Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Дата: 21.09.2023 15:16
Кількість переглядів: 101

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Казанківської селищної ради члени виконкому розглянули нагальні питання, що стосуються життєдіяльності громади.

Всього було розглянуто 31 питання.

На початку засідання заслухали і обговорили інформацію заступника селищного голови Олени Шевчук щодо необхідності внесення змін до бюджету територіальної громади на 2023 рік.

Відбувся попередній розгляд проєктів рішень «Про перейменування назв вулиць населених пунктів Казанківської селищної громади», «Про затвердження реєстру назв геонімів налесених пунктів Казанківської селищної громади», «Про внесення доповнень до Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на 2023-2027 роки», «Про затвердження Комплексної програми захисту прав дітей Казанківської селищної територіальної громади «Дитинство» на 2023-2025 роки».

Члени виконкому розглянули клопотання начальника відділу освіти, молоді та спорту Олександра ЛУКИ про організацію освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти Казанківської селищної ради в режимі офлайн та про забезпечення підвезення вихованців, учнів та працівників у заклади освіти протягом 2023/24 навчального року, також було розглянуто клопотання про відновлення зовнішнього вуличного освітлення на територіях населених пунктів Казанківської селищної територіальної громади, у зв’язку  з початком нового навчального року.

Розглянули заяви мешканців громади стосовно упорядкуванню нумерації об’єктів нерухомості та зміни номерів житлових будинків. Також затвердили акти обстежень зелених насаджень та надали дозвіл на видалення та кронування дерев.

Далі члени виконкому затвердили відповідні висновки комісії з питань захисту прав дитини про доцільність позбавлення батьківських прав, про надання статусу дитині, позбавленої батьківського піклування, про встановлення піклування та опіки над дітьми-сиротами.

З усіх розглянутих питань виконавчий комітет Казанківської селищної ради ухвалив відповідні рішення, з якими можна ознайомитись на офіційному сайті Казанківської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь