Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Підтримуємо один одного, Україна переможе!

Підтримуємо один одного, Україна переможе!

Війна – це дуже страшно, це горе і нещастя, але віра – це життєва сила, яка дає нам волю рухатись. Сьогодні вірити,- означає довіряти ЗСУ, бійцям територіальної оборони, волонтерам, довіряти кожному, хто робить те, що може робити на своєму місці для майбутньої перемоги. Любов до Батьківщини, готовність до виконання громадянського обов’язку, захист національних інтересів, цілісності і незалежності України – це наше гідне майбутнє! Разом ми сила і перемога буде за нами!

09:13 02.08.2022

ГУ ДПС у Миколаївській області повідомляє

ГУ ДПС у Миколаївській області повідомляє

ГУ ДПС у Миколаївській області повідомляє, що для забезпечення контролю за діяльністю суб’єктів господарювання сфери торгівлі, громадського харчування та послуг ДПС запустила новий сервіс для громадян – чат-бот «StopViolationBot» в месенджері Telegram.

11:27 29.07.2022

Незламна моя Україна!

Незламна моя Україна!

Сьогодні, у День Української Державності, вперше наша громада , як і вся держава, урочисто відзначає це державне свято. З цієї нагоди було піднято Державний Прапор України, лунав Державний гімн. Україна – це ми всі разом, в радощах і турботах, в реальних діях за майбутнє нашої Батьківщини. Як і сотні років тому сьогодні ми бачимо мужність та відвагу наших воїнів, звичайних українців, приклади хоробрості.

16:53 28.07.2022

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

Сьогодні, 28 липня, ми вперше відзначаємо державне свято - День Української Державності, яке утверджує зв’язок українців з багатьма поколіннями нашого народу. Понад тисячу років державотворчому досвіду українців, нашій культурі, нашій самобутності, українському характеру, прагнення нашого народу до свободи та самовизначення.

10:51 28.07.2022

Допомога для окремих категорій населення

Допомога для окремих категорій населення

Центр надання соціальних послуг Казанківської селищної ради отримав гуманітарну допомогу для таких категорій населення: інваліди по зору І та ІІ група, УБД Афганістан, сім'ї загиблих ( в т.ч.АТО), сім'ям в яких діти знаходяться під опікою, прийомні сім'ї, дитячі будинки сімейного типу, сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах. Гуманітарна допомога буде видаватися за адресою: вул. Центральна, 31. При собі мати відповідні документи. Часи отримання: 08.00 до 12.00 та 13.00 до 16.00.

15:24 26.07.2022

Відбулось засідання виконавчого комітету

Відбулось засідання виконавчого комітету

Сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, на якому було розглянуто ряд важливих питання, що стосуються життєдіяльності громади.

13:42 21.07.2022

Баштанська районна військова адміністрація інформує

Баштанська районна військова адміністрація інформує

Баштанська районна військова адміністрація інформує, що розпорядженням начальника районної військової адміністрації від 06.07.2022 №123-р  з 6 липня 2022 року на території Баштанського району для суб’єктів господарювання, які мають відповідну ліцензію, скасовано заборону на торгівлю алкогольними напоями, але норма щодо заборони продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на  спиртовій основі, в тому числі слабоалкогольних напоїв, військовослужбовцям Збройних Сил України та інших військових формувань, залишається і є чинною.

08:23 14.07.2022

Підняття цін у цей складний для людей час – неможливе!

Підняття цін у цей складний для людей час – неможливе!

У часи, коли вся країна згуртувалася для протидії військовій агресії, підвищення цін на продукти харчування є неприпустимим! Тож комісія по контролю за цінами на період воєнного стану у складі начальника Новобузького управління головного управління Держпродспоживслужби Віктора Кузьміна, представників селищної ради Тетяни Рибак та Ганни Татаринцевої перевірили чотирнадцять торгових точок. Всім фізичним особам-підприємцям було надано роз’яснення щодо не підняття цін на стратегічні продукти харчування: борошно пшеничне, макаронні вироби, батон, хліб, крупа гречана, крупа вівсяна, свинина, яловичина, птиці(тушки курячі), молоко, масло вершкове, сметана, яйця курячі, олія соняшникова, цукор кристалічний, капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, буряк, морква, картопля, етанол (розчин 96%), нестероїдні протизапальні засоби вітчизняні. У зв’язку з цим прохання до громадян повідомляти селищну раду про факти підняття цін на продукти першої необхідності. А також настійливо прохаємо підприємців не піднімати ціни у цей складний для людей час. З розумінням поставтесь до цього, і люди будуть вам за це щиро вдячні.

11:52 27.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь