Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Активно  працює сільська бібліотека

Активно працює сільська бібліотека

Лагодівська сільська бібліотека, що розташована на першому поверсі колишнього приміщення школи, має книжкового фонду 7165 примірників, тут створено необхідні умови для відвідувачів. Як розповіла завідуюча сільською бібліотеко Любов Урус, у їхньому бібліотечному закладі підготовлено книжкову виставку та фотостенд до 95-річчя утворення Казанківського району, де розміщено   матеріали  про видатних мешканців Лагодівки. Також місцевий бібліотекар збирає матеріали та доповнює окремий стенд «Вірні сини Батьківщини», присвячений землякам – учасникам бойових дій в зоні АТО. Варто зазначити, що у бойових діях на Сході країни брав участь і в.о. старости Сергій Плеска, який 24 серпня крокуватиме у складі бойових підрозділів ветеранів на військовому параді у Києві, присвяченому 27-й річниці Незалежності України.

14:33 17.08.2018

Робоча зустріч у селах Лагодівка та Троїцько-Сафонове

Робоча зустріч у селах Лагодівка та Троїцько-Сафонове

16 серпня Казанківський селищний голова Олексій Асмолов провів робочу зустріч у селах Лагодівка та Троїцько-Сафонове. Того дня керівник об‘єднаної громади ознайомився з роботою об‘єктів освітньої та соціально-культурної сфери цих населених пунктів, обговорив з місцевими мешканцями нагальні питання, які їх найбільше хвилюють, в тому числі і щодо організації підвезення учнів до навчальних закладів у новому навчальному році.

14:33 17.08.2018

Відбулось засідання адміністративної комісії при виконкомі Казанківської селищної ради

Відбулось засідання адміністративної комісії при виконкомі Казанківської селищної ради

Відбулось засідання адміністративної комісії при виконкомі Казанківської селищної ради, яку очолює заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Леонід Новицький. На засіданні було розглянуто дві справи про адмінправопорушення передбачені  статтею 152 КУпАП, а саме порушено пункт 8.2.23 Правил благоустрою територій, забезпечення чистоти і порядку, додержання тиші в громадських місцях населених пунктів територіальної громади Казанківської селищної ради -  здійснення торгівлі з рук, машин, землі або іншим чином у не встановлених місцях. Згідно з рішенням адмінкомісії порушники мають сплати штрафи у розмірі відповідно 340 гривень та 680 гривень.     

10:37 16.08.2018

Освітлення вулиць населених пунктів Казанківської об‘єднаної територіальної громади - один з головних пріоритетів у діяльності депутатського корпусу та виконавчого комітету ради

Освітлення вулиць населених пунктів Казанківської об‘єднаної територіальної громади - один з головних пріоритетів у діяльності депутатського корпусу та виконавчого комітету ради

Як уже повідомлялось раніше на нашому офіційному веб-сайті, завдяки піклуванню Казанківського селищного голови Олексія Асмолова, за останній рік немало зроблено для покращення стану вуличного освітлення нашої об‘єднаної територіальної громади.  Максимальне  забезпечення освітлення населених пунктів в нічний час на належному рівні дасть змогу  забезпечити безпеку пересування учасників дорожнього руху, зменшити рівень аварійності на дорогах.

10:36 16.08.2018

Про перспективи розвитку галузі культури Казанківської об’єднаної територіальної громади

Про перспективи розвитку галузі культури Казанківської об’єднаної територіальної громади

13 серпня відбулась розширена нарада з працівниками культури Казанківської об‘єднаної територіальної громади. Провів нараду   Казанківський селищний голова Олексій Асмолов. В нараді також взяли участь завідуюча сектором культури та туризму Наталія Пихтіна, в.о. старост,  а також завідуючі сільських клубів та директора сільських будинків культури, художні керівники, які увійшли до складу об‘єднаної територіальної громади. На нараді йшла мова про створення  програми розвитку культури  Казанківської громади на 2018-2020 роки, а також щодо підготовки та участі в урочистих заходах з нагоди Дня Державного прапора,  27 річниці Дня незалежності України та 100-річчя відродження української державності.

16:28 13.08.2018

Шановні громадяни!

Шановні громадяни!

У зв’язку з передачею земель з державної власності у комунальну власність, селищна рада просить

14:58 13.08.2018

На порушників складено адміністративні протоколи

На порушників складено адміністративні протоколи

За дорученням  Казанківського селищного голови О. Асмолова, який приділяє постійну увагу питанням благоустрою селища, працівники виконкому селищної ради   проводять рейди-перевірки додержання громадянами Правил благоустрою смт Казанка та інших населених пунктів об‘єднаної територіальної громади, вручають порушникам відповідні попередження, а також роз‘яснюють громадянам необхідність додержання санітарних норм благоустрою, наведення на присадибних ділянках належного порядку, особливо що стосується знищення крантинних бур‘янів. 

10:39 13.08.2018

Відбулась позачергова 7 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання

Відбулась позачергова 7 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання

8 серпня 2018 року відбулась позачергова 7 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання. Відкрив сесію Казанківський селищний голова О. Асмолов. В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули п‘ять питань, а саме: прийняття  комунальних закладів освіти та закріпленого за ними майна, що знаходиться  на території Казанківської селищної ради зі спільної власності територіальних громад  сіл, селищ Казанківського району до комунальної власності Казанківської селищної ради, затвердження нової редакції Статутів закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Казанківської селищної ради, про затвердження переліку проектів на розвиток інфраструктури та затвердження Цільової соціальної програми забезпечення цивільного захисту на території Казанківської селищної ради на 2018-2020 роки.

16:13 08.08.2018

Відбулось  засідання виконавчого комітету Казанківської  селищної ради

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

8 серпня 2018 року відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів селищний голова О. Асмолов. Члени виконкому розглянули низку важливих питань. Заступник селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна Олена Шевчук поінформувала про внесення змін до бюджету Казанківської селищної ради на 2018 рік, про хід виконання бюджету селищної ради за І півріччя 2018 року та заходи щодо виконання бюджету ради в 2018 році, та повідомила, що завдяки вжитим заходам виконання бюджету за січень-липень становить 103,8%, в той час, як за січень-червень було не виконано показники доходної частини (93,8 %),  тож помітне значне зростання цього важливого показника.

16:10 08.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь