A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

У бюветах – нові тарифи на воду

У бюветах – нові тарифи на воду

Відповідно до рішення виконавчого комітету Казанківської селищної ради від 27 січня 2022 року № 13 «Про затвердження розрахунків планових витрат на вартість 1 літри очищеної води з пункту доочищення та розливу питної води на 2022 рік» вартість 1 літра води складає:

12:26 02.02.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Шановні мешканці Казанківської громади, повідомляємо, що у зв'язку з проведенням капітальних ремонтів та технічного обслуговування на енергооб'єктах Казанківської філії, у лютому місяці 2022 року будуть планові відключення електроенергії.

12:24 02.02.2022

У Троїцько-Сафоновому відбувся шаховий турнір

У Троїцько-Сафоновому відбувся шаховий турнір

Минулого тижня у приміщенні Троїцько-Сафонівського сільського будинку культури пройшов шаховий турнір, в якому взяли участь як юні, так і дорослі любителі цієї давньої гри. Провести такий цікавий захід запропонував і організував проведення місцевий підприємець Іван Губін. Кілька годин тривали напружені шахматні баталії. В результаті у цьому шаховому турнір перемогу здобув Іван Губін. Староста села Алла Кравченко вдячна підприємцю та небайдужим жителям за те, що в селі відбувся такий цікавий і корисний захід. Ось так чудово троїцькосафонівці провели свій вільний час.

10:02 02.02.2022

Вітаємо призера конкурсу!

Вітаємо призера конкурсу!

На базі Миколаївського обласного еколого – натуралістичного центру учнівської молоді пройшов конкурс «Я – педагог позашкільник». Приємно повідомити, що керівник гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості Олена Крижановська посіла почесне І місце у номінації «Портфоліо позашкільника». Вітаємо педагога з заслуженою перемогою! Бажаємо успіхів в роботі, творчого натхнення, невичерпної енергії та досягнень на ниві педагогіки!

16:19 01.02.2022

Вітаємо талановитих дітей та їх наставників

Вітаємо талановитих дітей та їх наставників

На базі Миколаївського обласного центру науково – технічної творчості учнівської молоді пройшов обласний етап заочного гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії», мета якого розвиток творчої активності та стимулювання інтересу учнівської молоді до поглибленого вивчення Космосу.

14:13 01.02.2022

Щотижнева нарада

Щотижнева нарада

31 січня Казанківський селищний голова Олексій Асмолов провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів. Було наголошено на необхідності підготовки всіма відділами і іншими підрозділами матеріалів до звіту голови ради у березні поточного року, також виконавцям необхідно своєчасно підготувати і оприлюднити на сайтах проекти рішень ради, які будуть розглянуті на сесії орієнтовно 25 лютого 2022 року.

10:40 01.02.2022

Не залишаємо наодинці літніх самотніх людей

Не залишаємо наодинці літніх самотніх людей

Бути соціальним робітником, - це дійсно покликання, покликання щоденно рятувати людей від самотності та від нестерпної думки, що ти вже нікому не потрібен. Тож щодня соціальні робітники відділення соціальних послуг за місцем проживання рятують своїх підопічних добрим словом, увагою, допомогою. Минулого тижня завідувачем відділення соціальних послуг за місцем проживання Оленою Літвінцевою та фахівцем із соціальної роботи Ольгою Шматковою було здійснено моніторинг оцінки якості надання соціальних послуг та проведено планову перевірку роботи соціальних робітників села Дмитрівка та селища Новоданилівка, які обслуговують 15 пенсіонерів. Підопічні задоволені якістю отриманих послуг та дякують за увагу і турботу.

12:43 31.01.2022

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо з перемогою!

Учениця 3 класу Михайлівської гімназії Злата Леонова посіла 1 місце в громаді у ІІ етапі ХХІІ Міжнародного конкурсу української мови імені Петра Яцика. Мета конкурсу – піднесення престижу мови серед молоді, виховання поваги до культури та традицій українського народу. Також висловлюємо подяку вчительці Гончаренко Лілії Суренівні за вагомий внесок в успішність навчального закладу.

12:41 31.01.2022

Декларування – це право чи обов’язок?..

Декларування – це право чи обов’язок?..

Як відомо, з 1 вересня 2021 року в Україні стартувала кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування. Кампанія з кожним днем викликає все більший суспільний інтерес, і це цілком нормально, адже платники податків мають право знати все про так звану «податкову амністію». Отож, подання такої декларації – це право чи обов’язок, які активи декларувати, а які ні, і чи не може бути використана проти декларанта, подана ним інформація, – ці питання найбільше турбують громадян.

12:39 31.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь