:43 09.09.2020

Казанка: вчора і сьогодні

Казанка: вчора і сьогодні

Другий випуск віртуальної фотовиставки, присвяченої 220-й річниці від дня заснування нашого селища.

15:53 09.09.2020

На спартакіаді виступили успішно!

На спартакіаді виступили успішно!

Збірна команда Казанківської громади взяла участь у ІІІ етапі Всеукраїнської спартакіади серед регіональних збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, яка відбулась 4 – 6 вересня в с. Чорноморка Очаківського району.

08:31 08.09.2020

Казанка: вчора і сьогодні

Казанка: вчора і сьогодні

У цьому році виповнюється 220 років від дня заснування нашого рідного селища. 220 років - термін немаленький. За цей час змінилось декілька поколінь, відбулись перетворення у зовнішньому вигляді нашого селища. Наша бібліотека разом з районним народним історичним музеєм пропонує вам згадати. як виглядала Казанка кілька десятиліть тому і порівняти з тим, що маємо зараз.

14:52 07.09.2020

Всі шляхи ведуть у ЦНАП

Всі шляхи ведуть у ЦНАП

Шановні мешканці нашої громади! З лютого місяця працює новий Центр надання адміністративних послуг, який знаходиться по вулиці Миру в центрі смт Казанка (приміщення колишньої аптеки № 38). Але громадяни за старою звичкою продовжують приходити до адмінбудівлі селищної ради. Цього робити вже не треба. Тому що, шановні мешканці громади, на вас чекає сучасний, модернізований центр, де привітні, кваліфіковані, чуйні та уважні працівники нададуть вам увесь необхідний спектр адмінпослуг. Новий Центр облаштовано комфортною зоною очікування і зал прийому громадян, оснащений сучасними меблями та оргтехнікою, облаштований для потреб людей з інвалідністю, а для найменших відвідувачів встановлено дитячий ігровий куточок. У розпорядженні дітей є розмальовки, кольорові олівці, книжечки.

11:04 07.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь