A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Перевірка магазинів триває

Перевірка магазинів триває

Вчора, 8 листопада, робочою групою на території сіл Нововолодимирівка та Михайлівка проведено рейди щодо дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину в торгівельних точках. В ході перевірки виявлено 2 порушення та складено відповідні документи. Керівникам та власникам підприємств видано листи-роз’яснення щодо дотримання протиепідемічних заходів передбачених «червоним» рівнем епідемічної небезпеки.

11:26 09.11.2021

Шановні працівники культури і майстри народного мистецтва Казанківської громади!

Шановні працівники культури і майстри народного мистецтва Казанківської громади!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди святкування вашого професійного свята. Ваша праця клопітка, вимагає безмежної фантазії, у цій професії немає байдужих і випадкових людей. Ви завжди даруєте нам свято, гарний настрій, допомагаєте молодому поколінню долучатися до витоків української культури. Завдяки вам, працівникам закладів культури та аматорам народного мистецтва, нашу Казанківську громаду знають не тільки в Україні, а й за її межами, а виступи наших аматорських колективів вражають своєю неповторністю, яскравим колоритом, різноманітністю репертуару та невичерпною енергією виконавців.

09:16 09.11.2021

Не нехтуйте елементарними правилами пожежної безпеки!

Не нехтуйте елементарними правилами пожежної безпеки!

Восени та взимку, із зниженням температури кількість пожеж у житловому секторі значно збільшується. Зазвичай причиною виникнення пожеж у помешканнях є нехтування громадянами елементарних правил пожежної безпеки. Паління у ліжку, перенавантаження або несправність електромережі часто призводять до пожеж у побуті. Крім того, часто для обігріву власних помешкань люди використовують саморобні або несертифіковані електрообігрівачі, а також порушують правила експлуатації пічного опалення.

16:46 08.11.2021

Коли зацвітуть троянди…

Коли зацвітуть троянди…

Вже стало гарною щорічною традицією у нашій громаді проводити озеленення населених пунктів. Ось і цьогоріч відповідно програми охорони навколишнього природнього середовища Казанківської територіальної громади на 2021 – 2025 роки придбано 750 саджанців троянд. У тринадцяти населених пунктах та в селищі Казанка у громадських місцях: біля адмінбудівель, пам’ятних місць, центральних площах, у скверах, парках працівники селищної ради висадили королеву серед квітів, адже це одна з самих найгарніших, найпопулярніших рослин у світі, є символом найсильніших почуттів та гарних людських якостей. Тепер мешканці населених пунктів зможуть милуватися красою цих величних, загадкових квітів.

16:43 08.11.2021

Щотижнева нарада

Щотижнева нарада

Сьогодні Казанківський селищний голова Олексій Асмолов нараду з керівниками структурних підрозділів знову розпочав з актуального на сьогоднішній день питань – забезпечення газом бюджетних установ громади. Керівники структурних підрозділів інформували про стан виконання низки необхідних заходів для забезпечення безперебійного газопостачання в осінньо-зимовий період та проходження на належному рівні опалювального сезону.

16:42 08.11.2021

Тривають перевірки магазинів на дотримання карантинних вимог

Тривають перевірки магазинів на дотримання карантинних вимог

З метою здійснення контролю за дотриманням санітарного законодавства та протиепідемічних заходів, у зв’язку з захворюваністю на Covid-19, продовжуються рейдові перевірки представниками Держпродспоживслужби, місцевого відділу поліції та селищної ради в частині діяльності суб’єктів господарювання.

16:41 08.11.2021

Відбулась позачергова сесія селищної ради

Відбулась позачергова сесія селищної ради

Сьогодні відбулось позачергове засідання сесії Казанківської селищної ради, яке провів секретар ради Сергій Дяченко. Як поінформував депутатів Сергій Дяченко, селищний голова Олексій Асмолов знаходиться в службовому відрядженні.

16:00 05.11.2021

Ваша праця завжди сповнена душевного тепла…

Ваша праця завжди сповнена душевного тепла…

Сьогодні, напередодні Дня працівників соціальної сфери, у центрі дозвілля щиросердечно вітали з професійним святом людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія, усіх працівників соціальної сфери Казанківської територіальної громади. Селищний голова Олексій Асмолов привітав фахівців соціальних служб, працівників соціального захисту населення з професійним святом. Подякував за відданість обраній справі та вірність своєму покликанню. Побажав невичерпної енергії, міцного здоров’я, та всього найкращого.

14:58 05.11.2021

Дорогі жителі Казанківської громади!

Дорогі жителі Казанківської громади!

У нашій країні першої неділі листопада відзначається День працівника соціальної сфери. Це люди, на яких покладена велика відповідальність, адже робота з людьми, які потребують постійної уваги і підтримки, - це дуже відповідально. Завдяки Вам сотні казанківців відчувають тепло і підтримку, особливо зараз в наш складний час. Щодня ці люди опікуються проблемами інших, таких людей як пенсіонери, інваліди, малозабезпечені верства населення, багатодітні родини. Тому це не просто професія, а життєва місія.

09:34 05.11.2021

Відбулось засідання виконавчого комітету

Відбулось засідання виконавчого комітету

4 листопада відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, на якому було розглянуто чотирнадцять важливих питання, що стосується життєдіяльності громади.

09:33 05.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь