Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги пасічників!

До уваги пасічників!

27-29 квітня агропідприємство Агроальянс продовжуватиме проводити хімічну обробку посівів ріпаку на полях розміщених від Лозової балки до Кам'яної криниці.

13:45 26.04.2022

36-а річниця Чорнобильської трагедії

36-а річниця Чорнобильської трагедії

Сьогодні, у такий важкий для нашої країни час, ми пам’ятаємо наших героїв, які мужньо долали наслідки ядерної катастрофи на Чорнобильській АЕС. У день 36 річниці цієї жахливої трагедії ми згадуємо ті події, дякує живим та вшановує загиблих учасників ліквідації.

13:41 26.04.2022

ДПС інформує

ДПС інформує

Державна податкова служба України повідомляє, що у зв’язку із прийняттям Верховною Радою України 15 березня 2022 року Закону України № 2120-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» змінено встановлений Податковим кодексом України (далі – Кодекс) порядок справляння плати за землю (далі – Зміни).

10:45 30.03.2022

Газова служба та енергетики на території громади працюють належним чином

Газова служба та енергетики на території громади працюють належним чином

На сьогодні газова служба працює в штатному режимі, цілодобово приймає аварійні заявки від споживачів. Ціна за спожитий газ і його транспортування залишається без змін. Бажано розраховуватися за спожитий газ своєчасно.

10:59 11.03.2022

Допомога незахищеним верствам населення

Допомога незахищеним верствам населення

Центр надання соціальних послуг з першого дня війни працює у штатному режимі, не припиняючи роботу навіть у вихідні дні. Працівники забезпечують весь спектр соціальних послуг, в тому числі обслуговування на дому, забезпечення належних умов проживання жителів стаціонарного відділення, моніторять стан справ сімей з дітьми, які перебувають в тяжких умовах. Також працівники центру разом з волонтерами плетуть маскуючі сітки, а допомагають їм педагогічні колективи гімназії №1, гуманітарної гімназії, будинку дитячої творчості та ін. Жителі стаціонарного відділення дякують педколективу гімназії №4 за вареники та млинці.

09:33 11.03.2022

Добрий ранок, громадо!

Добрий ранок, громадо!

Станом на 8.30 10 березня в торгівельних мережах є продукти харчування, товари першої необхідності. Місцеві підприємці випікають хліб та випічку. Також в магазинах є ковбасні вироби, молочні продукти, овочі та фрукти.

08:59 10.03.2022

Закликаємо підприємців не піднімати ціни на продукти

Закликаємо підприємців не піднімати ціни на продукти

У часи, коли вся країна згуртувалася для протидії військовій агресії, підвищення цін на продукти харчування є неприпустимим! Однак люди постійно звертаються до селищної ради з тим, що спостерігається значне підвищення цін. Сьогодні комісія селищної ради по контролю за цінами перевірила чотирнадцять торгових точок. Всім фізичним особам- підприємцям було надано роз’яснення щодо не підняття цін на стратегічні продукти харчування. У зв’язку з цим прохання до громадян повідомляти селищну раду про факти підняття цін на продукти першої необхідності.

14:20 09.03.2022

Ми пам’ятаємо цю дату!

Ми пам’ятаємо цю дату!

Шановні земляки! 78 років тому наше селище було визволене від фашистських загарбників. На жаль вже майже не залишилось ветеранів тієї війни, які пам’ятають події березня 1944 року. Однак ми, їх нащадки, пам’ятаємо цю визначну дату, і пам’ять про ті буремні роки назавжди залишиться в наших серцях.

10:21 09.03.2022

«Держава продовжить виплату соціальних допомог під час воєнного стану, звертатись за перепризначенням не потрібно» – Марина Лазебна

«Держава продовжить виплату соціальних допомог під час воєнного стану, звертатись за перепризначенням не потрібно» – Марина Лазебна

Марина Лазебна, Міністр соціальної політки України повідомила, що держава продовжить виплачувати призначені державні соціальні допомоги людям протягом часу дії воєнного стану плюс один місяць після його завершення.

08:13 09.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь