A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

У школах – День миру!

Дата: 23.09.2020 08:09
Кількість переглядів: 1566

Як розповів начальник відділу освіти Олександр Лука, з нагоди Дня миру у закладах освіти Казанківської громади пройшли виховні години. У Казанківській гуманітарній гімназії учні дізнались про значення миру в сучасному світі та на згадку про цей день виготовили символ миру -голуба. У Казанківському гімназії №2 цього дня провели бесіди «Хай буде мир на всій землі», «Мир на землі – радість у родині», «Дружно за мир стояти – війні не бувати», «Діти проти війни», «Чому цей світ такий жорстокий? Навіщо нам ота війна?». Також відбулись конкурс малюнків, вікторини, виставки книжок, а учні 8 класу виготовили стіннівку на тему: «Мир на планеті – щастя всім дітям».

Приєдналися до пам’ятного дня і учні Великоолександрівської гімназії. Цього дня було організовано чимало заходів. Учні початкових класів малювали малюнки на тему «Світ очима дітей», якими потім прикрасили свої класні кімнати. Також виготовили маленькі долоньки з побажаннями миру своїм рідним, однокласникам та Батьківщині. Для основної школи був проведений захід «Світу - мир». Діти дізнались про історію виникнення цього свята, а також розповідали, що знають самі. Потім був проведений майстер-клас по виготовленню голубів миру, на яких діти написали свої думки і побажання. Після створили колаж з паперових голубів миру та долоньками дружби.

У Новоданилівському закладі освіти пройшла акція «Діти України за мир!». Члени учнівського самоврядування всім учням та вчителям подарували сердечка з гаслом «Ми за мир!». В класах провели виховні години - обговорення важливості питання миру на землі.

Чимало заходів пройшло і в Миколаївській гімназії. Відбулася урочиста лінійка «Нам потрібен мир», конкурс малюнків «Як я захищатиму Батьківщину», біг миру та малюнки на асфальті «Мир – моє майбутнє». У шкільній бібліотеці оформлена книжкова виставка «Під мирним небом».

У Троїцько – Сафонівському ліцеї теж пройшли тематичні заходи. Навчальний день розпочався флешмобом, який підготували учні 3-4 класів. На подвір`ї діти утворили масове формування «Мир», адже ця тема для нас, українців, надзвичайно болюча, це крик душі кожного патріота своєї держави.

Учні середніх класів приєдналися до Всеукраїнської кампанії «Голуб миру». Протягом дня був проведений конкурс малюнків на асфальті «Я за мир в Україні», в якому прийняли участь учні 3-11 класів. Класоводи і класні керівники провели інформаційні хвилинки «Україна бажає миру». Учні закладу прийняли участь у акції «Хай буде мир на всій землі».

Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що – небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь