Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Шановні жителі Баштанського району! Не ігноруйте сигнал повітряної тривоги!

Дата: 19.09.2023 16:03
Кількість переглядів: 73

В Україні вже понад рік триває війна, отже, залишаються ризики масованих ракетних атак та всіляких провокацій з боку російського агресора.

На жаль, 18 вересня, вночі, окупанти атакували Снігурівську громаду, обійшлося без жертв. Це ще раз доводить, що війна - це не десь далеко, а вона поряд, по всій Україні. Ворог – непередбачуваний. Російська армія може завдати удару тоді, коли його найменше очікують. Тому необхідно розуміти порядок своїх дій у разі надзвичайних ситуацій і не нехтувати сигналом повітряної тривоги!

Баштанська районна військова адміністрація закликає жителів району бути пильними та не ігнорувати заходи безпеки під час війни. Будь ласка, за сигналом повітряної тривоги одразу прямуйте в укриття. Залишайтеся там до офіційного відбою тривоги! Якщо поруч немає укриття, дотримуйтеся правила «двох стін». Не підходьте до вікон, не виходьте на балкони, щоб зробити фото або відео. Уникайте масових скупчень людей.

Будьте особливо відповідальними щодо дотримання комендантської години, котра у Баштанському районі триває з 00.00 до 05.00 год. Будьте уважні та дотримуйтесь вищезазначених вимог, адже наша безпека залежить від відповідальної поведінки кожного з нас.

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Всі ми переживаємо складний період воєнного стану та намагаємось захистити наших дітей. Їх життя та здоров’я є найбільшою цінністю! Подбайте, будь ласка, щоб ваші діти не перебували на вулиці у темну пору доби. Лінія фронту знаходиться близько до нашого регіону, тож потрібно бути дуже обережними! Просимо вас врахувати вимогу щодо недопущення виходу дітей з укриття, з дому під час повітряної тривоги, оскільки це несе пряму загрозу життю та здоров’ю вашої дитини.

Не ігноруйте сигнал повітряної тривоги! Бережіть себе та своїх близьких!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь