A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новорічна ялинка для дітей наших захисників

Дата: 30.12.2022 10:16
Кількість переглядів: 650

Казанківська селищна рада в рамках відзначення новорічних свят для дітей наших захисників та внутрішньо переміщених осіб у міському клубі №1 провела новорічні святкові заходи.

Неймовірно тепло зустріли дітей та їх батьків директор міського клубу Альона Болотських, художній керівник Сергій Дугніст, Святий Миколай разом з помічницями, учасниками танцювального колективу «Ексклюзив». Задоволені дітлахи водили новорічні хороводи, розповідали вірші, співали пісень, щиро сміялись та по-доброму легенько бешкетували. Також записали відеозвернення до захисників України, які зараз мужньо й самовіддано боронять нашу державу. Дівчатка та хлопчики побажали їм міцного здоров’я, перемоги над ворогом та скоріше повертатися додому здоровими та живими. Незабаром це звернення передадуть військовослужбовцям на передову.

З словами привітання до присутніх на святі звернувся Казанківський селищний голова Олексій Асмолов: «Дуже приємно бачити усміхнені обличчя, і сьогодні маю за честь привітати дітей наших героїчних воїнів. Завдяки вашим батькам ми маємо мир у нашому рідному селищі. Вони мужньо б'ють російського окупанта, боронять нашу державу. Я щиро віру, що завдяки вашим батькам перемога буде швидкою, і вона обов’язково буде за нами, тому що наші діти нас надихають на боротьбу з ворогом, заради вас, ваші рідні виборюють кращу долю. Тож я бажаю, щоб ваші батьки, брати, сестри скоріше повернулися до рідної оселі, щоб всі родини були разом. Також хочу подякувати кожній родині, яка гостинно прихистила тих людей, які вимушені були покинути свої домівки.

Дорогі діти, я вітаю вас з новорічним святами, бажаю міцного здоров'я, всіх гараздів, а саме головне Перемоги над ворогом!».

Далі хлопчики та дівчатка з святковим настроєм та позитивними емоціями залюбки гралися в ігри, завзято танцювали, до них із задоволенням долучилися їх матусі й дідусі.

Біля Новорічної ялинки панувала по домашньому затишна, дружня атмосфера. Наприкінці заходу всі діти отримали солодкі подарунки.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь