A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Навчання працівників клубних закладів з питань діловодства

Навчання працівників клубних закладів з питань діловодства

У клубних закладах, як і у інших бюджетних установах на належному рівні має бути організована робота з діловодства, адже вірно оформлені документи мають важливе значення в організації роботи закладу. Тому начальник відділу культури та туризму Алла Косталан вирішила провести такий семінар, на який запросила заступника директора обласного центру народної творчості Миколаївської області Нестерову Тетяну Миколаївну. І сьогодні участь у навчанні взяли клубні працівники нашої громади, а також були запрошені і представники клубних закладів тих сільських рад, які згідно з перспективним планом, затвердженим КМУ, після 25 жовтня мають увійти до складу нашої громади.

14:21 07.10.2020

ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ ЗНО-2021

ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ ЗНО-2021

Наказом Міністерства освіти і науки України від 30 вересня 2020 року № 1210 затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року.

11:46 07.10.2020

Увага! Конкурс!

Увага! Конкурс!

     8 жовтня  2020 року о 13 годині у приміщенні Казанківської селищної ради відбудеться  І етап конкурсу на посаду директора Казанківської гімназії №2  - тестування, вирішення ситуаційного завдання.

11:45 07.10.2020

Вдала гра на Чемпіонаті Миколаївської області з футболу

Вдала гра на Чемпіонаті Миколаївської області з футболу

В неділю, 4 жовтня, футболісти Казанківської ДЮСШ провели черговий матч Чемпіонату Миколаївської області з футболу серед дитячо – юнацьких спортивних закладів з командою «Агролідер » Широківської об’єднаної територіальної громади в с. Червона Долина.

11:13 07.10.2020

В селі Троїцько-Сафонове ремонтують автобусну зупинку

В селі Троїцько-Сафонове ремонтують автобусну зупинку

В.о. старости с. Троїцько-Сафонове Віталій Смоль повідомив, що днями розпочато поточний ремонт автобусної зупинки, яка знаходиться в центрі села біля сільського клубу. Варто зазначити, що зупинка громадського транспорту збудована майже півстоліття тому і з того часу жодного разу не проводився ремонт, хіба що косметичний. Дах протікає, штукатурка пообсипалась, дерев’яні лавочки потребують заміни. Зараз вже металопрофелем перекрито дах, зняли старий шар штукатурки. Далі планується поштукатурити, побілити і встановити нові лавочки.

10:43 07.10.2020

Підготовка до чергової сесії Казанківської селищної ради

Підготовка до чергової сесії Казанківської селищної ради

Сьогодні, 6 жовтня, о 14 годині у залі засідань селищної ради відбулось засідання постійної комісії з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, яке провів голова комісії С. Дяченко. В роботі комісії взяв участь Казанківський селищний голова О. Асмолов.

16:06 06.10.2020

Відбулось засідання постійної комісії селищної ради

Відбулось засідання постійної комісії селищної ради

Сьогодні, 6 жовтня, у приміщенні Казанківської селищної ради відбулось засідання постійної комісії з питань агропромислового розвитку, підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища. По земельним питанням доповіла начальник відділу земельних ресурсів Оксана Рибенок. Всього розглянули 14 земельних питань, а саме щодо припинення права користування земельними ділянками, наданими в оренду, для будівництва і обслуговування житлових будинків і споруд, про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянам для ведення особистого селянського господарства та ін.. виготовлення

11:56 06.10.2020

Ремонтують приміщення Михайлівської школи

Ремонтують приміщення Михайлівської школи

На своїй сторінці Фейсбук Казанкіська селищна рада постійно інформує вас, шановні жителі нашої громади, про те, що зроблено, робиться або у найближчих планах, стосовно розвитку та покращення матеріальної бази закладів освіти ОТГ. Так, як поінформував в.о. старости Тимофій Сай, у Михайлівській школі вже закінчили роботи по укладанню вимощення по периметру будівлі, сходинки до майстерні та вже почали ремонтувати сходинки до спортивної зали.

11:19 06.10.2020

Обладнання Нової української школи – прекрасна допомога вчителю у навчанні дітей

Обладнання Нової української школи – прекрасна допомога вчителю у навчанні дітей

Завдяки використанню обладнання Нової української школи діти краще пізнають, вивчають й розуміють світ. Учні стають більш вмотивованими до навчання, з упевненістю намагаються вирішити складні завдання, експериментують, досліджують, творчо мислять, а найголовніше – не бояться помилитись, оскільки у процесі гри можна спробувати знову й знову та досягти найкращого результату.

09:29 06.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь