A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Обладнання Нової української школи – прекрасна допомога вчителю у навчанні дітей

Дата: 06.10.2020 09:29
Кількість переглядів: 714

Завдяки використанню обладнання Нової української школи діти краще пізнають, вивчають й розуміють світ. Учні стають більш вмотивованими до навчання, з упевненістю намагаються вирішити складні завдання, експериментують, досліджують, творчо мислять, а найголовніше – не бояться помилитись, оскільки у процесі гри можна спробувати знову й знову та досягти найкращого результату.

Як розповіла вчитель початкової школи Казанківської гімназії №4 Людмила Олексіївна Васюта, наочність у педагогіці завжди була і є одним з найважливіших принципів навчання, фундаментом для здійснення всебічного розвитку особистості. Вчасно використана виразна наочність - це змістове і емоційне підживлення процесів сприймання, мислення, пам'яті молодших учнів.

Майже на всіх уроках вона використовує навчальні таблиці,схеми, картки. Вивчаючи в 1 класі букви (навчання грамоти "Звуки і букви"), використовувала набір демонстраційних карток "Вивчаємо абетку", а також таблиці складів і текстів для читання. При вивченні теми "Пори року", а це дослідження світу, літературне читання, образотворче мистецтво, використовують таблицю «Чудо дерево». А на уроках математики користуються демонстраційними картками "Цифри" та картками "Склад чисел" при вивченні теми "Нумерація чисел від 1 до 10" (1клас), "Додавання чисел з переходом через десяток" (2 клас). Також використовують лічильний ( палички, кубики) та геометричний матеріали, математичні символи цифр, знаків, дій.

Вчитель Світлана Миколаївна Гривнак протягом 2 – 3 класів під час проведення уроків теж використовувала дидактичні матеріали: ляльковий театр, LEGO, мікроскоп, роздатковий матеріал.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь