Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

На захисті прав дітей

На захисті прав дітей

Права людини починаються з прав дитини, і це загальноприйнята норма. Захист прав дитини є одним з найважливіших пріоритетів у нашій громаді. І сьогодні відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, яке провела начальник служби у справах дітей Валентина Риженко.

15:25 13.09.2022

Нашу громаду знову сколихнула сумна звістка…

Нашу громаду знову сколихнула сумна звістка…

Від тяжких поранень у лікарні помер наш земляк, уродженець с. Миколаївка Кусий Володимир Володимирович, 1973 року народження. З перших днів повномасштабного вторгнення рф на нашу землю Кусий Володимир прийняв відповідальне рішення, - став на захист Батьківщини та боронив рідну землю від російського ворога, захищав наш спокій, нашу свободу і незалежність. 12 вересня його серце зупинилось.

10:00 13.09.2022

Загинув, захищаючи Вітчизну

Загинув, захищаючи Вітчизну

11 вересня в Херсонській області загинув наш земляк, уродженець с. Миколаївка - Косенков Владислав Сергійович, 2000 року народження.

09:57 13.09.2022

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Оновлені телефони "гарячих ліній" відділів обслуговування громадян (сервісних центрів) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

08:51 26.08.2022

Відвідали родини загиблих героїв-земляків нашої громади

Відвідали родини загиблих героїв-земляків нашої громади

183 добу триває героїчна боротьба нашого народу з російською агресією. І сьогодні Україна ціною життя та здоров’я сотень і тисяч своїх найкращих синів та дочок виборює право на свою незалежність. Тож протягом 23 і 24 серпня начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова і голова громадської організації ветеранів війни Марія Ризук, а по старостинських округах старости, відвідали родини наших загиблих героїв-земляків. Поспілкувались з ними, поцікавились їх проблемами, яка потрібна допомога, а також вручили продуктові набори і засоби гігієни.

08:49 26.08.2022

«Деполь Україна» приходить на допомогу

«Деполь Україна» приходить на допомогу

Філія Всеукраїнського благодійного фонду «Деполь Україна» практично з першого дня повномасштабної російської агресії почав надавати гуманітарну допомогу населенню у різних регіонах України.

08:49 26.08.2022

"Танець блукаючого вогню"

"Танець блукаючого вогню"

З нагоди Дня Незалежності України на малій сцені Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру відбулась прем’єра п’єси «Танець блукаючого вогню» за ранніми творами відомого українського поета Дмитра Кременя.

15:40 25.08.2022

Про дистанційну роботу селищної ради

Про дистанційну роботу селищної ради

Відповідно до розпорядження Казанківського селищного голови та з метою вжиття заходів щодо охорони життя та здоров’я працівників селищної ради під час військової агресії, на підставі статті 60-2 КЗпП України, 23 - 24 серпня встановлено дистанційну роботу апарату та виконавчих органів селищної ради.

15:07 22.08.2022

Не буде оплати – не буде води…

Не буде оплати – не буде води…

Відбулась нарада щодо стану водозабезпечення населення громади, яку провів Казанківський селищний голова Олексій Асмолов. На нараді були присутні орендарі водомереж ФОП «Кічула і ФОП «Семенов». Мова йшла про те, що склалась критична ситуація з оплатою громадянами спожитої води. Як зазначили надавачі послуг на сьогоднішній день борги населення складають більше мільйона гривень.

15:32 19.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь