A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Олександр Подлінєв: ми вдячні за пам’ять, допомогу і підтримку!..

Олександр Подлінєв: ми вдячні за пам’ять, допомогу і підтримку!..

Минуло 35 років, як сталась страшна трагедія, яка увійшла в історію людства, як «Чорнобильська катастрофа». У вічі смертоносному вихору радіації глянули герої, проявивши незламність волі і духу. Ціною свого життя вони зупинили вогонь реактора.

10:52 26.04.2021

Як колектив Великоолександрівської школи облаштував територію закладу освіти

Як колектив Великоолександрівської школи облаштував територію закладу освіти

У Великоолександрівці теж відбуваються зміни у сільському ландшафті. Вчителі та працівники місцевої школи побілили дерева на головній вулиці села – Гагаріна. Прибрали та пофарбували дитячий майданчик, тепер дітям та батькам буде зручно відпочивати та проводити вільний час. Як розповіла директор закладу освіти Тетяна Школяр, днями впорядкували велику прилеглу територію школи. Ніхто не стояв осторонь, директор, вчителі, техпрацівники, кочегари всі дружньо працювали: прибрали клумби, побілили дерева, бордюри, позамітали тротуари, а головне – встановили на головному вході до школи нові ковані ворота. Тетяна В’ячеславівна розповіла, що кочегар Микола Кравчина власними силами провів усі зварювальні роботи, також власноруч виготовив шкільні символи - книгу і перо, які прикрашають верхівку воріт. А допомагали йому у цій важливій справі працівники В’ячеслав Школяр, Віталій Васильєв і Юрій Першин. Ще відремонтували ворота на господарському дворі.

10:47 26.04.2021

Розпочалась підготовка до чергової VIІІ сесії

Розпочалась підготовка до чергової VIІІ сесії

Сьогодні відбулись засідання двох постійних комісій - з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури та спорту і з питань агропромислового розвитку, підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища.

14:49 23.04.2021

Відбулось засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради

Відбулось засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради

22 квітня начальник служби у справах дітей Валентина Риженко провела засідання опікунської ради, в якому також взяли участь фахівці соціального захисту населення, відповідних підрозділів виконкому та соціальних установ. Комісія з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради розглянула 12 питань порядку денного.

14:22 23.04.2021

Троїцькосафонівці причепурили своє село

Троїцькосафонівці причепурили своє село

Як повідомила депутат Казанківської селищної ради Алла Кравченко, протягом тижня у селі Троїцько-Сафонове працівники бюджетної сфери наводять належний санітарний порядок у населеному пункті. Вже прибрали біля адмінприміщень, підприємці біля своїх закладів торгівлі, впорядкували клумби, прибрали у парку відпочинку, побілили дерева, паркани, бордюри. Також прибрали біля пам’ятних місць. Приємно, що до «великого прибирання» долучились і місцеві жителі Інна Панчук, Тетяна Панчук, Олена Пятенко, Наталія Коноваленко, Оксана Долженко, Ірина Нікіфорова, Ольга Лобяк, Іван Лазаренко, Валентина Загребаєва, Оксана Чудновцева і Тетяна Моргунова.

14:20 23.04.2021

Прибираємо біля пам’ятних місць

Прибираємо біля пам’ятних місць

Напередодні травневих свят в усіх населених пунктах громади прибирають біля пам’ятників загиблим воїнам односельцям, братських могил, обелісків. Як повідомив староста с. Дмитрівка Віктор Лемешенко в центрі села знаходиться пам’ятник 93-м односельцям, що загинули на фронтах Другої світової війни, який було відкрито у 1980 році. Директор сільського клубу Лариса Васькевич організувала ремонт пам’ятника: пофарбували постамент, відновили написи на пам’ятних плитах, провели інші роботи з навколо пам’ятного місця.

14:17 23.04.2021

У Веселій Балці продовжується місячник з благоустрою

У Веселій Балці продовжується місячник з благоустрою

У селі Весела Балка продовжується місячник наведення належного санітарного стану. Староста Олена Цигаль повідомила, що вчора працівники селищної ради, сільського будинку культури, місцевої школи прибрали прилеглі території біля адмінприміщення, пункту здоров’я, біля пам’ятника загиблим воїнам, а також в парку відпочинку. Побілили паркани, дерева, провели обрізку троянд.

14:14 23.04.2021

У наших електриків завжди є робота…

У наших електриків завжди є робота…

У наших електриків завжди є робота. Адже ми вже не можемо уявити своє життя без такого блага цивілізації, як електроосвітлення населених пунктів. Тож від старост постійно надходять заявки на проведення у селах громади тих чи інших робіт, пов’язаних з електрикою. Днями електрики Олександр Канін та Володимир Маркевич провели необхідні роботи у селах Михайлівка та Миколаївка.

15:35 06.04.2021

На вулиці Баранчука буде порядок

На вулиці Баранчука буде порядок

Як ми повідомляли, у нашій громаді постійно проводяться роботи по благоустрою населених пунктів. Так, сьогодні працівники з благоустрою комунального підприємства «ДоброБуд» наводять належний санітарний порядок по вулиці Баранчука у смт Казанка. Це невеличка вулиця, яка знаходиться між центральним стадіоном «Колос» та школою №1. Робітники «ДоброБуду» вантажили на тракторний причеп та вивозили з території листя, спиляні гілки дерев, сміття, вирубували чагарники. Тепер вулиця матиме охайний і приємний вигляд.

15:33 06.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь