Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Можливість вибору способу виплати для отримання військових пенсій

Можливість вибору способу виплати для отримання військових пенсій

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області надає роз’яснення, що з 1 липня набрав чинності Закон України “Про внесення змін до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб", а саме "Особам, які мають право на пенсію згідно з цим Законом, пенсія виплачується органами Пенсійного фонду України щомісяця, не пізніше останнього числа місяця, за який виплачується пенсія, виключно в грошовій формі за зазначеним у заяві місцем фактичного проживання пенсіонера в межах України, незалежно від задекларованого або зареєстрованого місця його проживання, через організації, що здійснюють виплату і доставку пенсій, або через установи банків, у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України”.

10:42 11.08.2022

Допомагаємо фінансово жителям громади

Допомагаємо фінансово жителям громади

Така допомога - це дійсно дієва підтримка людям, які внаслідок недостатнього матеріального забезпечення потребують такої допомоги, особливо зараз, у такі складні часи. Вчора на засіданні комісії щодо надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Казанківської громади було розглянуто 25 заяв. До селищної ради звертались внутрішньо переміщені особи, але згідно порядку надання матеріальної допомоги дана категорія не підлягає розгляду згідно комплексної програми «Турбота». Семи громадянам було відмовлено у зв’язку з тим, що суперечить положенню про надання такої допомоги та перевищення сукупного доходу. Загальна сума матеріальної допомоги складає 28600 тисяч гривень.

10:41 11.08.2022

Довідка ВПО - як її отримати?

Довідка ВПО - як її отримати?

Програма Єднання заради дії спільно з Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Stabilization Support Services підготували корисну інфографіку про це. Якщо маєте правове питання, звертайтеся до контакт-центру системи безоплатної правової допомоги за номером 0 800 213 103.

10:34 10.08.2022

У нашій громаді знову дуже сумна і важка звістка

У нашій громаді знову дуже сумна і важка звістка

Захищаючи нашу землю від російського агресора, отримав поранення несумісне з життям наш земляк, уродженець с. Новогригорівки, Новофедорівського старостинського округу, солдат Зінченко Олег Анатолійович, 24.12.1967 року народження. Рідні, друзі, односельці дуже важко сприйняли його загибель, не вірилось до останнього. Адже словами не можна передати весь біль і печаль, це як страшний сон…

16:53 09.08.2022

Перевіряли заклади торгівлі

Перевіряли заклади торгівлі

Починаючи з 24 лютого всі ми живемо в умовах нової реальності, реальності воєнного часу. Проте, навіть у такі тяжкі часи місцевий бізнес продовжує працювати. Тож з метою забезпечення населення товарами першої необхідності та продуктами харчування на території Казанківської громади вчора члени комісії селищної ради по контролю за цінами на період воєнного стану в смт Казанка перевіряли торгові точки. Всім фізичним особам-підприємцям було надано роз’яснення щодо запобігання неконтрольованому зростанню цін на товари, які мають істотну соціальну значущість.

11:47 09.08.2022

Правова допомога жителям Великоолександрівки

Правова допомога жителям Великоолександрівки

Як повідомила староста Великоолександрівського старостинського округу Олена Лейбович з метою інформування сільських жителів про зміни в земельному законодавстві та надання правової допомоги, відбувся виїзний прийом громадян, на якому завідувач сектору «Казанківське бюро правової допомоги» Миколаївський місцевий центр з надання БВПД Інна Ликова розповіла місцевим жителям про новини у земельному законодавстві та надала правові консультації щодо норм Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану», яким спрощується доступ аграріїв до оренди та користування землею в умовах воєнного стану.

11:46 09.08.2022

Роз’яснення Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги щодо отримання пенсії у період дії воєнного стану

Роз’яснення Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги щодо отримання пенсії у період дії воєнного стану

Під час війни можуть виникати труднощі з отриманням пенсії у зв'язку зі збоями у роботі окремих банків або через вимушений переїзд. Програма Єднання заради дії спільно з Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Stabilization Support Services підготували корисну інфографіку про це. Якщо маєте правове питання, звертайтеся до контакт-центру системи безоплатної правової допомоги за номером 0 800 213 103 За цим номером: Надаються консультації та роз’яснення з правових питань: Можна отримати інформацію щодо розташування, номери телефонів та актуальну інформацію про режими роботи бюро правової допомоги.

15:42 08.08.2022

Гаряча лінія системи безоплатної правової допомоги!

Гаряча лінія системи безоплатної правової допомоги!

Миколаївський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує, що зараз у зв’язку з воєнними діями багато українців вимушені виїжджати із зони бойових дій чи з окупації через інші тимчасово окуповані території або росію, щоб дістатися безпечного місця.

15:38 08.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь