A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Останні приготування до травневих свят у Михайлівці

Останні приготування до травневих свят у Михайлівці

Староста Тимофій Сай повідомив, що напередодні травневих свят вже закінчили прибирання біля пам’ятних місць. Останні приготування відбулись учора у селі Нововолодимирівка біля братської могили 17 воїнів-визволителів 3-ї та 135 танкових бригад. З місцевого рожевого граніту було виготовлено та встановлено плиту з написами прізвищ загиблих воїнів, а також по периметру виложили гранітну бруківку. Облагородили прилеглу територію. А в Михайлівці біля братської могили теж закінчено усі ремонтні роботи.

09:47 07.05.2021

Відбулось навчання з питань охорони праці

Відбулось навчання з питань охорони праці

Сьогодні відбулось навчання з питань охорони праці керівників структурних підрозділів селищної ради та старост відповідних територій. Головний спеціаліст – інспектор праці (відповідальна особа за стан охорони праці) Тетяна Рибак докладно розповіла про належне дотримання безпечних умов праці на кожному робочому місці, присутнім у залі надавала інструкції, які містять обов’язкові для дотримання працівниками вимог з охорони праці при виконанні певного виду робіт.

16:42 06.05.2021

УВАГА! Оголошення!

УВАГА! Оголошення!

Шановні мешканці Казанківської громади! З метою належного відзначення 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на території селищної ради відбудуться урочисті заходи (мітинги, покладання квітів) за наступним графіком:

16:42 06.05.2021

Миколаївка: продовження місячника чистого довкілля

Миколаївка: продовження місячника чистого довкілля

Напередодні травневих свят в усіх населених пунктах нашої громади проходить підготовка, адже казанківці свято шанують пам’ять про воїнів, партизанів, підпільників, які віддали своє життя за свободу і незалежність Вітчизни. Не стоїть осторонь і Миколаївка. Подякою і вічною пам’яттю від односельчан у 1970 році відкрито пам’ятник на місці братської могили 52 гвардійцям 394-ї Криворізької дивізії, які загинули, визволяючи 9 березня 1944 року Миколаївку від фашистських загарбників. Також цей пам’ятник споруджено на спомин загиблим односельчанам, партизанам, підпільникам, які були розстріляні в період окупації.

11:16 06.05.2021

Весела Балка: прибирання біля пам’ятних місць

Весела Балка: прибирання біля пам’ятних місць

На ст. Казанка, біля залізничного вокзалу, у далекому 1968 році в честь світлої пам’яті тих, хто здобув перемогу, на знак скорботи і вічної пам’яті про наших земляків, встановлено пам’ятник односельцям Скорботний солдат і братська могила. Староста с. Весела Балка Олена Цигаль повідомила, що працівники селищної ради, сільського будинку культури, бібліотекар пофарбували скульптуру, побілили постамент, облагородили братську могилу. А небайдужий мешканець села Віктор Мотуз покосив траву.

09:14 06.05.2021

У Троїцько-Сафоновому готуються до травневих свят

У Троїцько-Сафоновому готуються до травневих свят

Після дощів настали погожі сонячні дні, тож троїцькосафонівці продовжують роботи по наведенню порядку у населеному пункті. Зараз впорядковують території біля пам’ятних місць. Депутат селищної ради Алла Кравченко повідомила, що напередодні 9 травня вже облагородили території навколо пам’ятного знаку на честь учасників Березнегувато-Снігурівської операції, біля пам’ятника воїнам односельця, братських могил. Пам’ятники відчищали, фарбували, облаштували зони навколо – висадили квіти, покосили траву, пофарбували паркани.

08:55 06.05.2021

Тільки разом ми зробимо нашу громаду гарною, зеленою і квітучою!

Тільки разом ми зробимо нашу громаду гарною, зеленою і квітучою!

Традиційно, навесні кожного року в рамках Всеукраїнської акції з благоустрою "За чисте довкілля" проводиться комплекс заходів з забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах громади, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, зон відпочинку, дитячих майданчиків, вулиць, доріг, кладовищ, братських могил.

08:52 06.05.2021

Власними силами робимо своє село кращим

Власними силами робимо своє село кращим

Як розповіла староста села Новофедорівка Зоя Галко на центральній вулиці знаходиться меморіальний комплекс на честь тих, хто відстояв мир та свободу у Другій світовій війні 1941 – 1945 роках. На жаль, майже п’ять років не проводився ремонт пам’ятника, тому було прийнято рішення відремонтувати комплекс власними силами. До цієї благородної справи долучилися місцеві жителі, підприємці і працівники бюджетної сфери. Зроблено чимало доброго, відновили постамент, скульптури, пофарбували літери, відремонтували сходи. Як говорить Зоя Володимирівна, коли вона показувала фото відреставрованого меморіального комплексу, то люди не вірили, говорили, що то фотошоп.

08:50 06.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь