A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Наша громада знову увійшла у 20 найкращих громад області!

Фондом «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» сформований черговий рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України з чисельністю населення до 150 тисяч.

08:37 13.08.2021

Новини з Лагодівки

Вчора електрик селищної ради Володимир Маркевич працював у селі Лагодівка. Староста Тарас Лагода поінформував, що було проведено необхідну роботу з освітлення вулиць, на лініях електропередач населеного пункту замінили зіпсовані електричні лампочки, а також було проведено ремонт ліхтарів. Роботи тривали майже цілий день. Тепер на вулицях Шкільна, Молодіжна, Перемоги, Степова у вечірній і нічний час безпечно. Цього дня такі ж роботи було проведено у найвіддаленіших маленьких селах, де проживає невелика кількість населення. У селі Мар’янівка замінено лампочки вуличного освітлення, а також в Червоній Новоселівці біля помешкання пенсіонера замінили фонар і лампочку.

10:35 12.08.2021

«Червоний півень» - дуже небезпечний!..

Досить часто на вулицях селища тривожно лунає сирена пожежного автомобіля. Щодня до Казанківського відділення 17 ДПРЧ надходить по декілька повідомлень про пожежі, які стались на території селищної ради. Ось, наприклад, 5 серпня на території громади було дві пожежі: у смт Казанка і в с. Троїцько-Сафонове. 6 серпня теж було два виклики в села Дмитро-Білівка і Миколаївка, 8 серпня бійці МНС виїжджали в село Новоданилівка. В основному горить стерня, суха трава і чагарники. Добре те, що майно і люди не постраждали. І це завдяки людям мужньої професії – нашим пожежникам. Можете собі уявити скільки було витрачено коштів на тушіння пожеж! Цього можна уникнути, якщо кожен мешканець нашої громади дотримуватиметься правил пожежної безпеки, не буде спалювати суху траву, пожнивні рештки і інше.

10:34 12.08.2021

Дільничний поліцейський зустрівся з мешканцями села Дмитрівка

Дільничний інспектор поліції Олег Бондар забезпечує охорону громадського порядку у 27 населених пунктах громади, об’їжджає села, спілкується з людьми, обстежує сім’ї, що опинились у складних життєвих обставинах. Також доводиться працювати і по лінії карного розшуку, надає соціальну допомогу, розбирає сімейні та сусідські непорозуміння. Як говорить Олег Олексійович, головне для нього – виправдати довіру людей, хочеться, щоб жителі громади відчували себе у безпеці і при потребі могли звернутись за допомогою, і щоб завжди були задоволені його роботою. Без уваги він не залишає жоден виклик. Останнім часом надходить багато звернень від жителів с. Дмитрівка. Зараз у період літніх канікул збільшилось число правопорушень неповнолітніми.

08:01 12.08.2021

Година сміхотерапії для новоданилівської дітвори

Літо! Гаряча пора для бібліотек. Саме під час літніх канікул бібліотеки організовують змістовне дозвілля для дітвори. Днями працівники Новоданилівської сільської бібліотеки та сільського клубу підготували і провели гумористичну годину для юних читачів «Веселий сміх лікує всіх!» за творами відомого українського сміхотерапевта Павла Глазового. Діти отримали море позитиву, каскад яскравих емоцій і безліч хвилин здорового, щирого сміху.

07:59 12.08.2021

80 років гідного життя!

Сьогодні, 10 серпня, свій 80-річний ювілей відзначає відома на степовій Казанківщині своїми трудовими здобутками ветеран праці Раїса Павлівна Чухан. Це чудова, трудолюбива жінка, яка все своє життя важко і старанно працювала, починаючи з 13 років дояркою у місцевому колгоспі. ЇЇ життя складалось з найскладніших випробувань, які вона впевнено пройшла, залишивши всі негаразди позаду. Буття Раїси Павлівни було нелегке, але багатогранне. Важко перерахувати усі її досягнення, скільки вона зробила добра! Ця славна жінка, мати, бабуся, прабабуся - є прикладом наслідування для усіх нас.

14:05 10.08.2021

СПЕЦІАЛЬНА БЮДЖЕТНА ДОТАЦІЯ ЗА УТРИМАННЯ КОРІВ УСІХ НАПРЯМІВ ПРОДУКТИВНОСТІ

Надається на безповоротній основі одержувачам, у власності яких перебуває від п’яти корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, за кожну наявну станом на 1 липня поточного року корову в розмірі 5000 гривень, але не більше 250000 гривень (далі - дотація за утримання корів).

11:47 10.08.2021

Якісні, доступні та своєчасні соціальні послуги людям, які постраждали від домашнього насильства

Вчора, 9 серпня, під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та за участі дружини Президента України Олени Зеленської, представників міністерств та представників громадськості у Миколаївській облдержадміністрації відбулася селекторна нарада щодо розбудови мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Участь у онлайн-нараді взяли заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Олександр Трайтлі, заступник директора департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Юлія Нечет, голови територіальних громад області, які беруть участь у реалізації субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та відповідальні особи облдержадміністрації та територіальних громад за реалізацію цієї субвенції. Казанківську громаду представили селищний голова Олексій Асмолов і начальник Центру надання соціальних послуг Олена Коніщук.

09:32 10.08.2021

Ситуація по захворюваності на COVID-19 у громаді

Казанківський центр первинної медико-санітарної допомоги повідомляє, що станом на 9 серпня, за період з 23 липня по 9 серпня (з наростаючим) на території Казанківської селищної ради 28 випадків захворювання на COVID-19: 25 – дорослих і 3 дітей.

16:03 09.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь