A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

У «Теремку» - новий суперсучасний харчоблок!

Дата: 06.10.2020 16:50
Кількість переглядів: 476

Казанківська селищна рада робить усе можливе, аби для дітей нашої громади були створені всі належні умови, щоб вони почувалися затишно та комфортно.

Як ми вже повідомляли, в дитсадку «Теремок» на харчоблоці завершено ремонтні роботи. Варто зазначити, що стан даного приміщення, в якому не проводився ремонт з часів заснування, або проводився частково косметичний ремонт, не повністю відповідав необхідним нормам. А тепер геть інша справа. У дошкільному закладі нова сучасна кухня, до якої не лише приємно зайти, а й комфортно там працювати. Харчоблок зазнав суттєвих змін. Повністю оновили варочний зал, мийну зону та приміщення для зберігання продуктів. Підлога і стіни облицьовані кахелем, стеля змонтована з гіпсокартону, повністю замінено електропроводку, а також водопровідну і каналізаційну систему, яка є важливою інженерною комунікацією в будь якій будівлі, замінили вікна на енергозберігаючі і двері. Придбано нове обладнання з нержавіючої сталі, а саме 8 столів для роздільної обробки м’ясо-, рибо- та інших продуктів, 1 стіл і 1 візок роздаткові, також 2 електром’ясорубки – для сирого м’яса і готової продукції, протиральна машина для овочів, електрокип’ятильник на 40 літрів, електросковорода, сучасний витяжний зонт, сушарка для рук, стелажі для посуду. Повністю обладнано мийну зону. Для безпечного перебування працівників під час приготування їжі, на харчоблоці встановлена витяжна вентиляція.

Як підкреслив начальник відділу освіти Олександр Лука, на створення сучасного харчоблоку у «Тремку», з бюджету селищної ради було виділено 448 782 гривні: ремонтні роботи та матеріали – 317304 гривні, придбання сучасного обладнання – 131478 гривень.

Доповнять картину цього сучасного харчоблоку фотознімки, які пропонуємо до вашої уваги, шановні читачі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь