A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Навчання працівників клубних закладів з питань діловодства

Дата: 07.10.2020 14:21
Кількість переглядів: 742

У клубних закладах, як і у інших бюджетних установах на належному рівні має бути організована робота з діловодства, адже вірно оформлені документи мають важливе значення в організації роботи закладу. Тому начальник відділу культури та туризму Алла Косталан вирішила провести такий семінар, на який запросила заступника директора обласного центру народної творчості Миколаївської області Нестерову Тетяну Миколаївну. І сьогодні участь у навчанні взяли клубні працівники нашої громади, а також були запрошені і представники клубних закладів тих сільських рад, які згідно з перспективним планом, затвердженим КМУ, після 25 жовтня мають увійти до складу нашої громади.

На початку занять Казанківський селищний голова Олексій Асмолов привітав усіх присутніх та подякував Тетяні Миколаївні за те, що відгукнулась на пропозицію селищної ради провести заняття з керівниками закладів культури, а також наголосив на важливості такого заходу, адже якість ділових документів залежить від рівня грамотності і ділової культури працівників, а тому потребує постійної уваги.

Нестерова Тетяна Миколаївна провела тренінг на тему «Школа клубного менеджменту», розповіла присутнім про основні вимоги до планування роботи та ведення діловодства у клубних закладах, про оформлення звітної документації, нововведення щодо оформлення облікової документації, планування роботи та інші нагальні питання.

Семінар-навчання пройшов у діловій конструктивній обстановці та завершився обговоренням творчих питань, обмінялись досвідом роботи.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь