Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні земляки! Дорогі казанківці!

Шановні земляки! Дорогі казанківці!

Сьогодні ми з усім православним світом відзначаємо велике свято — Хрещення Господнє. Свято Водохреща для українського народу – це джерело світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в добро. З моменту освячення річок, озер та криниць хрестом і молитвою вода в них стає цілющою і цілий рік дарує людям здоров’я й наснагу, захищає від лиха та наповнює життєдайною енергією. Тож нехай священна Йорданська вода очистить ваші душі від усіх тривог і негараздів, а Господь наповнить ваше життя радістю і світлом, обдарує міцним здоров’ям та довголіттям.

11:34 19.01.2021

Завершено інвентаризацію закладів соціально-культурної сфери

Завершено інвентаризацію закладів соціально-культурної сфери

Як ми вже повідомляли раніше, в нашій громаді комісією по реорганізації ліквідованих юридичних осіб, інвентаризації та прийому відповідного комунального майна, яку очолює селищний голова Олексій Асмолов, завершено інвентаризацію закладів соціально-культурної сфери колишніх сільських рад, які увійшли до складу ОТГ. Протягом останніх днів комісія згідно з графіком провела відповідну роботу у селах Каширівка, Миколо-Гулак, Новофедорівка, Новолазарівка, Весела Балка.

11:30 19.01.2021

Відбулась нарада працівників відділу культури Казанківської громади

Відбулась нарада працівників відділу культури Казанківської громади

Сьогодні начальник відділу культури та туризму Алла Косталан провела щотижневу нараду з працівниками відділу. Обговорили ситуацію у галузі культури територіальної громади, підбили підсумки минулого тижня та намітили конкретні плани щодо покращення подальшої діяльності заради інтересів мешканців селищної ради. А також обговорювали питання щодо внесення креативності та нових форм роботи в період карантину.

11:11 18.01.2021

Пам’ятаємо про героїв!

Пам’ятаємо про героїв!

16 січня - День пам’яті «кіборгів», які тримали оборону Донецького аеропорту з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року під час війни на сході України.

13:04 16.01.2021

Соціальна сфера. Обговорили план подальшої співпраці

Соціальна сфера. Обговорили план подальшої співпраці

Начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова провела засідання круглого столу, тема якого «Система надання соціальних послуг на рівні ОТГ", в якому взяли участь соціальні партнери – представники служби у справах дітей, центру надання соціальних послуг селищної ради. На засіданні обговорювались питання організації надання соціальних послуг на рівні громади та які механізми цього передбачає чинне законодавство, особливості здійснення соцпослуг та забезпечення діяльності громади у сфері захисту прав дітей.

14:17 15.01.2021

Веселе свято у «Теремку»

Веселе свято у «Теремку»

Маланка – щорічне традиційне святково-театралізоване дійство, яке пройшло і в нашому дитсадку «Теремок». Вихователі всіх вікових груп та музичні керівники підготували та провели Різдв’яний вертеп, розповіли дошкільнятам про звичаї та традиції святкування новорічних свят. До малят завітали Василь і Меланка, коза та господарка. Весело та радісно лунали щедрівки і колядки. Всім було надзвичайно весело та цікаво.

15:49 14.01.2021

Знешкодили небезпечну знахідку

Знешкодили небезпечну знахідку

Майже 80 років минуло з часу Другої світової війни, але і зараз час від часу маємо відлуння тих подій. 11 січня до Казанківського відділення поліції надійшов тривожний телефонний дзвінок про те, що на околиці села Великоолександрівка місцеві жителі знайшли вибухонебезпечний предмет, схожий на артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

15:48 13.01.2021

Ремонтні роботи на лініях електропередач в населених пунктах громади

Ремонтні роботи на лініях електропередач в населених пунктах громади

Сьогодні електрики комунального підприємства «ДоброБуд» Олександр Канін і Володимир Маркевич виїхали в села Весела Балка і Дмитрівка для проведення ремонтних робіт на лініях електропередач. Староста с. Весела Балка Олена Цигаль повідомила, що на двох вулицях Чернишевського та 8 Березня, а також на ст.. Казанка по вул. Шевченко замінено фотоелемент.

15:47 13.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь