A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Перлина Прибужжя»

«Перлина Прибужжя»

30 жовтня відбувся обласний конкурс хореографічного мистецтва «Перлина Прибужжя», який проводився дистанційно. Мета конкурсу – розвиток народної, класичної, сучасної та бальної хореографії, пошук та удосконалення нових форм хореографічного мистецтва, популяризації народних традицій та обрядів у стилізованій хореографічній обробці, вдосконалення виконавської майстерності.

14:35 17.11.2021

У громаді тривають щоденні перевірки на дотримання карантинних вимог

У громаді тривають щоденні перевірки на дотримання карантинних вимог

15 листопада представниками Казанківської селищної ради, Баштанської райдержадміністрації, Держпрожспоживслужби та місцевого відділу поліції було здійснено перевірку на території сіл Новоданилівка, Дмитрівка, Дмитро-Білівка, Весела Балка та станція Казанка щодо дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину в торгівельних точках. Особливу увагу звертали на наявність дезінфектора для рук, журналів з графіком прибирання приміщень, дотримання дистанції, наявність захисних масок у покупців та продавців. В ході перевірки виявлено 1 порушення. Керівникам та власникам підприємств видано листи-роз’яснення щодо дотримання протиепідемічних заходів передбачених «червоним» рівнем епідемічної небезпеки.

14:21 17.11.2021

У Дмитрівці встановили автобусну зупинку

У Дмитрівці встановили автобусну зупинку

Староста с. Дмитрівка Віктор Лемешенко повідомив, що днями в селі власними силами зробили і встановили нову автобусну зупинку на вулиці Святковій. До нього звернулись місцеві жителі з проханням побудувати автобусну зупинку, яка так потрібна сільським жителям, а особливо дітям. Тепер 43 школяра чекатимуть шкільний автобус, який щодня їх забирає на навчання до Новоданилівської школи та відвозить назад додому. Староста Віктор Лемешенко сам зварив залізний каркас, а батько учнів Олександр Комощук і робітник з благоустрою Іван Божесько допомогли обшити профнастилами каркас та встановити металеву конструкцію.

09:16 12.11.2021

Допомогли фінансово

Допомогли фінансово

До селищної ради багато людей звертається за фінансовою допомогою, а це пенсіонери, малозахищені верства населення, особливо зараз, у такий скрутний час, коли вирує пандемія, потреба у терміновому лікуванні помітно зросла.

16:23 11.11.2021

А ВИ ЗНАЄТЕ, ЩО ПЕНСІЮ МОЖНА ПРИЗНАЧИТИ НЕ ВИХОДЯЧИ З ДОМУ?

А ВИ ЗНАЄТЕ, ЩО ПЕНСІЮ МОЖНА ПРИЗНАЧИТИ НЕ ВИХОДЯЧИ З ДОМУ?

Подбати про призначення пенсії при досягненні пенсійного віку можна заздалегідь, скориставшись можливостями вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України (розділ «Щодо пенсійного забезпечення» пункт «Анкета надання інформації для автопризначення пенсії за віком»).

13:19 11.11.2021

Вітаємо з високою відзнакою директора Центру культури та дозвілля Швецову Тамару Дмитрівну

Вітаємо з високою відзнакою директора Центру культури та дозвілля Швецову Тамару Дмитрівну

Дев’ятого листопада з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва арт-локація «Етносвітлиця» обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи гостинно зустрічала кращих працівників культури Миколаївщини. З нагоди свята грамотами управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації та пам?ятними медалями нагороджені найкращі працівники, які працюють на ниві культури майже 30 років. Серед нагороджених і директор Казанківського Центру культури та дозвілля Швецова Тамара Дмитрівна, яка майже п’ятдесят років пропрацювала в галузі культури. Розпочала свою трудову діяльність з 1972 року. Тамара Дмитрівна – щира, чуйна, чесна, ініціативна, відповідальна людина. Це здібний керівник, викликає до себе повагу колективу, має бездоганний авторитет. Бере активну участь в організації та проведенні всіх культурно-мистецьких проектів - фестивалів, конкурсів, творчих звітів, театралізованих масових заходів і концертів, які проводяться в нашій громаді. Має великий досвід режисера в організації свят і концертів. За творчі досягнення та успіхи у роботі Тамара Дмитрівна Швецова неодноразово нагороджувалася грамотами Казанківської селищної ради, райдержадміністрації та районної ради, управління культури Миколаївської облдержадміністрації, обласного центру НТ та КОР, Миколаївської обласної державної адміністрації та обласної ради, Міністерства культури України.

13:25 10.11.2021

У громаді тривають щоденні перевірки на дотримання карантинних вимог

У громаді тривають щоденні перевірки на дотримання карантинних вимог

Керівництвом Казанківської селищної ради та Баштанської райдержадімінстрації, представниками Держпродспоживслужби, місцевого відділу поліції здійснена перевірка магазинів, аптек, автозаправки, автостанції селища на дотримання карантинних вимог. Особливу увагу звертали на наявність дезінфектора для рук, журналів з графіком прибирання приміщень, дотримання дистанції, наявність захисних масок у покупців і продавців. Також проводили інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадян щодо дотримання карантинних обмежень.

09:15 10.11.2021

Прибираємо узбіччя

Прибираємо узбіччя

Зараз робітники комунального підприємства «ДоброБуд» активно і цілеспрямовано проводять необхідні роботи по благоустрою та наведенню належного санітарного стану.

14:55 09.11.2021

Відбулось засідання комісії з інвентаризації водних об’єктів

Відбулось засідання комісії з інвентаризації водних об’єктів

З метою забезпечення виконання заходів з інвентаризації водних об’єктів відбулось засідання територіальної комісії за участі провідного інженера Новобузької дільниці РОВР у Миколаївській області Тетяни Бакуменко, на якому розглянули попередні дані форми лінійних водних об’єктів (річки, струмки). Учасники наради обговорили проблемні питання, які виникли під час заповнення форм, а також відпрацювали алгоритм подальшої взаємодії в процесі роботи з проведення інвентаризації.

11:27 09.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь