Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулась 8 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання

Відбулась 8 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання

Лунає Гімн України. Так традиційно 20 вересня розпочалась 8 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання. Відкрив сесію Казанківський селищний голова О. Асмолов. В ході підготовки матеріалів до сесії відбулись засідання профільних депутатських комісій, де детально були вивчені питання порядку денного.

19:43 20.09.2018

Відбулось  засідання виконавчого комітету Казанківської  селищної ради

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

19 вересня відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів селищний голова О. Асмолов. Під час засідання було розглянуто низку питань, що стосуються життєдіяльності громади.

19:01 19.09.2018

ВІДБУЛИСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛИСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

18 вересня поточного року відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності  та  соціально-економічного розвитку, яке провів її голова С. Дяченко. На засідання були розглянуті питання, які виносяться на чергову сесію селищної ради. Депутати бурхливо обговорювали проект рішення про створення комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Казанківської селищної ради, про створення Комунального закладу – «Казанківська дитячо-юнацька спортивна школа» та закріпленого за ним майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Казанківського району до комунальної власності селищної ради. Також обговорили проекти рішень, а саме щодо  внесення змін до структури та штатної чисельності апарату ради та її виконавчого органу, про прийняття у комунальну власність та взяття на баланс селищної ради нерухомого майна – дошкільних навчальних закладів, про передачу в оренду нерухомого майна-частини нежитлового приміщення, а також про внесення змін до бюджету на 2018 рік.

19:00 19.09.2018

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

17 вересня відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань соціального захисту, охорони здоров‘я, освіти, культури, спорту, яке провела її голова О. Коніщук. На засіданні було розглянуто питання, які  виносяться на чергову сесію селищної ради, а саме «Про створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Казанківської селищної ради», «Про створення  комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Казанківської селищної ради»,  «Про прийняття Комунального закладу – «Казанківська дитячо-юнацька спортивна школа» та закріпленого за нею майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Казанківського району до комунальної  власності Казанківської селищної ради», а також, що стосується положення про проведення конкурсу на посаду директора інклюзивно-ресурсного центру селищної ради.    

21:03 17.09.2018

У селі Миколаївка облаштували автобусну зупинку

У селі Миколаївка облаштували автобусну зупинку

Як поінформувала в.о. старости Світлана Беспалько, на в‘їзді в село Миколаївка  працівники об‘єднаної громади навели лад біля автобусної зупинки: прибрали сміття, покосили траву, побілили стіни, а небайдужа жителька села Ганна Кирилюк працювала над створенням сюжетного малюнка, зобразивши квіти та елементи українського національного орнаменту. Тепер жителі матимуть значно комфортніші умови для очікування громадського транспорту, а також  в негоду можуть перечекати несприятливі погодні умови.

15:42 14.09.2018

Відбулось засідання методичного об‘єднання шкільних бібліотекарів

Відбулось засідання методичного об‘єднання шкільних бібліотекарів

13 вересня на базі Казанківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст.. №2 відбулось засідання методичного об‘єднання шкільних бібліотекарів загальноосвітніх навчальних закладів об‘єднаної територіальної громади  на тему  «Шкільна  бібліотека – центр творчого розвитку дитини» ( до 100 - річчя від дня народження В.О. Сухомлинського).  Керівник методичного об’єднання відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради Тетяна Маслова ознайомила присутніх з організацією та плануванням роботи шкільної бібліотеки на 2018 – 2019 навчальний рік. Під час роботи методист відділу освіти, молоді та спорту Галина Шкуріна надала рекомендації щодо проведення в 2018році  Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек. Також обговорювалися питання щодо використання інформаційних, педагогічних, виховних можливостей та документальних ресурсів шкільних бібліотек в освітньому процесі, стан забезпечення учнів підручниками на 2018 -2019 навчальний рік.

15:40 14.09.2018

Проведено роботи на об’єктах соціальної сфери села Михайлівка

Проведено роботи на об’єктах соціальної сфери села Михайлівка

В селі Михайлівка  працівники дошкільного навчального закладу «Ромашка», за кошти селищної ради,  власними силами провели косметичний ремонт приміщень, а саме: пофарбували стіни, підлогу в коридорі, спальні, на харчоблоці. Прикрасили стіни ігрової кімнати веселими малюнками героїв з улюблених мультфільмів, оформили народознавчий куточок для малечі.  Додатково відремонтували дві кімнати, які раніше не використовувались, а тепер там будуть класи для навчання, що дасть змогу більш комфортно організувати роботу дитячого садочка. До цієї важливої справи також долучились небайдужі батьки О. Леонов та С. Клішин.

14:40 14.09.2018

Роботи по благоустрою   продовжуються

Роботи по благоустрою продовжуються

 В громаді відбуваються позитивні аспекти реалізації державної політики та впровадження реформ у сфері житлово-комунального господарства. Так, у смт Казанка по   вулиці Миру проводиться очистка та побілка бордюрів, що значно покращило естетичний вигляд головної вулиці селища. Для більш зручного і безпечного переходу дорослих та дітей біля загальноосвітніх шкіл № 1, 2, а також на перехрестях кількох центральних вулиць, де спостерігається активний і інтенсивний рух автотранспорту, нанесено розмітку «пішохідний перехід». Варто звернути увагу водіїв, що згідно з правилами дорожнього руху, в цих місцях вони мають пропускати пішоходів. Також по вулиці Послушняка у райцентрі проведено ремонт водопровідної мережі загальною довжиною 200 метрів. Роботи по благоустрою населених пунктів об‘єднаної територіальної громади продовжуватимуться і надалі, щоб створювати комфортні умови для проживання місцевих мешканців.

13:05 13.09.2018

Ліквідовано боєприпаси часів Другої світової війни

Ліквідовано боєприпаси часів Другої світової війни

У лісосмузі біля села Михайлівка, випадково було знайдено кілька боєприпасів часів Другої світової війни. Про це свідомі громадяни відразу ж  повідомили районній службі МНС, на місце прибув інженер з пожежно-рятувальних робіт І. Долина та класифікував знахідку,  як   мінометні міни калібром приблизно 81 мм  часів Другої світової війни. 7 вересня групою піротехнічних робіт Головного управління  Державної служби надзвичайних ситуацій України у Миколаївській  області  додатково було проведено роботу щодо пошуку та виявлення вибухонебезпечних предметів. Зокрема, піротехніками було  вилучено і знищено 193 мінометні міни.  

13:03 13.09.2018

З метою підтримки галузі тваринництва

З метою підтримки галузі тваринництва

 Для підтримки галузі тваринництва відповідною постановою Кабінетом Міністрів України затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті.  Казанківською  селищною радою прийнято 96 заяв від громадян об‘єднаної громади на отримання дотації від держави на вирощування молодняка  великої рогатої худоби, який народився в  господарствах фізичних осіб. Станом на вересень поточного року ця сума становить 63100 гривень.  По цьому питанню, сьогодні, 12 вересня, відбулась нарада з помічниками в.о. старост громади,  яку провела секретар селищної ради Людмила Міненко.

19:22 12.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь