A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відповідальна і нелегка робота служби «Соціальне таксі»

Дата: 29.12.2022 09:49
Кількість переглядів: 756

Ось вже третій рік поспіль працює служба «Соціальне таксі» Центру надання соціальних послуг, задовольняє потреби маломобільних груп населення в отриманні транспортних послуг з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, порушення зору. Послуги спецавтотранспорту надаються безкоштовно. Працівники служби не припиняли виконувати свої обов’язки від початку війни, вони постійно забезпечували надання послуг соціального характеру мешканцям громади, бо кожен з нас на своїй ділянці фронту робить все можливе, аби наблизити Перемогу.

З початку року службою було здійснено 51 виїзд, а за весь час роботи починаючи з лютого 2020 - 172 виїзди по території Казанківської громади та по Миколаївській області, а саме до лікувальних закладів та об’єктів соціальної інфраструктури.

Турботу про мешканців нашої громади з особливими потребами здійснюють працівники спеціалізованої служби «Соціальне таксі» диспетчер Олена Шевельова, медична сестра Юлія Діденко, водій Сергій Асмолов. Керівництво службою здійснює директор Центру надання соціальних послуг Олена Коніщук.

Як підкреслив селищний голова Олексій Асмолов, функціонування служби «Соціальне таксі», - це реальний приклад піклування про людей з особливими потребами у нашій громаді.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь