Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проводиться інвентаризація закладів соціально-культурної сфери

Проводиться інвентаризація закладів соціально-культурної сфери

Внаслідок реалізації політики децентралізації згідно з перспективним планом, затвердженим КМУ, до складу Казанківської громади після місцевих виборів увійшли Веселобалківська, Каширівська, Миколо-Гулаківська, Новофедорівська, Новолазарівська сільські ради. У в’язку цим було створено комісію по реорганізації ліквідованих юридичних осіб, інвентаризації та прийому відповідного комунального майна. Це, зокрема, дитячі садки, заклади культури, об’єкти ЖКГ і інше. 12 січня комісія на чолі з селищним головою О. Асмоловим, до складу якої також увійшли депутати селищної ради, відповідальні працівники виконавчого комітету, старости провела відповідну роботу по прийому комунального майна у селах Каширівка та Миколо Гулак.

15:43 13.01.2021

Стратегічна онлайн-сесія "Якість освіти - спільна відповідальність"

Стратегічна онлайн-сесія "Якість освіти - спільна відповідальність"

Сьогодні, 12 січня, за участі керівників органів управління освітою територіальних громад Миколаївської області, представників департаменту освіти і науки Миколаївської ОДА, Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, відбулась стратегічна онлайн-сесія «Якість освіти – спільна відповідальність». Організатори онлайн-сесії - Державна служба якості освіти України та управління Державної служби якості освіти у Миколаївській області

16:07 12.01.2021

Адмінпослуги за попереднім записом…

Адмінпослуги за попереднім записом…

З метою дотримання карантинних вимог та на виконання постанови КМУ від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-22», в ЦНАП Казанківської селищної ради, вул. Миру, 194, запроваджується надання адміністративних послуг за попереднім записом за тел.. 098 567 4 567.

16:20 11.01.2021

Новорічні свята пройшли без надзвичайних пригод

Новорічні свята пройшли без надзвичайних пригод

Статистика свідчить, що у період новорічних та різдвяних свят значно зростає кількість пожеж, спричинених неправильною експлуатацією електроприладів, електрогірлянд низької якості, піротехнічних виробів. Як повідомив начальник районного сектору ГУ ДСНС України у Миколаївській області Олександр Кравцов, новорічні свята у нашій громаді пройшли безпечно та без будь яких надзвичайних ситуацій.

16:00 11.01.2021

Відбулись громадські обговорення проекту Стратегії розвитку громади на 2021-2027 роки

Відбулись громадські обговорення проекту Стратегії розвитку громади на 2021-2027 роки

Сьогодні, 11 січня, відбулося громадське обговорення проекту Стратегії розвитку Казанківської селищної територіальної громади на 2021 – 2027 роки та звіту стратегічної екологічної оцінки даного проекту. Це довготривалий план на сім років, який має розвиватися у всіх сферах своєї діяльності. Таке довгострокове стратегічне планування для громади вкрай необхідне, адже визначає головну ціль, а також звідки взяти ресурси для досягнення мети та як їх розподілити. Основна перевага громад, які мають стратегію розвитку, - це те, що вони знають чого хочуть досягнути, які потрібні ресурси, що для цього треба робити, коли і якими силами. Проект Стратегії має незначний вплив на екологію та здоров’я людей, а також визначає заходи та зобов’язання у сфері охорони довкілля.

15:00 11.01.2021

Формат роботи закладів освіти в період локдауну

Формат роботи закладів освіти в період локдауну

Як повідомив начальник відділу освіти Олександр Лука, з 8 січня робота закладів загальної середньої, позашкільної освіти переведена на дистанційний формат навчання, використовуючи інструменти і технології дистанційного навчання, електронні освітні ресурси та онлайн-портали. Складено розклад роботи в онлайн режимі гуртків, секцій, враховуючи традиційні українські зимові свята, можливості вихованців і педагогічних працівників закладу.

08:36 11.01.2021

Шановні казанківці! Ось і приходить світлий, добрий Святвечір!

Шановні казанківці! Ось і приходить світлий, добрий Святвечір!

7 січня весь православний світ відзначатиме свято Різдва Христового, яке має багату історію з унікальними традиціями, звичаями і символами. Люди з особливою турботою готуються до цього величавого свята: наводять порядки у будинках та прикрашають їх, запалюють свічки, ходять на церковні богослужіння, а також готують дванадцять святкових страв на честь дванадцяти апостолів. Тож сьогодні, у Святвечір, з першою зіркою, що віщує Різдво, усі родини збиратимуться за святковим столом.

13:44 06.01.2021

До уваги випускників шкіл громади!

До уваги випускників шкіл громади!

5 січня розпочалась реєстрація для участі у пробному ЗНО - 2021, яка триватиме до 19 січня. Пропонуємо до вашої уваги переглянути відеоролік з інструктажем реєстрації. ВІДЕО

13:42 06.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь